![]() |
הצגת עבודה | מערכת תגובות
אז לפני שנתחיל,
רציתי להגיד שאני מתלמד בPHP, אז לרחם עם התגובות;P לאחר 3 שבועות של למידה וחרישה מהספר שהזמנתי, PHP 5 (שמאוד מומלץ) החלטתי לבנות את המערכת הראשונה שלי: קישור: http://musicalz.smartracker.net/posts/index.php המערכת מוודאת לפני השליחה שכל השדות ממולאים ובמידה ולא שולחת הודעת שגיאה. אשמח לקבל כמה הצעות לשיפור, מה להוסיף להוריד לשנות ובכללי מה לא עשיתי טוב.. אני בטוח שעשיתי פה כמה דברים לא בסדר, לא לשכוח אני רק מתלמד , אז לרחם . אני עכשיו עובד על פאנל ניהול שיהיה אפשרויות של עריכה מחיקה וכו', חיפשתי גם כמה עורכי טקסט חמודים, שמעתי ש-fckeditor נחמד והוא עובד על שיטת WYSIWYG אבל השאלה אם הוא באמת רצוי למערכת פשוטה כמו זאת כי זה עורך כבד. אז אשמח להצעות. |
נחמד מאד, עובד מהיר ומעולה :)
ד"א, הייתי מציע לך לעשות את הכתיבה של ההודעה החדשה בחלון חדש קופץ.. JS |
אני כרגע מתלמד בPHP כמו שכתבתי ואני לא רוצה להסתבך עכשיו עם שפות אחרות,
אבל תודה על ההצעה, אולי בעתיד. |
יפה מאוד
בהצלחה בהמשך יש עתיד! |
כמה הערות
כשלוחצים על הוסף תגובה והמערכת קצת למטה ,זה עולה למעלה ואז אני צרי שוב פעם לדפדף למטה כדי להוסיף את התגובה,שזה ממש לא נוח אין מנגנון נגד הצפה לא בדקתי מבחינה אבטחה אם זה בתור התחלה אז מאוד נחמד בהצלחה בהמשך |
נחמד מאוד, הספר: "php 5 -מדריך שימושי" ?
|
Megun, בדיוק.
נריה תודה רבה, אני אנסה לעשות משהו בנוגע לתגובה. בקשר לאבטחה שוב - אני בטוח שזה לא מאובטח מכיוןן שאני רק מתחיל בPHP ומתלמד. |
נכנסתי לדף.
יש בעיה, למטה רשום Error, query failed ואין איפה לרשום תגובה. אולי מישהו שיחק עם המערכת, אולי הבעיה אצלי. |
לא לא,
ניסיתי לעשות איזה פונקציה שבודקת את מספר התגובות לעמוד ופותחת דף חדש. זה תוקן. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כמה עידכונים בקשר למערכת, כל השגיאות, הכפתורים ופרסום הודעה הועברו למעלה כך שיהיה יותר נוח. שיפרתי את העמוד לאחר שההודעה מתקבלת.:-) אני כרגע עובד על כמות תגובות לכל עמוד אז אם יש שגיאות זה נוצר בעקבות זה. |
בתור מתכנת מתחיל אהבתי את הביצוע.
בהצלחה ... יש עתיד |
ננחמד מאוד למתחיל
אהבתי את הסגנון של העיצוב אבל כשאני מנסה להוסף תגובה הוא רושם לי שלא מלאתי את כל השדות |
ציטוט:
כתבתי from במקום form |
נחמד מאוד,ואני מבין שאתם ממליצים על הספר הזה אני יחפש ויקנה אותו אני חושב להתחיל גם ללמוד.
|
יש לך כמה באגים
אם שלחים מילה ארוכה בלי רווח זה הורס את הטבלה-תסדר(בעזרת wordwrap/word_wrap לא זוכר בדיוק) ותגביל תווים בטפסים-אפשר לרשום כמה שרוצים(בעזרת strlen) תסדר את מה שאמרתי ובהצלחה |
ציטוט:
בקשר למילה הארוכה בלי רווח לא ממש הבנתי, אפשר דוגמא או תמונה? עריכה: אוקי הגבלתי את התווים של ההודעה למינימיום 4 ומקסימום 100 בכותרת מינימום 6 ובשם מינימום 3. |
אם רושמים מילה בלי רווח זה הורס את כל הטבלה
|
אחלה מערכת תגובות =]
רק מומלץ להוסיף אישור חזותי ומנגנון נגד הצפה. אגב, אשמח אם תביא לי קישור לקניית הספר(חיפוש מהיר בגוגל לא עזר :S ) |
הזמנתי דרך הוצאות פוקוס,
www.focus.co.il אם אני לא טועה, במידה וזה לא האתר אתה מוזמן לגגל :) לאחר מכן צור קשר טלפוני (יותר מומלץ מאשר למלא פרטים דרך האתר, אבל זאת העדפה שלי) ותדבר עם נציגה שם ותזמין, בקשר למילה בלי רווח אני אנסה לתקן, תודה. |
אחי כשמפרסמים הודעה זה מפרסם אותה איזה 30 פעם לפחות :S
תסדר את זה... |
זה בגלל שהסתבכתי עם העמודים, החזרתי למצב הרגיל ואני אנסה לבנות מחדש את העמודים.
|
נתתי לך מדריך בנושא שפתחת
|
והסתבכתי איתו אבל תודה רבה על העזרה, בכל מקרה פתרתי כבר את הבעיה
אתם מוזמנים להסתכל ולראות את האפשרות החדשה של העמודים. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ