![]() |
BasicNetwork Or Extreme-Serv
אני חושב שהכותרת אומרת הכל, קיבלתי הצעות משתיהם כמעט זהות בקשר להשכרת שרת יעודי, פתחתי את הטפיק הנ"ל כדיי לדעת מה אתה חושבים איזה חברה עדיפה? מבחינת תחזוק השרת אמינות וזמינות.
יום טוב. |
לאחסון שניהם טובות אבל לשרתים נראה לי שBasicNetwork.
|
אל תהסס לך לביסיק נטוורק
אתה תתחרט אם תבחר אחרת תאמין לי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בייסיקנטוורק לדעתי:)
|
ברור שבייסיקנטוורק.
|
הרבה אנשים כותבים פה באסיק נטוארק על פי מה אתה קובעים? ע"פ השם שיש להם או מה? מישהו היה פעם לקוח שלהם?
|
ציטוט:
|
אני יודע תסמוך עליי כמו השם שהיה אז לדיגטיק, ותראה איפה הם היום .
|
אקסטרים משכירים שרת בעצמם לא?
|
פרי לא יפה שאתה עושה השוואה ככה עדיף היה לפתוח אשכול בקשת ביקורת על ביסיק נטוורק ואשכול על אקסטרים סרב באמת שאני נגדך אבל לא נראה לי ממש יפה :)
שתי החברות טובות אז תלך על המחיר כי בשניהם יהיה איכות |
ציטוט:
|
אין לי ספק אחי אפילו קלוש ששתיהם חברות מצווינות, מקצועיות, אך קרא לי שתי מקרים שבמילה אחת "נדפקתי", ועכשיו אני בודק לאט לאט עד שאני יגיע לחברה המתאימה.
|
תאמת אני אומר לך לך על אקסטרים סרב חברה מעולה , אני לקוח שלהם כבר יותר מחודש יש לי אצלם שרת משחק והם פשוט סוסים כיף לי לשחק בסרבר שרתיים חזקייים שירות סוס שגם במקרה ואבירן וליאור לא עונים לך(שבכל הזמן הזה שאני אצלם זה לא קרה) יש משרד .
אז לך על אקסטרים סרב אם אתה מחפש אותי פרטים בחתימה . |
ROFL
מה אתה משווה... ברור BasicNetwork |
החלטה קשה..
אך, BasicNetwork כבר עקפו אותם.. מזמן :) הייתי אצלם בתור לקוח.. שרת ייעודי אפשר להגיד הרבה.. בין השאר.. שהם טובים מאוד:) השרת עצמו.. במצב טוב מאוד, תחזוק.. טוב, ירוץ בישבילך מראשון לציון עד לחיפה רק בישביל להחליף את המעבד.. :) |
אין פה בכלל שאלה זה כמו להשוות פיל לנמלה.
בייסיק נטווארק ולא בגלל השם אני לא הייתי לקוח של אף אחת אבל העובדות בשטח מדברות לבד.. ועד היום לא ברור לי איך חברה שבעצמה השר תשלה מושכר משכירה שרתים לאחרים. מזה גימיק פירסומי |
בייסיק!!
|
על תחשוב פעמיים ,
ברור ד BasicNetwork |
BasicNetwork כמובן.
הייתי לקוח שלהם פעם... דניאל הוא אדם מעולה עוזר ותומך בהכל. חוץ מזה שהוא אדם בוגר (21-22 משהו כזה..) ולכן יוכל לתמוך בך ברוב שעות היום. |
BasicNetwork - ממולץ
אומנם לא משכיר מהם שרת, אבל מאחסן בארון שלהם, והתמיכה, מעל ומעבר למעולה! דניאל פשוט תותח, וגם דניס לא פחות, ממליץ עליהם בעיניים עצומות! |
הייתי פעם לקוח של אקסטרים סרב - שרתי משחק,
לא הייתי כ"כ מרוצה! מזל שעדיין שלא שילמתי, וקיבלתי סרבר לדוגמא. תלך על BasicNetwork.Co.IL, בוגרים, רציינים, וותיקים :). תהנה. |
ציטוט:
ממש לא לעניין. |
בסיק ברור.. חחח שאלה טפשית לדעתי להתחיל להשוות כי כמו שאמרו פיל לנמלה :qqb003:
|
פרי ביסק חברה טובה חזקה דניאל תומך בך בשרתים מציע לך לך לביסק !
וכן יש לי שרת אצלו מרוצה מהשרת מהכול! |
מהכרה של שני המנהלים,
BasicNetwork. |
מהכרות אישית וארוכת טווח עם דניאל (הרוסי הזה),
הבנאדם פשוט..בנאדם עם נשמה טובה, איש טוב ויעזור לך בכול מה שאוכל. מומלץ בחום, BasicNetwork - אל תתפשר על פחות. |
לא מכיר את החברה השנייה אבל אני עובד עם BASICNETWORKS ולא מתחרט.
|
basicnetwork
אין בכלל מה לשאול דניאל עושה עבודה מצוינת! קניתי מהם מספר דומיינים ואני בטוח שהם בשרתים טובים=] |
ברור ש-
BasicNetwork מעכשיו אני אומר לך על זה! |
מניסיון שלי, BasicNetwork בשרתים:)
ב-Extreme-Serv לא התנסתי. |
חחחח אני רואה כולם פה "פה אחד" ואין גוון חחח.
אני היחיד פה שאומר Extrame-Serv חחח מסכנים . וזה שפתח את האשכול זה בגלל לא יפה מה שעשית פה , הרי בטוח שחברה אחת פה תצא פחות טובה , |
אני מאוחסן אצל basicnetwork ואני ממש מאוכזב, מהשרת ומהשירות
אם הייתי יכול להחליף אני מאמין שהייתי מחליף חברה |
ציטוט:
|
Basicnetwork
נ.ב פרי צור קשר |
ציטוט:
|
כמובן ש BasicNetwork היא חברה מעולה.
|
לכל אלה שאומרים שזה לא יפה, או פיל ונמלה כל זה , תראו זה שהגעתי לפה זה הרי ברור ששתיהם חברות מובילות היום, ואין ספק ששתיהם חברות מצויינות, רציתי לדעת עליהם טיפה יותר בתחום השרתים.
|
אני יגיד לך ששתיהם חברות מעולות וחזוקות השרתים מהירים התמיכה טובה מה עוד צריך
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ