![]() |
מישהו שמע על הדפדפן החדש של גוגל?
גוגל השיקה דפדפן חדש שלה.
פרטים: Google Chrome הוא דפדפן שתוכנן להפוך את השימוש באינטרנט לקל, מהיר ובטוח יותר, עם עיצוב פשוט ויעיל. תמונת הדפדפן: http://www.google.com/chrome/intl/iw.../dlpage_lg.jpg קצת על הדפדפן: תיבה אחת שעושה הכל הקלד בשורת הכתובת וקבל הצעות לדפי חיפוש ולדפי אינטרנט. תמונות ממוזערות של האתרים האהובים עליך ביותר הגע לדפים המועדפים שלך בצורה מיידית ומהירה מכל כרטיסייה חדשה קיצורי דרך עבור היישומים שלך הוסף קיצורי דרך לשולחן העבודה כדי להפעיל את יישומי האינטרנט המועדפים עליך. הורדה של הדפדפן:http://www.google.com/chrome/eula.ht...tm_campaign=iw יפה מאוד, גוגל מתקדמת קדימה. ספרו מה אתם חושבים }-] |
אני עכשיו בדיוק מוריד..ניראה איך זה..
עריכה: הורדתי את הדפדפן ,בכללי דפדפן נחמד מאוד ונוח לעין,חסרים הרבה ליטושים ולדעתי הוא יהיה דפדפן שיחשב בין הטובים. הערה: מזכיר לי קצת את הFF . |
נראה נחמד סה"כ.. יש הרבה דברים שם שלקחו מ FF
אגב חוץ מ IE לא מצאתי דפדפן שתומך בוואלה כיף! |
אני עכשיו גולש ממנו.. ממש ממש נחמד.. אהבתי את עניין החיפוש שכולל הכל..
רק אני מוצא פה באג קטן - במחשב הנייד שלי.. אפשר לגלגל למטה אבל לגלגל למעלה את הדף אי אפשר.. |
חמוד ללאללה מזכיר מאוד את פיירפוקס
|
ציטוט:
וואלה כיף לא תומך באף דפדפן חוץ מIE =\ |
מתנסה כבר יומיים! דפדפן לפי דעתי אחד הטובים אם לא הכי טוב!
יש אופציות נוחות וממש שימושיות שאין בשום דפדפן אחר, המראה של הדפדפן נקי יפה לא עמוס פשוט יוצא מין הכלל!! אני אישית אהבתי מבחינת מראה ומכל שאר הבחינות! אישית אני משתמש בוא כדפדפן ברירת המחדל שלי. |
רק המחשבה שגוגל ידעו עלי עוד יותר מהמצב הנוכחי מונעת ממני להוריד אותו ..
|
ציטוט:
נראה נחמד.. אני בינתיים מנסה להתרגל אליו וגולש עם פיירפוקס וגם עם הCHROME בייחד |קורץ| |
ציטוט:
|
לא יודע, בנתיים ה FF לוקח...
אבל זה רק BETA, ולאנשים שמפחדים שיקחו עליהם מידע, אני בטוח שיש לך את ה גוגל טולבר ושבעזרתו אתם שולחים לגוגל מספיק מידע, אז עוד קצת? אין הבדל. |
ציטוט:
|
ראיתי את הדפדפן. הוא יפה מאוד, אבל לא יודע אני כבר לא בוטח בהם יותר..הם יודעים יותר מדי על כל משתמש כבר.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה גם שלמיקרוסופט יש את ווינדוס שזה עוד נקודה לאיסוף מידע. בקיצור אין ממה לפחד לדעתי :S אם זה שיידעו עליי עוד פרטים יוכל לעזור ולעשות את החיפוש שלי יותר יעיל , למה לא ?|...| |
אוי איזה נסחפים אתם, אז אוספים מידע עליכם, ואיך זה בדיוק פוגע בכם? נו באמת
"אני כל כך מקצועי וחשוב, שאסור שידעו עליי דברים" לגבי הדפדפן, לדעתי הוא מעולה, גם קוד פתוח ולכן הוא הולך רק להשתפר, כבר הV1 יכול להוות תחרות לכל שאר הדפדפנים. |
ציטוט:
אחלה דפדפן מאוד נוח עיצוב מאוד נוח ויפה... |
דפדפן מעולה! רק המועדפים שלו קצת מעצבן אותי :(
|
לי אישית יש WIN XP ולשמחתי הרבה - יש את העניין של הכרטיסיות המרובות , שזה דבר שמאוד עוזר וחוסך ממני לפתוח מיליון חלונות אקספלורר .
לפי רושם ראשוני , הדפדפן מהיר למדי , נוח לעין ומציג את האתרים כמו שצריך . אני חושב שאני אנטוש את ה IE :) |
בואנ'ה אחד הדפדפנים!
רואים הרבה יותר מהחלון,יש חלונות שראיתי שבקושי גוללים,הדפים טסים ושילוב החלונות המעולה-שורת הכתובת היא גם שורת חיפוש והשורה העליונה מרכזת הטאבים-גאוני! הדפדפן הראשי שלי! |
אני נשאר עם FF
אין משהו מיוחד |
נחמד ביותר... :-)
הוא עובד ממש ממש ממש מהר.. ד"א לא אפכפת לי שיאסוף עליי מידע, זה לא שאני שב"כ או משהו חח... אם זה עוזר להם, אז סבבה... אחלה דפדפן, אבל משום מה נראה לי שאני אחזור לFF... |
עובד לי יותר מהר מכל דפדפן על המחשב (IE6,IE7,FF,OPERA)..
נוח מאוד לשימוש (כן..מזכיר את FF3 מאוד).. כשהוא יצא בגרסה סופית הוא כנראה יהיה דפדפן ברירת המחדל שלי (במקום הIE6 הישן והטוב)... אגב, למתכנתים (או כל מי שנהנה להסתכל בקוד מקור)..ראיתם את הצפיית מקור אצלו?..פשוט איכותי.. (הכוונה היא ל"קונסולת JAVASCRIPT").. |
אני מאוד אהבתי אותו :)
הדבר שהכי אהבתי זה התוסף סטייל firebug של הדפדפן החדש. עכשיו צריך תוסף מקבלי לgreasemoney ויש מצב שאני עובר מFF :) וגם למי מכם שאוהב לגלוש באתרי web2.0 הבדלי המהירות בין הדפדפן של גוגל לFireFox בהחלט מורגשים.. המנוע החדש של javascript בgoogle chrome והעובדה שjavascript מתורגמת לקוד בינארי ישר בהחלט מציג הבדלים מרשימים עריכה: בדיקה קצרה העלתה שבchrome אין עדיין console :( נקווה שיוסיפו בקרוב |
עדיין לא עברו 24 שעות מאז היציאה של הדפדפן וחוקר ישראלי כבר מצא פירצה לדפדפן הכרום החדש של גוגל
http://it.themarker.com/tmit/article/4365 |
ציטוט:
|
דפדפן ענק.
הפך לדפדפן ברירת המחדל שלי בקלות. הוא נוח,מציג קוד מקור בצורה מעולה והחשוב כל הוא מהיר בטירוף. |
ציטוט:
|
עצם זה ש IE 6+7 ו FF 3 ומעלה מראה כמה פריצות ושינויים היו בגירסאות..יש זמן עד שאני ישמע שהוא מושלם ולא בטא ואז אני יעבור
|
שלא תבינו אותי לא נכון - אני משתמש בדפדפן הזה ובאמת שהוא אחד הדפדפנים היותר נוחים.. פירסמתי את הלינק לכתבה רק בשביל ליידע חחחח
בעקרון אני לא יפתח JAR שירד לי מאתר אינטרנט לא ידוע סתם בשביל הכיף.. הפירצה הזאתי טכנית מתייחסת לאנשים שלא מבינים בוירוסים ושטויות כאלה.. מה שכן מלחיץ בגלישה עם הדפדפן הזה שהוא מתחיל להוריד ישר בלי לשאול מה אני רוצה לעשות עם הקובץ. |
ראיתי היום אצל ידידה.לא ממש התלהבתי, אבל חמוד.לא יכולתי לבדוק עד כמה הוא מהיר והכל, כי לא היה לי מקור להשוואה (לא מכיר את המחשב שלה).אולי אנסה אותו יום אחד...
|
ציטוט:
|
רק לי הקספרסקי הקפיץ הודעה? :|
|
אז מה בעצם קורה פה ?
הורדתי את הדפדפן ..אבל האתר שלי לא נראה במיטבו בכרום..האם צריך להתחיל לקודד מחדש אתרים ? |
ציטוט:
http://www.jup.co.il/? |
נחמד, אני נשאר עם אופרה.
טל, הדפדפן משתמש במנוע ואבקיט (כמו ספארי) אז תצטרך לעשות התאמות.. |
http://www.jup.co.il/thumb/835750b326.jpg
כן מדובר בJUP ..ככה זה נראה אצלי לא יצא לי להתקל בעוד אתרים שהיו מתואמים בשאר אבל בכרום לא נראו כמו שצריך.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל תעשה לו Skip הוא ייתן לך. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ