הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   למכירה: מערכת העלאת קבצים משוכללת (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=6738)

Rar.Co.iL 22-11-05 19:25

למכירה: מערכת העלאת קבצים משוכללת

בעיקרון, יש שני סוגים של רכישות, והן:

1. רכישת מערכת בודדת לשימוש עצמי- תעשו איתה מה שאתם עושים חוץ מלמכור אותה.
ברכישה זו אני מספק: את קבצי המערכת, התקנת המערכת על השרת, עריכת הקבצים במידת הצורך, תמיכה טכנית מלאה (למשך חודש).

2. רכישת הזכויות על המערכת- תוכלו למכור אותה למי שאתה רוצים, כמה פעמים שאתם רוצים באיזה מחיר שאתם רוצים.
ברכישה זו אני מספק: את קבצי המערכת, תמיכה טכנית מלאה (למשך חודש) אך ורק לכם (לא ללקוחות), התקנה אחת של המערכת על שרת שלכם,

לקבלת פירוט מלא ומעמיק, אנא פנו אליי בהודעה פרטית. כמו כן ציינו ת סוג הרכישה בה אתם מעוניינים, על מנת לקבל הצעת מחיר מתאימה.

בברכה,
צוות Rar.Co.iL- הקבצים מאחסנים היטב.

Rar.Co.iL 22-11-05 19:30

נ.ב
נא לא לשים לב לאשכול שהוקפץ בטעות למטה, דברים השתנו.

dorosh 22-11-05 19:40

כמה אתה מעוניין על המערכת ודבר איתי במסנג'ר..:
dorosh02@til2k.com

TalGarty 22-11-05 19:43

בהצלחה ארז.
מערכת מצוינת.

Rar.Co.iL 22-11-05 20:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TalGarty
בהצלחה ארז.
מערכת מצוינת.

תודה רבה ;)

ציטוט:

כמה אתה מעוניין על המערכת ודבר איתי במסנג'ר..:
dorosh02@til2k.com
שלח הודעה פרטית וציין באיזו רכישה אתה מעוניין, תודה.

x-ray 22-11-05 20:40

אממ יש דמו של המערכת..?

dorosh 22-11-05 20:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי x-ray
אממ יש דמו של המערכת..?

יש לך את האתר עצמו... http://www.rar.co.il

Rar.Co.iL 22-11-05 22:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי x-ray
אממ יש דמו של המערכת..?

כמו שאמרו לך, את המערכת אפשר לראות בשימוש בשירות Rar.Co.iL

Sparkie 23-11-05 13:31

תן לי תפרטים בהודעה פרטית

x-ray 23-11-05 13:49

אני מתכוון דמו של הפאנל..

Rar.Co.iL 23-11-05 14:50

ציטוט:

נכתב במקור על ידי x-ray
אני מתכוון דמו של הפאנל..

הפאנל לא למכירה, אלא אם כן מישהו מעוניין להשקיע עוד 200 ש"ח בנוסף למחיר המערכת בלבד.

ttom1 23-11-05 14:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Rar.Co.iL
הפאנל לא למכירה, אלא אם כן מישהו מעוניין להשקיע עוד 200 ש"ח בנוסף למחיר המערכת בלבד.

רגע אז אתה בעצם מוכר רק את הדבר הזה שמעליה את הקבצים ואחר כך מראה את הקוד וכו'?
כי כן יש לי אחד חינמי...

Rar.Co.iL 23-11-05 16:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ttom1
רגע אז אתה בעצם מוכר רק את הדבר הזה שמעליה את הקבצים ואחר כך מראה את הקוד וכו'?
כי כן יש לי אחד חינמי...

גבר אתה, איך השגת מערכת כזאת?
המערכת שאני נותן (אם רוכשים ללא פאנל) מובנת לעריכה גם למשתמש שלא ראה בחייו קוד (רק ידע באנגלית צריך).
בנוסף, אני מספק תמיכה מלאה, התקנה מלאה על השרת, עריכת הקבצים להתאמה אישית וכל מה שהלקוח ירצה.

בנוסף אפשר לקנות את המערכת עם פאנל.

ttom1 23-11-05 17:17

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Rar.Co.iL
גבר אתה, איך השגת מערכת כזאת?
המערכת שאני נותן (אם רוכשים ללא פאנל) מובנת לעריכה גם למשתמש שלא ראה בחייו קוד (רק ידע באנגלית צריך).
בנוסף, אני מספק תמיכה מלאה, התקנה מלאה על השרת, עריכת הקבצים להתאמה אישית וכל מה שהלקוח ירצה.

איך שבא לך...
נראה לי קצת מוזר שמישהו יקנה מערכת באיזה 100 ש"ח +\- שאפילו פאנל אין בה

Rar.Co.iL 23-11-05 20:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ttom1
איך שבא לך...
נראה לי קצת מוזר שמישהו יקנה מערכת באיזה 100 ש"ח +\- שאפילו פאנל אין בה

סליחה שאני אומר את זה, אבל אתה טיפש?

ציטוט:

(בנוסף) אולי זה מוזר לך, אך 8 אנשים רכשו בשלושה חודשים האחרונים (דרך מודעה שהייתה בדף משני של rar.co.il).

ולדעתי פאנל הוא שטות אחת גדולה, אני משתמש לפאנל לא למה שאתם חושבים (הגבלת גודל, קבצים מורשים וכדומה) אלא לדברים אחרים (בנוסף לאלה). עריכת הגדרות השירות- מבחינתי רק בעבודה ישירה אל מול הסקריפט (במקרה הזה, אם רוכשים בלי פאנל יש סקריפט נפרד עם הגדרות).

נ.ב
עד לפני מספר לא גדול של חודשים, מערכת בלי פאנל עלתה 150+ ש"ח, אני מוכר בפחות.

מבזקון 25-11-05 00:38

אני לא מבין מה יש לכמה חברה פה עם הקטע של העלאת הקבצים.
את המערכת המדוברת ניתן למצוא, ובחינם! בכל מאגר קודי מקור שמכבד את עצמו.
נ.ב.
תחסוך לעצמך תגובות בסגנון של: "אתה בחיים לא תמצא מערכת חינמית ברמה של המערכת שלי, וכו'...".

Kuchi 25-11-05 01:53

אתה מוכר רק את ה"קוד" של UPLOAD ? מציעים אותו בחינם בהוט סקריפט
וכן יש שם גם + מערכת ניהול אבל בכל זאת בהצלחה לך !

ואני לא יתן לינק למבקשים כי אני לא באתי להרוס לו !

Rar.Co.iL 25-11-05 02:32

מבזקון ידידי,
אתה עוד אחד מאלה שמנסים לצאת כאילו השתיקו "ילדון" בהוסטס, אך אני לא המקרה. ובטח שאני לא אחד מאלה שחוסכים מילים- אז בקשר לזה אתה לא צריך לדאוג.

(הערת ביניים: אני בטוח שיהיה לך עוד משהו להגיד אם תראה את התגובה שלי, בכיף..אני אוהב דיונים "מעניינים".)

ניתן למצוא מערכת העלאת הקבצים בחינם, אמרתי שלא?
יכול להיות שאפשר למצוא גם עם פאנל, אך אני בטוח שזהו לא פאנל ברמה שאני מספק, לא שאני מתלהב, אך באמת יש לו אפשרויות רבות מבחינת האתר, לא רק מבחינת הגדרות המערכת.

אני לא חייב לתת דין וחשבון, מי שמחפש תמיכה מלאה + מערכת משוכללת (אם או בלי הפאנל) יכול לפנות אליי, מי שרוצה להוריד מאתר סקריפטים כלשהו, עוד יותר טוב.

ציטוט:

את המערכת המדוברת ניתן למצוא, ובחינם!
את המערכת המדוברת לא ניתן למצוא בחינם, תתנסח יותר טוב. המערכת המדוברת היא מערכת שאני תיכנתתי. ניתן למצוא מערכת מסוגה בחינם, צריך לחרוש על כל הוטסקריפט כדי למצוא אחת שאפשר להשתמש בה לפתיחת שירות- אך אתם תמצאו.

ציטוט:

אני לא מבין מה יש לכמה חברה פה עם הקטע של העלאת הקבצים.
אני לא מבין מה יש לאנשים עם הקטע של פורומים. אני לא מבין מה יש לאנשים עם הקטע של "חברות" אחסון. אני לא יודע מה יש לאנשים עם הקטע של אתר אינטרנט בכלל. יש אנשים "שיש להם קטע", אתה לא אחד מהם פשוט.

uni 25-11-05 02:47

אני חושב שהדיון הזה דיי סוטה מעיקרו תנו לו למכור בשקט מי שרוצה שיקנה

מי שלא

שלא!

מבזקון 25-11-05 02:50

מה אני אגיד לך? כל מילה, אמת צרופה.
רק חבל שלא הפנמת את הבקשה שלי: תחסוך לעצמך תגובות בסגנון של: "אתה בחיים לא תמצא מערכת חינמית ברמה של המערכת שלי, וכו'...".

ציטוט:

את המערכת המדוברת לא ניתן למצוא בחינם, תתנסח יותר טוב. המערכת המדוברת היא מערכת שאני תיכנתתי. ניתן למצוא מערכת מסוגה בחינם, צריך לחרוש על כל הוטסקריפט כדי למצוא אחת שאפשר להשתמש בה לפתיחת שירות- אך אתם תמצאו.
לא רק שניתן למצוא, אלא ניתן למצוא, ובקלות! וכמובן שלא מדובר במערכות "ברמה" של המערכת שלך, מדובר במערכות "ברמה" הרבה יותר גבוהה.

Rar.Co.iL 25-11-05 02:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי מבזקון
מה אני אגיד לך? כל מילה, אמת צרופה.
רק חבל שלא הפנמת את הבקשה שלי: תחסוך לעצמך תגובות בסגנון של: "אתה בחיים לא תמצא מערכת חינמית ברמה של המערכת שלי, וכו'...".

לא רק שניתן למצוא, אלא ניתן למצוא, ובקלות! וכמובן שלא מדובר במערכות "ברמה" של המערכת שלך, מדובר במערכות "ברמה" הרבה יותר גבוהה.

דבר ראשון- אי אפשר למצוא את אותה מערכת, כי את הקוד אני כתבתי..זה עניין עקרוני זה לא משנה כל כך.

תבין, אני אומר (גם בהודעותי הקודמות) שאפשר למצוא מערכות העלאת קבצים בחינם, ומבחינת הסקריפט הביצוע יהיה בדיוק כמו המערכת שאני מציע. רמה הרבה יותר גבוהה מבחינת סקריפט בלבד אפשר למצוא, אך ראיתי את המערכות האלה- הן לא הסגנון הישראלי...אך איש במערכתו יחיה.

נמשיך במה שאני מנסה לטעון, אתה לא תמצא פאנל כמו שאני מציע פה. אני מציע פאנל שחלקים ממנו בלבד אנשים רוכשים ב-200 ש"ח+, מי שרציני יראה דמו. עכשיו הבנת? הכוונה שלי הייתה שסקריפט העלאת קובץ שעושה את אותן פעולות של המערכת אפשר למצוא, פאנל אני מבטיח לך שתחרוש על כל הרשת לא תמצא, אלא אם כן תחבר יותר מ4 מערכות יחד לפאנל אחד.

מבזקון 25-11-05 03:03

מה אני אגיד לך? שיהיה בהצלחה.
אני חושב שלא מתאים לעשות כסף על דבר שניתן להשיג בחינם.
ושוב פאנל ניהול לא מצדיק רכישה של כזה מוצר.
לפתח פאנל ניהול שמאפשר ניהול הגדרות השרות + ניהול האתר, שיעבוד עם בסיס נתונים MySQL והצפנת MD5 ניתן לתכנת בשעתיים וחצי, ואני מאמין שאתה מסכים איתי.
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה, ותישן טוב על המסר שניסיתי להעביר לך.

Kuchi 25-11-05 03:15

אויש אלוהים אז אומרים לך שיש אחת חינמית ולא ששלך חינם
בכל מקרה יש מלא
http://www.hotscripts.com/
מי שכחם ימצא שם מלא !

Rar.Co.iL 25-11-05 10:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי מבזקון
לפתח פאנל ניהול שמאפשר ניהול הגדרות השרות + ניהול האתר, שיעבוד עם בסיס נתונים MySQL והצפנת MD5 ניתן לתכנת בשעתיים וחצי, ואני מאמין שאתה מסכים איתי.
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה, ותישן טוב על המסר שניסיתי להעביר לך.

בדיוק הגעת לנושא, אולי מישהו יוכל לתכנת בשעתיים, אך תסכים איתי שמישהו שהוא לא מתכנת יקנה את המערכת, ולא מתכנת. המערכת לא מוצעת למתכנתים כמובן, תגדילו ראש. גם מערכות פורטל אפשר להשיג בחינם, אך אני בטוח שאחד המתכנתים פה ישמח לתכנת אחת כזאת תמורת 2000-3000 ש"ח במקום להלביש phpnuke על עיצוב ב-200 ש"ח.

האמת שישנתי לא טוב, ובכלל לא חשבתי על העניין הזה. את רוב הלקוחות ממערכות העלאה קיבלתי כבר לפני חמישה חודשים.

ציטוט:

אויש אלוהים אז אומרים לך שיש אחת חינמית ולא ששלך חינם
אולי יש כאלה שיקראו לי טיפש, אבל תסכים איתי שלא עד כדי כך. אני יודע שלזה הוא התכוון, ואפילו כתבתי שלזה הוא מתכוון אך שידייק, שאנשים לא יחשבו שאני מנסה למכור להם משהו חינמי.

ציטוט:

בכל מקרה יש מלא
http://www.hotscripts.com/
גם אני הזכרתי שיש בהוטסקריפט, אך אני שמח שגם אתה הזכרת לגולשינו היקרים את זה. :qqb014:

Kuchi 25-11-05 12:51

אין לי בעיה בכל זאת אני ממליץ בחום על המערכת שלך לכל אחד ואחד מערכת מצויינת !

Rar.Co.iL 25-11-05 12:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי KuChI-PoChI
אין לי בעיה בכל זאת אני ממליץ בחום על המערכת שלך לכל אחד ואחד מערכת מצויינת !

מי שיכול להסתדר לבד, בלי תמיכה בלי כלום ומבין בעריכת קוד ויודע לעשות מה שהוא צריך, שיוריד חינמית. למי שלא...בשביל זה אני פה ;)

Ikki 25-11-05 12:58

ידידי,
מה שאתה עושה עכשיו לדעתי ממש לא מקצועי.

אתה מוכר מערכת רישיון לקוד Upload, אתה יכול לכתוב מיליון קונפיגים שיהיו לך נוחים ולא יצטרכו לדעת שום דבר.
אבל דבר כזה ניתן להוריד, או לקחת קוד מאפשהוא, כי אתה לא המצאת את זה.

אני מציע לך למכור רק עם פאנל, כי מערכת של רישיון לא מוכרים בלי ניהול(אלא אם כן זה נדיר), ובטח שלא משהוא שבנאדים אחר עושה בחינם ועוד בחמש דקות.

מסקנה: דבר כזה לא מוחרים אם הוא לא ייעיל, כי זה עבודה של חצי שעה מקס'.

Rar.Co.iL 25-11-05 13:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ikki
ידידי,
מה שאתה עושה עכשיו לדעתי ממש לא מקצועי.

אתה מוכר מערכת רישיון לקוד Upload, אתה יכול לכתוב מיליון קונפיגים שיהיו לך נוחים ולא יצטרכו לדעת שום דבר.
אבל דבר כזה ניתן להוריד, או לקחת קוד מאפשהוא, כי אתה לא המצאת את זה.

אני מציע לך למכור רק עם פאנל, כי מערכת של רישיון לא מוכרים בלי ניהול(אלא אם כן זה נדיר), ובטח שלא משהוא שבנאדים אחר עושה בחינם ועוד בחמש דקות.

מסקנה: דבר כזה לא מוחרים אם הוא לא ייעיל, כי זה עבודה של חצי שעה מקס'.

אם מישהו רוצה לקנות עם פאנל שיקנה, אם מישהו רוצה בלי...שיקנה.
בעניין הרישיון, אני רק מציע למכירה. החלטה של הלקוח אם הוא רוצה פאנל או לא.

Ikki 25-11-05 13:15

טוב, לדעתי זה מוריד את הרמה למכור קוד של חמש שורות.

בהצלחה...

Rar.Co.iL 25-11-05 13:41

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ikki
טוב, לדעתי זה מוריד את הרמה למכור קוד של חמש שורות.

בהצלחה...

64 שורות קוד. הקוד הוא לא רק "move בלה בלה" כמו שאני יודע שאתה יודע.

Ikki 25-11-05 13:48

64, חחח שטויות, זה הולך בקלות...

Rar.Co.iL 25-11-05 13:57

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Ikki
64, חחח שטויות, זה הולך בקלות...

גם מערכת ניהול תוכן שבנית (לדוגמא) למתכנת יכול להיות (לא בטוח) שתלך בקלות. אך לאדם שלא ראה שורת קוד בחייו, פשוט לא.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:34.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ