![]() |
חלונות 7: סוף סוף.
חלונות 7: פחות משקל, יותר יישומי רשת
בכנס המפתחים שנערך בלוס אנג'לס חשפה מיקרוסופט פרטים נוספים על מערכת ההפעלה החדשה שלה, שעתידה להחליף את ויסטה כבר ב־2009 http://www.calcalist.co.il/internet/...139846,00.html לפי דעתי מערכת מעולה, ובקשר לעיצוב - העיצוב הזה מדהים (העיצוב של ויסטה הוא פשוט מדהים! רק חבל שויסטה איטי מאוד). |
רק עוד שנה
לא ביג דיל חחח בנובמבר 2009 אני בול מתייגס חח |
אני מדמיין או שהתמונה שיש שם מזכירה במקצת את מקינטוש?
|
ציטוט:
|
נראה נחמד מאוד אבל..
לא אוהב את העיצובים האלה, XP הכי טוב, לא נראה לי שהגירסא הזו תחליף את XP, פשוט הכי טוב והכי נוח. |
אמרו אויל שיקידמו את ההקשה ליוני 9 שזה כבר קצת יותר מחצי שנה
בכל אופן וינדוס 7 הידוע בכינוי גם וינה אני מאמין שיהיה השילוב בין האיכות של XP ליופי של ויסטה |
אז בשביל מה קניתי את הויסטה הזאת..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בארה"ב לדוגמא עסק שלא קונה WINDOWS חוקי גרסת עסקית תובעים לו את הצורה |
אני סיימתי עם מיקרוסופט. מחשב חדש נייד של ASUS עם ויסטה שעלה 12 אלף שקל והויסטה פשוט שוחטת את המחשב, התלבטתי לפני שקנתי את המחשב הזה בין אם לקנות את זה או מחשב נייד MACBOOK PRO עכשיו בטוח המחשב הבא יהיה MAC אני עם מיקרוסופט והחלונות שלהם סיימתי.
|
נשמע טוב, נראה אם היא באמת יותר טובה מויסטה וכמובן פחות כבדה...
|
ציטוט:
עסקים תמיד חייב להיות חוקי אבל ביתי אף אחד לא בודק |
ציטוט:
לא בחרתי לקנות ויסטה בעצמי, זה הגיע עם המחשב החדש, בידיעה שויסטה זה הדור החדש, ולכן אני לא מבין למה מוציאים כבר גירסאות חדשות של חלונות?? |
ציטוט:
אבל אני בכל מקרה בינתיים עם XP.. |
תגיד ?
איך אתה כותב שהיא מערכת מעולה לדעתך כשעוד לא השתמשת איתה ? ומול איזה מערכות השוואת ? ניראה לי שאתה מהילדים שחושבים שכל מערכת חדשה של win טובה יותר מהקודמת .. |
יש לי סקין של זה זה באאמת יפה מאוד..
|
ציטוט:
יש אנשים שהם טסטרים של מערכות, והם נוהגים לבקר את המערכת הבטא לפני שהיא יוצאת לשוק, אז לפי מה שהם אמרו היא מערכת מעולה והרבה יותר טובה מויסטה (אבל מאוד דומה לה). ואגב, כל מערכת של ווינדוס יותר טובה מהקודמת, ואם יש לך מחשב מספיק חזק, תראה שויסטה הרבה יותר טוב ובטח שיותר נוחה(מנסיון האישי שלי). |
ציטוט:
אני עם ויסטה כבר מעל לשנה .. הכל מעולה במיוחד לאחר שיצאה חבילת שירות מספר 1 אבל מצריך מחשב חזק |
לא יודע מה עם כולכם אבל ויסטה מעוד בעייתית !
חבר שלי קיבל מחשב נייד מהעבודה עם ויסטה (חוקית כן אל תשחקו אותה ..) והיא עבדה רע ואז יום אחד היא עשת עידכון והוינדוס נדפק אני היה לי ויסטה וזה היה רע ! זה שהיא מהירה יותר מ XP ? בדברים מסויימים זה לא קשור היא עדיין חרא ויש דברים שלא עובדים עליה הרבה מאוד ! ד"א 98 זה הוינדוס הכי טוב למרות שאני לא משתמש בו ! הוא הכי מהיר שיש ! הכי טוב שיש ! וכמובן שמי שלא ידע XP זה בעצם 98 עם שיפורים ! וSREVIL בישראל היום עסק שאין לו וינדוס חוקי או תוכנה אחרת לא חוקית מזיינים אותו תאמין לי ! עושים ביקורות לאנשים בהפתעה .... |
ציטוט:
לגבי מה שרשמת לגבי.... האחוז השנים שעושים להם ביקורת בארץ הוא אולי עשירית מחו"ל |
נחכה שיצא, נקווה שהם למדו לקח על המשקל והעומס של הWIN , ושוינדוס 7 תיהיה קלה ומהירה :] .
והעיצוב בהחלט הרשים , במיוחד הפס למטה :D . |
יש כבר הורדה של גרסת בטא
|
בהחלט יש שיפור ניכר במהירות מוויסטה אבל עדיין המערכת קצת איטית (אולי זה בגלל שהיא בשלבי pre-beta אבל נחכה ונראה מה ייצא בגרסא הסופית...)
הגירסא שמופצת לבטא טסטרים היא לא הזאתי עם הטסקבר החדש אלא עם הישן של וויסטה אך עם קצת שינויים במראה (ליד השעון בצד ימין יש כפתור "Show\Hide Desktop" והכפתור של הStart נראה בהרבה יותר טוב) אבל מה שכן היא מתפקדת מעולה ביחס לוויסטה. http://i37.tinypic.com/2e184cn_th.jpg |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ