![]() |
"ישראל מתכוננת לחילוץ גלעד שליט"
http://news.walla.co.il/?w=/1/1363205
מה אתם אומרים כדאי לא כדאי ? דיון שאני מאמין שיגיע פה לכמה עמודים טובים |
יופי... שיפרסמו את זה...
מה הם חשבו לעצמם?! למה לפרסם?! |
תיקשורת ממש חסרת אחריות
והאתר שמפרסם את זה עוד יותר מה זה הדבר הזה? אם עוד נגיד שישראל יודעת איפה הוא מוחזק לא אומרים את זה לאף אחד כי עכשיו החוטפים יעבירו אותו מקום בקלות ועכשיו יגבירו את השמירה על גלעד ככה שאם יהיה פעולה יהרגו חיילים חופש ביטוי מוגזם שפוגע באזרחים והורג חיילים צריך לכלוא את האנשים שפירסמו את זה |
טוב להזכיר לכולכם לפני כחודש הרמטכ''ל אמר שאנחנו יודעים איהפה גלעד מוחזק מה אוכל אנחנו יודעים הכל...
מלחמה פסיכולוגית? אי אפשר לדעת ימים יגידו |
אם ישראל באמת היתה מתכוננת לכזה מבצע,
היה יוצא צו איסור פרסום. מעבר לזה, זה סתם ספין של הצבא כדי להרגיע אותנו בעקבות המחאות שהיו. |
לדעתי, זה רק התראה במטרה לנסות לחדש את המו"מ.
נשמע די בדיוני שהיחידות המובחרות של ישראל מודיעות שהם יודעות בדיוק איפה הוא מוחזק והם מתכננות התקפה, נראה לכם שזה היה מגיע לעיתונות? מבצע חילוץ? הרי במצב כזה הם מכינים את המחזיקים של גלעד ואי אפשר לדעת מה תהיה תגובתם, אם זה העלמה מוחלטת שלו ואם זה אפילו להרוג אותו. לפי דעתי לא יהיה חילוץ כי ישראל לא מדינה שמחפשת הרפתקאות לפחות לא עם ההנהגה של היום. |
למה לפרסם כזה דבר?! איזה תקשורת מלוכלכת !!
בעזרת ה', שליט יהיה בסדר. |
שימו לב שלא התקשורת הישראלית פרסמה את זה אלה גופי תקשורת ערביים מה שנקרא '' מקורות מהימנים''
|
אל תזלזלו בצבא :)
|
אני מאמין שצה"ל יודע היכן גלעד מוחזק אבל הם גם יודעים שאי אפשר כרגע לבצע מבצע שכזה.
הפרסום הוא כנראה ספין כדי לזרז את המו"מ ולאפשר לישראל להציב תנאים ולתת יותר כוח לישראל במו"מ שעד עכשיו בעיקר נשלט ע"י החמאס. |
שיספרו גם איך הם מתכוננים, זה מה שחסר והכל יהיה מצויין.
לא... עכשיו באמת, למה כל דבר הם חייבים לספר? בשביל להראות שהם טובים? הרי עכשיו כולם יודעים על זה.. ולדעתי מי שמחזיק את גלעד בשבי יעביר אותו למקום אחר. |
ידידה טובה שלי היא הבת של הצנזורית הראשית של צה"ל.
כנראה זאת הסחת דעת, כי אני הבנתי מידידה שלי שכל מה ששמענו עד היום בחדשות בנוגע למלחמה והמחדלים בצבא היה בולשיט אחד גדול ואנחנו בעצם לא יודעים מה באמת קורה. אני מאמין שזאת הסחת דעת של הצבא שנועדה לעורר תגובות כאלה... לוחמה פסיכולוגית. |
הרבה אנשים כאן כותבים תגובות בלי ידע מבוסס.. כשאני נכנס לכתבה אתם יודעים מה ראיתי:
יש שמועה בוואלה ששמעו מעיתון כוויתי (שאגב מאוד אמין) ש... קיצור, דעתי האישית - לא מבוססת על שום דבר: 1. הודעה כזאת בעיתונות הישראלית יכולה לגרום להעברה של גלעד שליט למקום אחר - וזה דבר מצויין כי כאשר הוא סטטי במקום מסתור קשה לקבל מודיעין. 2. כמו שנרשם, מלחמה פסיכולוגית מול רשויות הרצועה. 3. הפעלת לחץ לקידום המשא ומתן. 4. זה בכלל מהלך של החמאס , שמרגיש לחוץ לפרסם לעיתון הכוויתי במטרה להגיע לעיתונות הישראלית ולהשפיע על ההנהגה. |
אשכרה הפירסום עוזר לערבים להקשות עלינו.
מה הם עשו לעזעזל? עכשיו איזה אחד פלטסיני מגעיל יראה את הכתבה ירוץ לממשלה ואז יעבירו אותו ואז הצבא יוכל זיין, למה ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( |
ציטוט:
|
לא נראלכם שלבסוף באמת יהיה איזה מבצע כזה?
|
ציטוט:
(אני מקווה שאתה מריח את הציניות בתגובה :)) נ.ב, אני מקווה שאתה לוקח את זה ברוח טובה, השנים ביחידות מודיעין עשו את שלהן :) |
ציטוט:
אחרי מבצע החילוץ של נחשון וקסמן (האמת שזה היה לפני שבוע ב1994), אני יודע (מבפנים :)) שמקורות המודיעין השתפרו פלאים, והתקרית המצערת לא תחזור על עצמה. אני מקווה ומאמין שאם באמת נצא למבצע חילוץ, הוא יהיה מוצלח מאד, אבל ההשלכות הבינלאומיות שלו קצת כבדות עלינו, לא בטוח שידידינו האמריקאים ישמחו שנתפרץ לרצועה בזה בלאגן, קחו לדוגמא את מבצע יהונתן, המבצע יצא לדרך מבלי אישור עקרוני של הממשלה.. לצעירים מבניכם, שווה לקרוא קצת על נחשון וקסמן, 14/10/94. יצא לי לשמוע מור"ק על המבצע ממקור ראשון, אחד ממפקדי הצוותים שהיה בחילוץ, אחד הסיפורים המעניינים! |
ציטוט:
הבעיה היחידה היא התקשורת הישראלית שבאה במטרה "להרגיע" את התושבים במדינה אבל על חשבון כך היא מתסיסה את העניינים מחוץ למדינה. פשוט מדינה שהתקשורת היא מה שתגרום לה לקרוס. |
אחי זה הכול טכניקה חכמה מאוד,
הם כנראה ילחצו מההודעה הזאת,יחביאו את גלעד שליט,וברגע שהם יחביאו את גלעד הם יהיו צריכים מכונית או כלי תחבורה כדאי להגיע למקום. לצה''ל יש מכ''ם על כל מכונית כמעט... אני מאמין שזה חכם מאוד,וכדאי אפילו. |
מי שקרה היום בעיתון של שבת את מה שקורה בעזה יבין חלק מהמציאות
|
כבר רואים שזה יכשל כי הם פירסמו את זה.
|
שוב אני אומר לא ישראל פירסמה את זה אלא עיתון ערבי כוויתי
|
ציטוט:
|
כל מי שכתב למה מפרסמים למה מפרסים?? על התקשורת הישראלית.
אם זה היה אפילו רעיון לתכנון כזה מבצע, הכתבה הזאת בחיים לא הייתה עולה לאוויר, צה"ל היה מפעיל צנזורה.. עכשיו, אם זה עיתון כוויתי באמת שפירסם, יכול להיות שבאמת הוא קיבל מקורות או רבע מקורות שהספיקו לו לכתוב את הכתבה.. או שהמציא את זה, הרי חשיבה של משרד הביטחון על חילוץ גלעד שליט, לגיטימית בטוח.. וזה ממש לא לוחמה פסיכולוגית למי שכתב.. חמאס היה מוכן מהרגע הראשון לכל פעולת קומנדו של צה"ל.. כמו שהייתה בעבר.. |
ציטוט:
הם מלחיצים קצת את ה-"צד השני" כדי שיפתחו את המו"מ שוב . |
אבל כלום לא קורה .. אולי מתחת לפני השטח כן אבל לא שומעים עליו כלום
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ