![]() |
היום הראשון - ספרו חוויות חח =]
אצלי היה מעולהה
אני בגמיש 5 יח' הכל (מתמטיקה ואנגלית), מערכת שעות אחת הטובות מורות ממש ממש טובות. אחלה כיתה =] מה איתכם? (אגב בלי קשר רצוי להגיד שהיום מתחילה העונה ה4 של נמלטים, YAY) |
ציטוט:
חח סתם צוחק והאמ.. איך עבר? מבאס לדעת שזאת השנה האחרונה שלך בביה"ס.. כי תאמת? די כיף לי בביה"ס.. ובקשר לנושא הלימוד, שנקבל את תוצאות הבגריות נהיה חכמים על המשך עתידי במגמה שלי :]]. |
:) הלוואי שהייתי חרשן, היה לי הרבה יותר קל בחיים ובלימודים
|
אני 5 אנגלית 5 מתמטיקה 5 פיזיקה ו10 מחשבים
ויש לי מערכת ממש ממש זוועה.. אין לי מושג איך אני אגלוש פה אפילו אז... ביי? |
4 מתימטיקה, 5 פיסיקה, 10 אלקטרוניקה ומחשבים. =/
מערכת פסדר גמור, לא משהו מיוחד :) |
10 אלקטרוניקה
5 פיזיקה 5 מתמטיקה 5 אנגלית ומערכת בתת זונההההההה 3 ימים 4 שעות יום אחד 3 שעות יום אחד 5 שעות ויום אחד 7 שעות בהצלחה לכולם :} |
רק אני נדפקתי פה ?
מתחיל כל יום שעת אפס ( 8 ) ומסיים ב-4 ... :O |
ציטוט:
מערכת זוועתית.. יש לי יומיים שעות תישיעות (עד 4) |
אחרי שראיתי את המערכת לא היה כל כך טוב.
אני 5 פיזיקה, 5 מחשבים, 5 מתמטיקה, 7 אנגלית. לומד כל יום 8 שעות, יום שישי 5 שעות. |
ציטוט:
דוברי אנגלית ? אצלנו זה רק 6 יחידות. |
אני לומד ב4 בצהוריים עד 8 :]
אפשר להגיד שאני לא לומד .. :) |
זה לא ממש 7 יחידות.
זה יותר 5 יחידות אנגלית + 2 תרגום מי שיש לו כיתה י' מעל 80 או 90 תלוי בבתי הספר, יכול גם לעשות |
ציטוט:
למדתי 8 שעות על היום הראשון! המערכת בסדר יחסית לשנה שעברה, פעמים שעה תשיעית פעם שמינית פעמיים שביעית פעם שישית אבל יהיה בסדר.. ויש לי עוד 4-6 שעות שבועיות באוניברסיטה |
ציטוט:
חבל שאין אצלנו. |
לומד 29 שעות שבועיות.
י"א, 6 בגרויות. אממ, חיים קשים. |
מערכת גרוע.. את כל המקצועות הקשים קיבלנו רצוף, ביום שני (היום) יש את כל המקצועות הטובים אז פספסנו..
|
ציטוט:
לי יש משהו כמו 55+ |
ציטוט:
זה בגרות לכל דבר והיא כמובן אפשרית בכל בהי"ס .. אם יש לך ציונים גבוהים באנגלית אז תבקש מהמורה שלך להגיש אותך ל-7 יחידות אנגלית והוא יעשה כך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הרי המערכות משתנות חחח
נדלקתם עליהן עכשיו אבל חכו עוד איזה חודש .. גם אצלי המערכת לא משהו :| ואני גם באלקטרוניקה כיתה יב' . |
אני היחידי פה שעושה 4 יחידות מתימטיקה? |עצוב|
|
מערכת זוועתית,
כיתה רק הולכת וגודלת למרות שהיה צריך להיות בדיוק ההפך. הוסיפו 5 ילדים בערך לכל כיתה(6 כיתות) ם.ם על היום הראשון היה מכות חח, בין ילד חדש לערס היה מצחיק חחחח |
ציטוט:
יום שישי יום פנויייי סטלללההה חמישי שישי יוצא :D מי שהכין תמערכת דפוק :\ כל מי ש 3 יחידות במתמטיקה יש לו איזה יום עם שעת 0 אנגלית ואז שעתיים חופשיות :S מטומטם! אבל לא נורא שמים בלוקר נרגילה והכל בסדר חחח |
השקתי את הצמחים, זזתי לעבודה, חזרתי מעבודה, קצרתי קצת פירות והתחלתי לאכול (מה שהוביל לשריפה לא קטנה בפה). זהו. :-0
|
יש לי 42 שעות בשבוע!!!!!!!!!!!!!!!!! יאללה זה מלא!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
היום התענגתי על פסטת Bhut Jolokia ו-Naga Morich. מש'ו מטורף! |שריף| |
חח.. הרגתה אותי עמרי..
קיצר עליי עבר אחלה יום, ממש נהנתי, אתם יודעים כיף לראות את כל החבר'ה.. את התלמידים החדשים וכו'.. (ד"א אפילו את המורים והמקס"ים).. אז ככה ביבי נתניהו בא לבקר אצלנו, אז עשינו לו מסדר כבוד (בית ספר צבאי).. ולמדנו אולי שעה.. כל השאר חפירות, וזהו.. מערכת אחלה, קריעת תחת אבל נחמדה.. 15 אלקטרוניקה 10 מחשבים 4 מתמטיקה.. (ירדיתי נמאס לי לשרוף את התחת).. 5 פיזיקה 4 אנגלית.. וכנראה גם 5 מחקר החלל, אני צריך לבדוק.. וכמובן את כל החרטא שמחייבים ללמוד... ד"א מישהו יודע מתי יש ציוני בגרות? עריכה: שחכתי לכתוב.. רק 5 ימים בשבוע.. :-) לפחות משהו אחד טוב.. |
^^
אתה בטכני של חיל האוויר? |
ציטוט:
|
אצלי חמוד..
לומד רק 5 ימים..אין יום שישי.. יום ראשון עד 11.. 10 אלקטרוניקה 4 אנגלית.. מערכת בסדר.. |
ציטוט:
|
כוס אמקקקקקקקקק
המורה המפגרת שלי טעתה ואין לי שעתיים מיתוג יש לי שמונה שעות מיתוג יוו מזה החרא הזה.. קריעת תחת! |
עליתי לי'א ויש לי מערכת פחות או יותר טובה כול יום 7 שעות+ כולל יום שישי אבל אין לי 9 שעות ^ ^
ויש לי גם 11 שעות מגמה :P(הנדסת תוכנה) |
ציטוט:
זה בגרות מתנה.. תחשוב שיש לך 8 שעות של סבבה... |
ציטוט:
|
בעעע היה חרא אתמול והיום...
בצפר זה חראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ