![]() |
אתר של לקוח שלי - חוות דעת ..
הרגע סיימתי אתר ללקוח :)
אתר לזיקוקים ^^ http://davieh.no-ip.org/Azar/ זה העמוד הראשי, יש סתם תוכן עמודים לבדיקה בלבד... הפאנל ניהול : http://davieh.no-ip.org/Azar/Admin שם משתמש TEST ססמא 123 הכל מוכן, רק נשאר עוד קצת אבטחה בפאנל ניהול :) וכמובן להעביר לו את האתר לאיחסון החדש :] הקידוד שלי 100% תיקני .. חוות דעת יתקבלו בברכה, ולא על אבטחה, כי את זה לא סיימתי עדיין, אלה על המערכת והאתר בכללי ^^ |
כל פעם שאני מפרסם מערכת שלי, תמיד מישו משנה ססמא למשתמש ^^
אני פשוט יוריד רת הפונ' שעושה את זה פעם הבאה, קצת לכבד ... זה שניה בשבילי לשנות חזרה .. שיהייה, טיפה כבוד :) |
יפה מאוד !,
מתאים לנושא האתר, אבל יש לך בעיה קטנה, השתמשת באתר עם הפונט BN Calculator אין אותו לכולם ... ובגלל זה זה יציג כפונט רגיל.. את הפאנל ניהול לא ראיתי, כי לא הצלחתי להיכנס . |
תודה רבה,
צריך לחשוב על דרך, שזה יוריד את הפונט למחשב של אנשים שאין להם אותו. ואגב עכשיו אפשר להיכנס לפאנל :) |
אהבתי את הפאנל ניהול מאוד, ושמתי לב לזה כי היה מוזר לי כזה שיש את הפונט באתר חחח כי זה לא פונט שבא
עם הוינדוס, אז רציתי לבדוק מתוך סקרנות אם עשית משהו שזה יוריד אותו איזה קוד או משהו באתר. לי יש את הפונט אז שמתי לב, זה שימושי אבל. אם אני אמצא קוד / משהו אשלח לך בפרטי. |
ממ
זה ממש שטויות להשתמש בפונטים מותאמים אישית באינטרנט אתה מצלם את כל האותיות לGIFS אפילו עושה BASE64 לקבצים ואז בכלל לא מאחסן אותם בעמוד מסוים אלא בטבלה בDB ואז אתה אפילו יכול לתת למשתמש לבחור פונט (: התמונות ישקלו גג שבגג (אם דחסת כמו שצריך בTRANSPARENT GIFS או PNGS) 400 קילו ניצן ובקשר למערכת ממ חמוד עיצוב אפשר לומר לא הכי תותח - אבל מספיק בשביל אתר בסיסי.. |
זה לא עיצוב שלי,
זה מה שהלקוח אהב, ובהתאם כמות ההשקעה שלו לעיצוב ... לגבי הפונטים לא הצלחתי מה שאמרת לי בפרטי. ניצן אפשר היום לעשות את זה בהמון שיטות יצירתיות, אבל אין לי את הזמן לזה, וזה לא כלול באיפיון של הלקוח. בכל מקרה, אם יש לכם דרך אחרת לעשות שזה יוריד את הפונט, זה יתקבל בברכה :) |
נראה רע מאוד חחח
:\ לא הייתי משלם על זה 10 שקל |
ציטוט:
אני אשמח אם תסביר את עצמך .. להגיד על משו שזה רע, זה הכי קל שבעולם, אבל לעשות לא. |
אהבתי מאוד.
נאה נחמד לאללה. הפאל ניהול ממש יפה. כל הכבוד. |
תודה ^^
אני עיצבתי את הפאנל ניהול .. לקחתי רק צבעים מאיזה עיצוב שמצאתי .. ואז שיחקתי עם זה :) עוד משו, מצאתי מדריך שאומ שצריך לשנות את הפונט קודם, ל EOT, ניסיתי והנה הקוד : PHP קוד:
|
נראה נחמד,
סה"כ ממש פשוט. בתור אדם שעובד עם מס' לקוחות, לכולם חשוב מאוד המראה של המערכת ניהול והנוחות שלה, הייתי מציע לך להחליף עיצוב (העיצוב ממש גרוע, ולא נוח). ושאני אומר עיצוב אני מתכוון לעיצוב css נקי ללא תמונות, אך אחד שיהיה נוח ונעים לעין. |
העיצוב כרגע עם CSS ללא תמונות ..
תסתכל רק .. ערכיה : הוספתי עוד הגנות בפאנל ניהול .. |
ציטוט:
אבל הוא מאוד מכוער ולא נוח בכלל. |
מה לא נוח ? מה מכוער ?
|
הצבעים,התפריט וכל הטפסים.
תחשוב ללכת על צבי גוון כחול ואפור יותר נקיים קצת. |
ציטוט:
איפה עורך טקסט איפה עיצוב נורמלי זה נראה כמו עיצוב נשעשה בוורד . |
שמע אני לא מעצב, אני לא שאלתי ממש על עיצוב אלה על מערכת יותר..
אני עיצבתי משו בקטנה נקי עם צבעים, אוקי אז אתה יצירתי יותר בצבעים, אחלה, אבל אצלי זה החלק הפחות חזק .. תודה על התגובות הבונות, פעם הבאה אני ישתדל להשתפר מבחינת עיצוב :) |
יש XSS בקטגוריה שעושים וידאו..
והצלחתי לגנוב קוקיס בגלל שלא הצפנת את הסיסמה |
הסיסמה לא עובדת.
|
לא ראיתי את הפאנל ניהול כי אני לא מצליח להתחבר אליו...
אבל תרשה לי להחמיא לך על הקידוד ועל העיצוב |קורץ| |
יש בעיות בקידוד עם IE
|
אני לא מצליח להיכנס לפנאל ניהול.
אתה האתר אהבתי |
כי סגרתי אותו ואני מעביר אותו לאיחסון של הלקוח, ומחכה לDNS להתעדכן :)
|
יפה, קצת לשפר את העיצוב של האתר לא אהבתי את הצבעים.
|
משתמש test לא עובד..
|
אתה פשוט.
לתשומת ליבך: http://davieh.no-ip.org/Azar/?Id='"fu."' - לוקח לו יותר מדי זמן לטעון את העמוד. והזכרתי את העובדה שמישהו שתל לך קוד בדפים באתר? ציטוט:
בהצלחה. |
מה השראתי פה, הוא בלי אבטחה.
אתמול העלתי ללקוח את האתר סוף סוף, ושי אבטחה מלאה, כולל כל הפונקציות. הכתובת הזמנית היא :http://212.150.123.50/~azar/ אני מכחה שהDNS של הדומיין יתעדכן ואז יעבוד. בלינק הזה יש אבטחה, וכן אני ראיתי אז את ההזרקות ששמו, זה לא עניין אותי כ"כ כי באתר של הלקוח כבר יש אבטחה. אני פרסמתי רק שתגידו את חוות הדעת על הממשק, לא על העיצוב, אם הוא נוח, והעיצוב של העמוד הראשי הוא לא שלי, זה מה שהלקוח רצה, יפה לא יפה זה כבר לא עניינכם =\ וגם לא שלי .. של הלקוח .. הוא אוהב זה מה שחשוב. |
הסיסמה לא עובדת,
תשנה שוב. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:09. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ