![]() |
צריך ביקורת על Webitem.co.il
חח סליחה שוב שאני משגע אבל כפי שאמרתי באשכול
הקודם זה חשוב :cool: אז.......... איך התמיכה? VPS ? ריסליר ? איך השרתים ?:qqb008: |
לפני שכולם יגיבו, תקראו היטב את מה שהוא מבקש.
אנשים ללא ניסיון עם השרתים שלהם וכו' - נא לא להגיב על מנת לחסוך ספאם מיותר או ויכוחים מיותרים. תודה. |
שלום לך עדי,כרגע יש לנו בעיות עם השרתים אז אם אתה מעוניין לחכות מספר ימים שנעלה עם שרת חדש (יעודי כמובן)אנו נשמח.
בכל אופן,תצור איתי קשר בפרטים שבחתימה,תודה :) |
??
|
ציטוט:
|
מהכירות עם דודי מומלץ ביותר :)
|
ציטוט:
גם לא קראת חוקים וגם לא הקשבת למנהל שעכשיו הזהיר שרק לקוחות יוכלו להגיב פה . |
ציטוט:
ולפי מה שזכור לי אתה 'חוגג' עם כל ההמלצות שלך. |
חברה מעולה!
הייתי לקוח שלו בעבר, תמיכה סביב השעון, בן אדם זהב לא רק עוזר, גם יושב, מסביר, פשוט היה כיף להתאחסן אצלו, מומלץ בחום |
ציטוט:
אני לא חברה שלך תרגיע , אתה לא מכיר אותי פנה אליי יפה . ולפי הודעתו "מהכירות עם דודי מומלץ ביותר" לפי מה שהוא כתב "מהיכרות" אפילו הוא אמר שהוא לא לקוח שלך כי הוא אמר מהיכרות איתך לא שהוא לקוח שלך , אז תוריד תטון . ומה חוגג? כתבתי שתי ביקורות כולה מה אתה קופץ ?. ועוד משהו הוא לא נתן ביקורת . |
ציטוט:
ממתי אפשר לזהות טונים לפי כתיבה? |
ציטוט:
מר gaming-serv היקר , דבר שני בוא אני ידגיש לך חמוד "הוא לקוח שלי,מספיק טוב בשבילך?כרגע השרת לא עובד. ולפי מה שזכור לי אתה 'חוגג' עם כל ההמלצות שלך." ראית איך הוא פונה אליי? כאילו אני חברה שלו . |
חברה שלו?אתה עושה מעצמך נקבה?אוקיי אם אתה אומר ..
אתה מנסה לעקוץ ,אני משיב. ובקשר לזה "כולה 2 המלצות" אז לידיעתך,מה שהוא רשם זה המלצה אחת . עדיף שתשתוק ככה אתה מראה את הטיפשות שלך יותר ויותר |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:10. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ