![]() |
שוב דעתכם: העיצוב של מקו
האתר החדש של קשת:
http://www.mako.co.il/ עבדו עליו כמה שנים טובות. אם בא לכם, בלי שאף אחד יישמע, אפשר קצת להתייחס לנושאים שלא קשורים לגרפיקה באופן ישיר, כמו השימושיות, הכובד הגרפי וכו' וכו' תנו בראש |
נראה די טוב
האתר עולה מאוד לאט וקצת עמוס.. |
האתר פצצה, אבל מאד איטי.
|
יש בעיות באופרה. הממ.
סך הכל נראה נחמד, לא הפיל אותי מהכסא. |
אני אהבתי לא יודע מה איתכם.
עיצוב נקי ופשוט לעין. הבעיה שהאתר עולה לאט , בטח יסדרו את זה בזמן הקרוב. |
כשיש תוכן, כל אתר נראה מעולה, ולקשת אין בעיה עם יצירת תוכן.
אני אישית לא אהבתי את השילוב של יותר מדי שחור באתר, בנוסף ליותר מדי טאבים של נושאים וגלילה אין סופית. אהבתי מאוד את השימושיות של החלק העליון - בצד תפריט נפתח ובחלק היחסית עליון של האתר, כל הדברים החשובים. קשת מנסים להפוך לפורטל תוכן... כל תחרות לוואלה ו-YNET מבורכת. |
לדעתי עיצוב מעולה,
אני אהבתי. אבל האתר עולה לאט ... אפילו NANA10 אולי יותר מהר. |
אתר מעולה..! אני שוקל לעבור דף בית אבל אני אבחן אותו איזה שבוע לפני כן.. :)
עיצוב של מנטיס.. מה יכול להיות לא טוב? |
אחלה אתר, אחלה עיצוב, אבל ממש לא לטעמי אני אישית לא אוהב אתרים שמשתרכים קילומטר למטה.
מיותר המרווח של הקילומטרים בין כל דבר. כמה שיותר קומפקטי כמו אתר ''וואלה'' הוא יותר טוב לטעמי. |
פורטל רציני ביותר,
אהבתי, עיצוב מעולה, תוכן מעולה, וסה"כ נראה נחמד ביותר, כמו שאמרו יש בעיה עם המהירות, אבל יסדרו את זה, עוד שרת שניים, הרי מזה בשבילהם, קטן עליהם... :-) ד"א, זה נראה לי יותר מתי לביקורת אתרים. סוף שבוע מעולה :-) |
חבל ששמו פרסומות , יש בכל פינה אחת .. 5 בעמוד..
|
עוד פורטל? עכשיו חסר שיהיה להם מייל (user@mako.co.il) ויש לנו וואלה (:
בכל אופן, נראה מעולה - אהבתי את התפריטו הימני בצד (נענע - תלמדו!), ובנוסף אהבתי את הכתבות בעמוד הראשי(אילו שניתן להזיז, שבנוי בפלאש) - מדהים. חבל שבכל מקום יש פרסומות, ושהאתר עולה ממש איטי. בכל אופן בהצלחה. |
אני אהבתי, האתר עולה לאט,
האתר קצת ארוך, אבל הרבה תוכן - זה טוב.. וגם השתמשו היטב ב js (נדמה לי).. |
רק אצלי בקושי עולה :S?
|
אתר באמת מושקע.
אבל הוא איטי ברמות שהוא יכול להתקע. טוב, אבל ככה זה אתרים בסדר גודל הזה בפתיחת האתר. יכול להיות שזה לחץ על השרת. :) ממש יפה. |
עיצוב מעולהה..!
חבל שהוא טיפי איטי..לוקח לו קמת זמן לעלות.ובכלל כבד אבל ממש יפה.. |
אתר חבל"ז... עיצוב פשוט ויפה והתכנות מעולה.
|
מצטער, ממש לא אהבתי.
בגלל שהאתר עולה לאט, חשבתי שזה יהיה משהו מדהים, שעוד לא ראיתי. אחרי שהוא עלה התברר לי שזה סתם עוד עיצוב שגרתי. התכנות טוב, כל הוידג'טי חדשות שם טובים ושימושיים, אבל אפילו העיצוב של טיפו יותר טוב. |
אם שמתם לב, האתר עכשיו עולה קצת יותר מהר.
|
יפה
העיצוב עצמו יפה מאוד לדעתי , רק חבל שהאתר איטי
|
ציטוט:
האתר הזה לא מיועד לרוב גולשי טיפו. |
מאוד יפה ומקצועי לפי דעתי.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ