![]() |
צו גיוס ראשון
ערב נעים כל משתמשי הוסטס,
קיבלתי צו גיוס ראשון ואת האמת הרבה לפני זמן רב סימנתי לי מטרה שאני מאוד רוצה להגיע לממר"ם. אני מאמין שאצליח להגיע לקב"א הדרושה ויש לי גם רקע בהנדסת תוכנה (לא גדול אבל יש). הבעיה שהכי מדאיגה אותי היא הפרופיל, יש לי בעיות ברכיים מגיל קטן מאוד ובאמת אני לא אדם בריא מבחינה גופנית אבל הרופאים שעד היום פגשתי הסבירו לי שאני בבעיה כי לא ירידו לי על זה יותר מ72 וכמו שבטח ידוע לרובכם ממרם=פרופילניקים. אשמח לקבלת עזרה בנושא הפרופיל + אם אפשר ממי שכבר עבר את הראיון וכו' מידע וטיפים שיעזרו. אני מבקש לא להכנס לנושא של למה להוריד פרופיל ולכל החילוקי דעות, הדבר היחיד שאני מבקש באשכול הזה הוא יעוץ עזרה וטיפים. תודה לעוזרים.. |
אממ,
לפי מה ששמעתי אם אתה עושה י"ג כמעט בטוח שלוקחים אותך לממר"ם |
ציטוט:
|
בעיקרון אם יש לך בעיות אני לא רואה בעיה להוריד ל64, אנשים בלי בעיות מצליחים להוריד.
אם לא, עתודה ואז אולי תצליח להיכנס לממר"ם, אף אחד לא מבטיח לך מקום שם. בכ"מ אל תהיה נעול על ממר"ם, יש הרבה יחידות מחשבים ברמה יותר גבוהה במודיעין. |
גם אני היום קבילתי צו גיוס ראשון.
אני לא מתגייס מכיוון שאני ממשיך ללמוד :( כמה באסה |
לגבי הפרופיל,
אני ממליץ לך להיות יצירתי, חפש ערך "דלקת קרסול", זה 64 בטוח, לגבי ממר"ם, אם אתה לא 4 יחידות מתמטיקה ו-5 אנגלית[במידה ואתה מרחיב מחשבים אתה בטוח בפנים], אתה לא תקבל זימון[וזה לאחר חודש של טלפונים, פקסים וטירטורים]. המבחן עצמו דיי קשה, הוא מורכב ממחשבון שאת הפקודות שלו אתה לומד 5 דקות לפני המבחן עצמו[להכניס לתא A, למשוך ל-B וכו', אני אפרט מחר], יש לציין שאם עברת את המיון, אתה צריך לעבור סיווג ביטחוני, לא עברת - לא התקבלת. אבי. |
במידה וכבר יש לך סוג של נסיון, ממליץ לך לכוון גבוה יותר למודיעין, ל"פרויקט גאמא". מה גם שאין הגבלת פרופיל...
פירוט כללי ביותר על המסלול באתר החיל |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
בנוסף אשמח לשמוע ממך על יחידות מחשבים אחרות שיותר מומלצות. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
גאמא נחשב יותר נחשב אף על פי שבממר"ם בדרך כלל אנשים אחרי יג'/יד'?
בקשר לזה מעליי מרחיב מחשבים זה מעל 5 יחידות במחשבים. (נראה לי זאת הכוונה) |
ציטוט:
אם זה ככה זה מצויין אני עושה יותר. (10) |
ציטוט:
|
יג יד זה בד"כ עתודאים...
לכן זה ארבע שנות שירות אם לא יותר. |
אממ,
יש לי שאלה - אם אני עושה 10 מחשבים, 5 פיזיקה 5 אנגלית ו5 מתמטיקה, אני עדין צריך לעשות מבחן קבלה לממר"ם? ולא ידוע לי על איזו בעיה, אז בגלל שיש לי פרופיל גבוה אני לא יכול? |
אם יש לי 3 יח"ל במתמטיקה ו4 באנגלית אז אני לא אתקבל? /:
יהיה לי פרופיל גבוהה.. לא פחות מ90.. אני רוצה לדעת עוד פרטים על הממר"ם |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ביב' ממה שהבנתי יש לך סיכוי רק אם יש לך פרופיל נמוך. לי יש פרופיל גבוה ויחידות בדיוק כמו אצלך וציונים טובים ולא קבלתי אפילו זימון למיונים וכאלה. (של ממר"ם) אבל מה שכן אם אתה נשאר יג' אז אתה בכל זאת יכול ללכת לממר"ם אבל אתה צריך לחתום קבע. |
ציטוט:
אם יש לך פרופיל "מעל 90", זאת אומרת 97, ואתה לא בבית ספר מקצועי ללימוד מחשבים \ הרחבת מחשבים ושלחו אותך למיונים מקדימים - רוב הסיכויים שלא תקבל "ממר"ם". עריכה: בשביל שתשעשו לעצמכם סדר בראש, כנסו לאתר הבא ותקראו על כל התפקידים הקיימים בחיל; אלו שדורשים חתימת קבע, ואלו שלא: http://www1.idf.il/tikshuv/site/temp...g=he&fid=44798 |
חח איזה שטויות אנשים פה מדברים..
קודם כל..אין דבר כזה "אי אפשר להכנס" אם הם רוצים אותך לא משנה אם ישך פרופיל קרבי או לא קרבי או 3 יחידות או לא יודע מה. יש להם מבחנים מיוחדים בשביל אנשים עם פרופיל קרבי, ולזה יש להם מכסה של 4 אנשים במחזור אם אני לא טועה. אם יש לכם פרופיל קרבי עדיף לכם לנסות להתקבל ליחידות מיחשוב במודיעין, הסיכוי שתתקבלו יותר טוב. יש כאן כל כך הרבה אשכולות שיש בהן את אותן שאלות כל הזמן..למה לא לחפש קצת?=\ |
יש פה הרבה שטויות..
בקיצור בשביל ממר"ם אתה צריך פרופיל 64, ב72 אתה הולך לטנק.. ולממר"ם לא צריך שום ידע במחשבים, רק ידע במתמטיקה ואנגלית (5 יחידות), ואין לך מה לשקר בראיון כי הם מקבלים את הנתונים מבית הספר, שתדע שהם צריכים למלא כל מחזור בערך 250 איש לממר"ם, אז בהצלחה, כמובן האפשרות השניה זה עתודה ואז.. אחי היה בממר"ם והיה עם פרופיל 97.. אז בשבילך אני אחד שיודע.. |
אם תצליח להיגע לשמה יהיה לך שירות מאוד מאוד מהנה .. שיהיה בהצלחה
|
ציטוט:
|
זה קשור אך ורק לפרופיל נקודה.
שיהיה לך את הידע הכי הגדול בעולם...לא יעזרו כלום. צבא - מרובעים |
ציטוט:
|
אז כמו שאמרתי אני מחפש דרכים להוריד פרופיל מ72 ל64... , ותודה לכל מי שהגיב וניסה לעזור.
|
ציטוט:
אלרגיה.. |
ציטוט:
|
שאלה , אני לומד 10 יחידות מחשבים 5 פיסיקה 5 מתמטיקה ו5 אינגליש..
איך אני מקבל זימון? גמני קיבלתי צו ראשון..יש מצב בגלל פרופיל גבוה שיקחו אותי לקרבי? |
ציטוט:
שתקבל מנילה במידה ואתה מתאים תהיה לך אופציה. נ.ב תמיד אתה יכול להציע את עצמך.. |
ציטוט:
אפשר להגיד שכן חוץ ממני אני לא ממש נחשב רבל 2 חברים שלי שירתו שמה הם אומרים ליגה של בסיס אחלה תנאים .. וכמובן בלי לדבר על מה שזה יתן לך לעתיד |
ציטוט:
המבחנים כוללים נושאים רבים, בינהם: תכנות בשפה עילית, תכנות בשפת סף (אסמבלר), חומרה, לינוקס, רשתות ועוד. הם לא מצפים שתענה על כל השאלות נכון, מטרת המבחן לראות במה אתה מתמחה ולראות אם הידע שלך באותו תחום מספק אותם, בשביל להמשיך איתך לשלבים הבאים (ראיון אישי, פסיכולוג ועוד דברים)... |
את האמת אני מכיר 3 ממרמניקים ושלושתם אמרו לי שהשירות שלהם היה כל כך מגעיל - הם שרפו אותו על שטויות
הם אמרו לי שכשהם סיימו לשרת חודש לפני הם שלחו מכתבים והודעות לכל מי שרק אפשר בשביל למנוע מהדורות הבאים לסבול כמוהם (הם היו יושבים פשוט 3 שנים רגל על רגל עם קפה מול מחשב מורחים את הזמן) אז לכל המגיבים כאן.. שטויות ואם אתם חושבים שממרם זה מה שיעזור לכם.. אני ממש לא יודע מה לומר תכוונו גבוה תלפיות 8200 מודיעין ד'א אני לא שירתתי - הכל ממה ששמעתי - תעשו את החשבון שלכם אם לסמוך על זה או לא |
אני לא אתחיל לקרוא עכשיו את כל התגובות, אבל ממה שקראתי עד עכשיו לא כל המידע שנתנו לך פה נכון.
אני למדתי מחשבים ברמה של 5 יח"ל, אנגלית 5 יח"ל ומתמטיקה 3 יח"ל בצו ראשון אמרתי שאני מעוניין להגיע ליחידת מחשבים בצהל ואכן קיבלתי צו זימון לממרם. נכון, לא עברתי.. אבל עדיין הייתי שם. לגבי המיונים עצמם, תחפש בגוגל "מחשבון קרב" יהיו לך המון תוצאות, פעם פירטתי בפורום מתגייסים של תפוז על המחשבון הזה.. |
ציטוט:
אתה בן יחיד? |
64, עם פרופיל קרבי (97-72) לא ניתן לקבל מיונים למקצועות המחשב אלא אם אתה בן יחיד.
אני לא בן יחיד לשאלתך השניה. הדרך להורדת פרופיל לא כל כך קשה. כמובן שאם אתה יכול רפואית להיות לוחם אבל פשוט "מעדיף" להיות ג'ובניק בגלל שזה יותר קל .. אל תעשה את זה, הצבא והמדינה צריכים אותך לוחם! |
ציטוט:
לא עברתי כי יש להם מכסה קטנה מאוד לבעלי פרופיל קרבי אבל בכל זאת קיבלתי זימון למיונים. |
ציטוט:
צהל תמיד מעדיף לשים בעלי פרופיל קרבי באשר הם בתפקידי לחימה ולהשאיר את עבודות המחשב לג'ובניקים |
ציטוט:
אולי קיבלת זימון למודיעין או משהו כזה. |
חחח גם קיבלתי זימון למודיעין אבל זה לא זה.
בפירוש היה כתוב שזה זימון לבסמ"ח הלכתי למיונים ועשינו את המחשבון קרב או איך שלא קוראים לזה.. גם אני לא הבנתי איך קיבלתי זימון, אבל כששאלתי שם אנשים ראיתי שכולם שם עם פרופיל קרבי. בהדרכה לפני המבחנים המדריך אמר שאנחנו קבוצה של אנשים עם פרופיל קרבי ומספר האנשים שמתקבלים הוא מאוד קטן. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:15. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ