![]() |
אחת הסוכריות היותר טעימות.
שלום לכולם..
אתמול קיבלתי מחבר שביקר בארה"ב החופש את סוכריית ה- hot lix.. בטעם בננה!! (הסוכריה הצהובה משום מה).. קיצר אני מתכוון לאכול אותה בימים הקרובים.. בזמן הזה אני אוסף כסף מהימורים על זה שאני לא יעשה את זה. http://www.hotlix.com מי שם כסף שאני יעשה את זה? עומר. :) |
חח פעם ראשונה אני רואה דבר כזה..
חחח אני חייב להגיד לקרובי המשפחה שלי בארה"ב שישלחו לי כאלה חחח איזה חזק אין!!!!!!!! |
חחח לא הבנתי על מה אתה מדבר עד שנכנסתי לאתר..
השאלה שלי אם זה אמיתי או מגומי? ואם זה אמיתי אז זה מבושל? או משהו אחר.. חח |
ממש גועל נפש ...
מי הדפוק שהמציא את זה? |
XD איזה דבר גאוני חחחח
עריכה: אני מזמין סוכריה אחת חחח סוכריה אחת עולה 2.95 דולר, ולפי מה שהבנתי המשלוח חינם חח |
נשמע טעים....
|
חחחחחח איזה גאוני וואי..
אבל מגעילל |
חחח אני לא מאמין שיש כזה דבר ...
לא האמנתי שיש סוכריות בטעם קיא ושעוות אוזניים , אבל תיקנים ?? |
חח יש לזה גם יתרון: אף אחד לא יבקש ממך "לק" |קורץ|
|
מה תעשה שתגיע לעקרב? :-D|?|
|
אוי נו
החרקים לא אמיתיים >< שימכרו סוכריות עם עקרבים ביפנים אתם תראו ענני פטרייה מהחלון עכשיו כנסו לדף הזה http://www.hotlix.com/insect_candy/scorpion_candy.html סתכלו למטה Scorpion Brittle. Ribbon style candy with real scorpions! $3.95 /ea יש לכם קובייה עם סקורפיון אמיתי אבל זה לא למאכל |
למה נראה לך שזה לא אמיתי חח? ואיפה רשום שזה לא למאכל?
|
בעע דוחה :\
|
חחח חמוד מאוד לראות שיש סוכריות בטעם של חרקים וחיות קטנטנות שמתעוררות בעיקר בלילה.
תראו את זה כדבר חיובי, הסוכריה הזו היא באמת יכולה להיות אחת הטעימות, אהבתי את המשפט: "אף אחד לא יוכל לבקש מכם לק". אני אזמין אחת ונראה איזה טעם יש לה :P |
שאלתי אותם עם הscorpion אמיתי, והם אמרו שכן, לא יודע אם להאמין..
אבל זה לא רעיל, אז למה שלא? |
ואם בכל זאת באלכם להגיד מזו הסוכריה הזאת
בכל זאת כימעט 4 בבוקר ואין לי כוח לקרוא אז ספרו בקצרה:) |
המקקים לדעתי אינם אמיתיים, אין מה לעשות אך אני לא מאמין שיביאו לאכול עקרבים - אחרי הכל יש רעל בגופם :)
|
ציטוט:
חברה הזוייה ביותר... מלבד סוכריות היא מוכרת גם חרקים מטובלים בטעמים שונים... http://www.hotlix.com/insect_candy/crickettes.html מאוד מגרה . |
סוכריה של מאזוכיסטים קצת לא ..
סוכריה כזאת..מוצצים או נותנים ביס ? |
אייכסס
גועל נפש, זה טמטום! מה חשב לעצמו בעל החברה? |
החרקים אמיתיים.
אני לא יודע אם החברה הזאת מוכרת את זה עם חרקים אמיתיים, אבל לדוד שלי יש כמה סוכריות כאלה שהוא שומר (עם תולעת ועוד כמה ג'וקים בעע). אני חושב שזה מגעיל (לא טעמתי ואני גם לא חושב שאטעם) אבל הייתה כתבה בעיתון על אכילת ג'וקים למיניהם ושזה בריא וגם טעים. |
בואנה זה ממש מגעיל...יש אפילו בקבוקי שתיה חריפה שבאים עם ג'וקים ועקרבים בפנים בשביל הטעם ובסוף אוכלים אותם...
|
ציטוט:
ולגבי הסוכריה זה ניראה מפחיד! |
זה ישן..ולגבי השאלה עם העקרב..יש להם שיטות להוציא את הרעל..(מרתיחים אותם או מתגנים אני כבר לא זוכר....)...ראיתי תוכנית על זה בדיסקברי/ערוץ ההיסטוריה (כשהיה על ממתקים..)
ככה שזה אכיל..רק..למי שבאמת אוהב את זה. |
חחח עומר, כ"כ מתאים לך לפרסם דבר כזה.
|
בטח זה לא כשר :P
חח נזמין ונראה איך זה :]] |
איחחחח גועל נפש
|
איכס חחחח גועל נפש..
|
וואי נראה נחמד..
שוויצריה הקטנה מייבאים? (רק מי שהיה שם יבין את הבדיחה הגזענית הזו) |
חחחח איזה גדול זה מעניין אם זה טעים xD זה כמו האוכל של הלטאות שלי