![]() |
מקווה שבפעם האחרונה - mp3il.net למכירה
אני נאלץ לפתוח את המכרז שוב, כי הזוכה במכרז הקודם נעלם ולא עונה יותר.
אז אם אתה לא רציני - תעבור לאשכול הבא, חלאס!!! הדומיין mp3il.net בגודדי חידשתי אותו למשך שנה, הוא יפוג ב3 לאוגוסט 2009 הדומיין בעל PR3 ובעל כמעט 250 כניסות שונות מידי יום! אחלה התחלה לאתר חדש. המכרז יסתיים בעוד כיומיים (לשיקולי). מחיר מינימום: 30 ש"ח קפיצות של 5 ש"ח יום טוב |
כניסות מאיפה?
|
אם אתה מקבל alertpay אז אני מציע 60 (20 שקל יותר משיצא במכרז הקודם). באלרטפאי אתה יכול לשלוח צ'ק לארץ.
|
ציטוט:
ציטוט:
רצוי תשלום בפייפל, אם לא אז צ'ק/העברה בנקאית.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני יכול לבצע את ההעברת בעלות עוד היום אם אתה מעונין.. |
ציטוט:
|
12$ בפייפל , אם אתה מעוניין דבר איתי .
|
50 ש"ח.
|
16$ בPaypal.
|
60 ש"ח
|
65 שקלים
|
כרגע 65 ש"ח זו ההצעה הכי גבוה.
אשמח אם כל אחד יוכל לכתוב בנוסף איך הוא יכול לשלם- פייפל/צ'ק/העברה בנקאית. אני רוצה להדגיש שאם למישהו אין כוונה לקנות את הדומיין במדיה ויזכה, שלא יגיב. תודה |
מוכן לתת 70 משלם דרך פייפל/צ'ק/העברה בנקאית מה שאתה מעדיף . כמובן שאני דורש הוכחה לסטיסטיקה
|
תודה למגיבים.
היום היה עדכון PR והדומיין קיבל PR3!! אז הצעות נוספות בהתאם :) |
80 ש"ח.
ד"א, לדומיין עדיין יש PR 1 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
100 שקלים במזומן
אני מגיע עד אלייך לשלם לך דבר איתי אם אתה מעוניין אני רוצה לסגור את זה השבוע |
תחזור אלי כבר אני משווה את ההצעה האחרונה
|
רציתי להציע, אז בדקתי, והPR נראה כמזויף. נסו להיכנס לכתובת בלי www ותראו שהPR נופל ל1.
אם אתה מסוגל להוכיח שהPR לא מזויף אני לוקח את הדומיין, אבל משהו פה לא נראה לי עם הקטע הזה. |
הצחקתי אותי חחח XD
אם אתה לא מבין בתחום אולי כדאי שלא תצא בהצהרות כמו "PR מזוייף"... זה דרמטי מידי וגם שגוי. PR שונה לכתובת עם ובלי www זה דבר נפוץ, ולא מצביע על PR מזויף וכ'ו. גוגל רואה כל כתובת (עם ובלי www) כעמוד שונה ולכן הPR עלול לא להיות זהה בשניהם. ואם עדין יש לך ספק, אתה מוזמן לבדוק את הbacklinks ולראות שיש לדומיין קישורים מפנים. אם השתכנעת ואתה מעונין לקנות את הדומיין, כדאי שתציע הצעה מהר לפני שהוא ימכר סופית. |
אתה יכול להשאיר אולי מספר פלאפון בפרטי? חבר שלי מחפש והוא אומר שהוא מוכן לשלם יותר פשוט הוא לא מצליח להרשם לכאן
|
night אחי מה קורה איתך, למה אתה לא עונה
סגרנו משהו תשאיר טלפון |
הדומיין נמכר, תודה למשתתפים
|
ציטוט:
בכל מקרה, מזל טוב על המכירה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:36. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ