![]() |
שנה בלי קולה!
יאללה אני כבר שנה וכמה שעות לא שתיתי קולה,
רק אכלתי ממתקים פעם ב... שהם בטעם קולה (וזה לא באמת בטעם קולה!) מי מתערב שאני עושה עוד שנה? :-D |
WTF?! לא יכול להיות.
אני לא מצליח חצי שעה בלי קולה. |
אני חייב משהו. אני עברתי יותר משנה בלי קולה, אבל זה דרש ממני תחליף - נסטי. |מסמיק|
עכשיו אני כן שותה קולה, אבל דיאט או זירו. :-D |
ציטוט:
|
מה אתה פראייר ?
חחח אני לא עובר שבוע בלי קולה ... |
אשכרה WTF..
איך אפשר בלי קולה שנה? |
אתה רגיש בשיניים או משהו ? :P
|
סתם החלטה ספונטית שהחלטתי בסוכות שעבר (מבן דודה שעשה את זה, אז החלטתי גם)
|
אני חייב להגיד..כל הכבוד..אני חייב קולה..בשבילי זה סם החיים :)
|
אנשים זה קולה ><
התלהבות גדולה לא רואה את הבעיה עם מים... וחוץ מי זה אם שתיתה ספרייט פנטה וכו' שזה בעצם אותו דבר עם צבא מאכל שונה אז... =\ תחזיק שנה בלי בשר נראה אותך:P |
ציטוט:
פה מדובר בדור אחר לגמרי.. |
ציטוט:
אני עזבתי את הקולה לפני כמה שנים, עברתי לענבים ואז גיליתי את אוצר חיי - הנסטי ! |
ציטוט:
קולה זה מפעם לפעם יוצא לי לשתות.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
נסטי אפרסק אחד הדברים. |
מזמן הפסקתי לשתות קולה מקודם זה טירוף. גיליתי שמים זה טעים ותאמת בריא.
|
אתה זה שעשית התערבות?
|
מה התלהבות. שנה בלי קולה?
אני חייתי איזה 10-11 שנים בלי קולה..... עד ששנה שעברה התחלתי ללמוד באוניבסיטה, ו- RC קולה זה דבר הכי זול במכונות שתיה, מהדברים שאפשר לשתות (סופר דרינק, קריסטל וכד' פשוט אי אפשר בעע) אז מדי פעם אני קונה. גם פנטה ששתיתי רק במקדונלדס / חגים. הקטע הוא שכשהיה מזמן (מי שזוכר XD) את המבצע עם האותיות על הפקקים שמי שמצליח להרכיב מילים זוכה בפרסים. אז באותו זמן שתינו רק קוקה קולה / פאנטה / ספרייט (ובסוף זכינו רק במזרון מעפן לים שהשתמשנו בה איזה 2). אחרי ששתינו כל-כך הרבה הפסקנו.... |
חח אני מכיר מישהו שהתערב שעד גיל 50 הוא לא שותה קולה (וגם עוד כמה דברים שאסור לו). וההתערבות התחילה לפני יותר משנתיים.
ד"א: גם לנסטי יש טעם של מיץ שדולל במים, או יותר נכון מים שדוללו בטיפה מיץ ... |
ציטוט:
ואני לא אוהב קולה בכלל :-/ הייתי בקוקה קולה וילג' ואחרי זה שנאתי קולה |Lol| |
ציטוט:
מים זה פשוט מים וכל השאר זה לא בריא אבל בכל מקרה אני לא רואה מה הבעיה עם לשתות קולה או משהו בסיגנון בחג או בארוחה ולנהל אורך חיים סופרטיבי וכו' כאיללו לשבת כל היום עם בקבוק קולה ביד זה מצחיק... אני מכיר אחד כל החיים שלו זה קולה ספרייט וכו' יושב במחשב הולך לבית ספר עם בקבוק ורץ אלפיים ב20 דק'|Lol| |
ציטוט:
|
זה יותר זוחל ם.ם
|
1.67 מ' בשניה - הליכה מהירה.
|
אני דווקא שותה קולה אבל פעם ב..
לא מתלהב כמו כולם מקולה.. יותר אוהב נסטי, לימונענע וכאלה.. למרות שגם מים זה אחלה D: |
אני כבר שנתיים וחצי ללא קולה מסיבות בריאותיות :)
ותאמינו לי, זה ממש ממכר הקולה וממש לא בריא. רק מים :) הכי טוב והכי טעים ובעיקר בריא. |
זה שאני סוגד לגאון שהמציא את הקולה לא אומר שאין לך תחליפים, נסטי אפרסק גם תחליף מצויין :).
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ואז הליכת יאוש כזאת אם מידי פעם ריצה לכמה מטרים |Lol| |
אני גם פעם לא הייתי יכול בלי קולה היום משתדל לא יותר מעפם בשבוע וגם זה קשה =\
|
גם אני מתכנן להפסיק עם הקולה גר !@#$
זה היה אצלי איזה 2 בקבוקים ביום.. זה ירד לפחות מאחד.. ונסטי זה אגדי :P |
ציטוט:
|
אני מכור.. =\ חחח