![]() |
הורדת שירים מיו טיוב, כיצד?
כותרת.
תודה לכולם. |
לא יודע אם זה חוקי כאן לפרסם תוכנות ,אם לא מצטער ..
www.xilisoft.com/download-youtube-video.html הכל מקרה ..זהFREEWARE |
|
youtubeget
|
תודה לכולם,
הסתדרתי אבל הבעיה היא שאני עורך את הקליפ בתוכנת עריכה ולאחר מכן שומר אותו שוב בסיומת avi, הגודל של הקובץ נהיה יותר מ1GB! למה זה ככה? מה אפשר לעשות עם זה? |
Real Player. שומר וקורא את הכל.
|
התוכנה של העריכה כבר שומרת ועורכת! אבל אני מסביר שהיא שומרת את הקובץ על GB ומשהו.. איך אני מצמצם שישקול פחות?
|
בשביל זה יש דחיסות וקידודים כמו DIVX, MPG 4 ועוד...
|
ציטוט:
|
קודם כל לא ערכתי בתוכנת REAL, דבר שני, לא ענית לי על השאלה. איך אני מקטין את הנפח.
|
ציטוט:
לא עושה בעיות |
אף אחד לא מוכן לעזור?
|
אתה לא עורך. לתכנה ישנה פונקציה קטנה וחמודה ש"קוטפת" סרטונים (מכל פורמט מוכר) ישירות מהאינטרנט בצורה המקורית. כלומר סרטונים מ-YouTube ירדו כ-FLV. בנגן ישנה האפשרות לנגן את אותם קבצי FLV כך שאין צורך להמיר, לערוך או להתעסק בהם בשום צורה שהיא.
ברור מספיק? במידה ואתה כן מעוניין להמיר את הקבצים, הפורמט 'H.264' הוא המומלץ ביותר לקבצי FLV. |
ציטוט:
אחלה, הכנסתי את הסרטון לתכנה, ערכתי אותו, לאחר מכן שמרתי שוב בסיומת avi והגודל של הקובץ נהיה 1.62GB! איך? למה? כמה? הסרטון עצמו שוקל בערך 7MB לאחר הורדתו מיו טיוב. השאלה שלי, איך אני מקטין את הגודל של הקובץ? שיהיה רק כמה MB? |
ציטוט:
|
אם אשחק בהגדרות של התכנה איפה שאני שומר, הקובץ ישקול פחות? (כי זו בעצם המטרה).
|
ציטוט:
|
אתם יודעים שזה לא חוקי? :\
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ולכל דבר שאנשים עושים יש זכויות, לא?. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בשורה התחתונה, 90 אחוז שהוא התכוון לשירים בעלי זכויות ללא הפצה חופשית. |
בקיצור, עמרי. התכנה שבה אני עורך היא Sony Acid Pro 6.0. האם אתה מכיר?
|
ציטוט:
נתנו לך פה שמות של תוכנות כגון YOUTUBE GET שפשוט צריכים ללחוץ על כפתור והכל יורד למחשב מומור וכו' בקליק אחד עם כמה פורמטים לבחירה ואז מתעסק לי פה עם עריכות מיותרות |
ציטוט:
אם הוא מחפש לנגן אותם רק על המחשב, אפשר לדלג על ההמרה. במידה והוא מעוניין לצרוב אותם, מומלץ תכנה רצינית יותר. |
אתם לא מבינים אותי, למה אני עורך? כדי להכניס רצועת שמע אחרת / שונה.
אני לא עורך את האיכות של הקליפ או משהו כזה. |
ציטוט:
|
http://vixy.net , פשוט תבחר בMP3
|
מנהלים, באמת שאני לא מבין.
אתם דוגלים בחוקיות, בזמן שבדיון הזה מדברים על דברים לא חוקיים, זה הגיוני. |
ציטוט:
כמו שלימוד נהיגה יהיה לא חוקי, כי אפשר לדרוס אנשים. |: |
עדיין, לא הולך.
עמרי, מה עושים? |
ציטוט:
|
תכניס את זה לMOVIE MAKER ואז תשמור דרך הMOVIE MAKER כרגיל, זה יקטין את המשקל בצורה משמעותית.
וAMITS מה יש לך? |
ציטוט:
עם כל הכבוד שאתה רוכש לגישה של הנהלת הפורום הדוגלת בשמירה על חוקי מדינת ישראל בתוך הפורום, אין זאת העבודה שלך. באופן כללי: אם דבר חוקיות האשכול מטריד אותך, לחץ על הכפתור האדום, או פשוט שלח ה"פ למנהל הפורום. אם התשובה שקיבלת לא מספקת אותך, תעלה את העניין בפני אחראי הקהילה. אין לדון על צורת הניהול של אנשי הצוות על גבי הפורום. לצורך העניין, איך לדווח על הודעה: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=15523. http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=49496 הדיווחים על כל הודעה בפורום מגיעים גם אליי. אבקש מכלל משתמשי הקהילה להימנע מלדון בדבר חוקיות האשכול ע"ג דפיו. האשכול לא יינעל מאחר ופותח האשכול לא קיבל תשובה. בברכת חתימה טובה, אור. |
אולי מישהו יעיל בטובו לספק לי תשובה? (:
|
תכניס את זה לMOVIE MAKER ואז תשמור דרך הMOVIE MAKER כרגיל, זה יקטין את המשקל בצורה משמעותית.
|
הכנסתי את זה ל Movie Maker, שמרתי, ניסיתי לפתוח את הקובץ, התכנה נפתחה ולא קרה כלום כאילו. נפתח דף חדש של התכנה.
|
אז תשמור על סיומת AVI בסוף ...
|
איך?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ