![]() |
מתוך שיעמום אמיתי העתקתי את העיצוב של שחר חח
קלטו נתוך סופר שיעמום בבית העתקתי את העצוב שלו 98% דומה
זה שלי: http://img447.imageshack.us/img447/5720/hosting6wt.jpg וזה המקורי של שחר: http://www.opacity.co.il/images/33.jpg חח העתק מושלם אולי אני יפרסם אותו לחינמי. נ.ב סתם בצחוק על החינמי חח. שחר אל תהיה בלחץ. |
חחח
איזה משועמם |
תגידו לשחר יש פוטושופ חוקי??
|
פששש יפה
אבל זה נראה לי כמו סתם ביזבוז זמן...(גם שממש משעמם) |
חחחחחחחח
וואלה משועמם שחר ניראה לי קופץ עליך מכות ,חחחחחח סתם בצחוק:qqb007: |
ניהית כמוהו?? :D:D
|
חח משועמם עדיף כבר לעשות למישהו עיצוב חינם..
בכל מקרה אחלה העתקה,עשית את זה בצייר לא? |
מועתק ממועתק?..
אממ זה חדש.. :rolleyes: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
טוב יש לשחר פוטושופ חוקי.???? |
זה ממש לא מצחיק.
מה עלה לך בראש שחשבת להעתיק עיצוב ב99 אחוז? אם היה לך משעמם באותו רגע לא יותר טוב שהיית פותח איזה אתר אינטנטרנט ולומד דברים חדשים שיעשירו את הידע שלך? זה ממש לא הצחיק אותי |
ציטוט:
אתה חושב שבגלל שקנית מחשב הם יתנו לך תוכנה בין המובילות בעולם ב-$600-700 לא נישמע לי הגיוני. |
ציטוט:
ומה אכפת לך זה לא עיצוב שלך ואין לו רישיון אז מותר לי לעשות מה שבא לי עם העיצוב הזה זה לא אמור להיות עניינך. |
גנב מגנב פטור !
יצא מאוד דומה :) |
חמוד...חחח
נ.ב תענה בפרטי |
ציטוט:
|
ציטוט:
לכותב ההודעה, זה ממש עצוב שמה שאתה עושה בזמן החופשי זה להעתיק עיצובים. תלמד משהו, תנסה דברים חדשים אל תעתיק. |
חמוד אבל לא עדיף לעשות מקורי מאשר להעתיק? אולי גם יצא לך מזה כסף,תיק עבודות..
לדעתי הדיון הזה הפך לספאם וינעלו אותו בקרוב. |
ציטוט:
עובדה שקיבלתי את הדיסק.. |
אין דבר כזה להעתיק סתם.. אם אתה מעתיק סתם אתה גם תרשה לעצמך להעתיק לא סתם!
אם מישהו יגיע איכשהו לתמונה הזאת שנמצאת בנט ולא יראה שכתבת שהעתקת סתם כי אתה בנאדם משועמם אתה תדפוק תשם שלך חבל על הזמן :eek: :qqb001: |
פשוט לא יאומן..
מנהלים סגרו ת'אשכול דחוף ואני הייתי מביא לאותו משתמש באן. אז בסדר הצגתה ת'עיצוב המקורי.. אבל באיזה זכות בכלל עשיתה את זה? לקחתה אישור משחר בכלל? אני כבר לא מדבר על הרמה.. אתה מוריד פה את הרמה של הפורום עם השטויות שלך! מה זה צריך להיות "העתקתי עיצוב משעמום" נו אז סבבה שמור אותו לעצמך מה אתה בא ומציג פה עבודה שכבר הוצגה ועוד שהיא בכלל לא שלך??? וכלל השטויות והירידות על שחר גם כן לא לעניין.. וכל הנובים פה (אני פונה לנובים הרציניים): אם אתם חושבים שאתם תעלו ת'רמה שלכם בכך שתרדו על מעצבים שהם ברמה פי 20 עלייכם אתם טועים ובגדול. קיצר אשכול ממש לא לעניין זגרו אותו כמה שיותר מהר. |
ציטוט:
כל עוד אין לשחר פוטושופ חוקי מותר לי לעשות עם זה מה שאני רוצה וזה לא שלקחתי לו את הPSD פשוט עשיתי את זה מעצמי אותה הטרחה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה לא מבחינה חוקיית אלא מבחינה מוסרית אבל עזוב אתה ילדון קטנטן למה שתבין? בגללך ובגלל כל הילדודס האחרים שלוקחים "השראה" ממעצבים ואתרי עיצוב בעולם המצב של המעצבים גרוע |
גם שחר לא כזה צדיק
|
ציטוט:
אין אבל פשוט בושה מה שעושים פה זה לא יאומן.. לפני חודש נהיניתי כל כך מהפורום הזה זה היה הדבר הראשון שתמיד היה בסדר היום שלי.. (וכך גם עכשיו) אבל אני לא חושב שאפשר לתת לילדים כמו פותח האשכול עם קו מחשבה מוזר מאוד להרוס את זה לי ולעוד הרבה גולשים רציניים. אחרי הכל כמו שלואודינג אמר.. לא מדובר פה בשום חוקיות.. אחרי שאתה עושה דבר כזה אתה כבר לא תיהיה רצוי בקהילה וממש לא רצוי כמעצב גראפי. אז ילדון.. יש לך עוד הרבהמה ללמוד על חוקיות ו"מוסריות". בהצלחה. |
עוד פעם אני אומר לכם
זה סתם עשיתי לא בשביל למכור או משהו אחר!!!! אז דייי |
אתה בטח נורא גאה בעצמך...
|
אני גאה בשל זה שאני
יכול לעשות עיצובים כמו שחר שגם הם מועתקים וגם הוא לוקח בעיצובים שרתים מTM וכל מה שהמעצבים ה"נובים" עושים פה אז אל תחשיבו אותו כאיזה מלך או סופר מעצב דיי הואע כמו כל אחד מאיתנו. |
סבבה רדו מהילד מה אתם רוצים ממנו...
הוא סתם עשה עיצוב כמו של שחר אז מה קרה?? הוא לא מוכר אותו ולא כלום.. עזוב אחי אל תקשיב להם הם משחקים אותה ילדים בוגרים וחכמים..מי ישמע מה קרה.???? |
טוב תנעלו את האשכול הכי מטומטם שניפתח אי פעם בהוסטס
|
ציטוט:
|
חח משועמם אחד!!! חחחחחחחחחחחחחחח
|
ציטוט:
שמע אחי אתה מערבב בין רמות.. מה שבטוח זה שאתה לא כמוהו והוא לא כמוך.. וזה ש"הוא מעתיקן".. שנינו יודעים שזה לא ככה וזה תירוץ מטומתם ורחלני שהוצאתה.. |
ציטוט:
ואישית, חוץ מעינב ואלירן אני לא יכול למצוא פה מעצב אחד שאני מחשיב אותו כמעצב טוב... |
חח אחי אלירן+עידן+סטייליזד(שכחתי מה השם)+GDESIGN+TJ+ניר+טומי[desire]+יוני ועוד מלא....
אתה פשוט תקוע על אותם האנשים. ואני סתם אוהב לעשות ככה עם השורות |
לפי דעתי קצת ניסחפתם עם הילד חבר'ה
הוא הכין עיצוב דומה כמו שראיתם אבל לא במטרה למכור אותו או לגנוב השראה לשחר!! אם הוא ינסה למכור אותו זה כבר עניין אחר ואז הטיפול צריך להעשות על ידי שחר עצמו! אז בנתיים עזבו אותו תנו לו להנות! |
יצא נחמד... אני לא אוהב להסחף :)
|
חח מה שמוזר ששחר לא הגיב אפילו
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:20. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ