![]() |
ראיתם את הפירסומת של בזק בינלאומי?
האם מישהו ראה אתמול אחרי האח הגדול את הפירסומת של בזק בינלאומי על מהירות אינטרנט של 50MB " לראשונה בישראל " כך אמרו מהירות 50MB וקראו לזה בשם מוזר.
מישהו ראה? או שהזיתי.. |
NGN כנראה.
|
ציטוט:
לקראת סוף שנת 2008, נס ציונה תכלל ב"פיילוט" של בזק ותחובר לרשת תקשורת מתקדמת מסוג NGN שתאפשר גלישה בפס רחב מאוד. רוממה שבירושלים השכונה הראשונה בארץ בה הותקנה מערכת תקשורת מתקדמת מסוג NGN. העיר השנייה שתכלל ב"פיילוט" ותחובר לרשת תקשורת מתקדמת מסוג NGN היא נצרת עילית. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%96%D7%A7 כמה נראה לכם שזה יעלה?. |
כמה מאות אם לא אלפי שקלים בחודש, נא לא להתנפל עליי אם אני טועה :)
|
האמת היא שאני לא יודע של איזו חברה, אבל בהרצליה כבר יש ניסיונות של 100MB..
|
גם אני מאוד הופתעתי ..
אין סוף לזה כנראה אה ? xD מעניין באמת כמה זה יעלה ?! |
1000+ ש"ח בחודש הייתי אומר :|
|
רק אצלנו בישראל המהירויות כל כך נמוכות והמחירים בשמיים
במחירים של 1.5 מגה פה בסין היו משיגים לפחות 50 מגה |
זה יעלה אפשר לומר, אבל לא משמעותית כמו המחירים שאתם אומרים כאן בזילזול..
מאחר והתשתית של 50MB היא זולה יותר מאשר ADSL אז אני משער שזה יהיה זול יותר. |
האינטרנט בארץ כל כך מעפן, התשתית פה כל כל מעפנה הכל פשוט מעפן, שבאירופה כולם ממזמן כבר בעשרות מגה אנחנו מתלהבים מ5 מגה :\
גם המחירים פה זה שחיטה... לגבי הNGN..אממ לא שמעתי על זה ואני מעריך שזה יהיה יותר מדי יקר למשתמש הפרטי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בזק מחזיקה תשתית בכל הארץ, לאחרונה HOT גם ניכנסו לזה. בניית תשתית חדשה לשימוש חברות אחרות עולה מיליוני שקלים (אם לא יותר..) וההכנסה שתהיה, לא תהיה גדולה כמו ההשקעה (בשלבים הראשונים..) . וכל מי שאמר שזה יעלה אלפי שקלים, שטויות. 5MB שרק יצא עלה 120 שקל והיום אפשר לקחת את זה ב-60/70 שקל. המחיר יהיה מותאם לקהל יעד, הם לא ימכרו ב-1000 ש"ח. כמובן שבהתחלה זה יעלה יותר ויהיה רק בכמה מקומות (נס ציונה, נצרת עילית ומה שרשום בכתבה..) לאט לאט זה יתפשט בארץ ויגיע לכולם במחיר אטרקטיבי, רק שזה יקח כמה שנים טובות.. |
אויש, אנשים, אתם כל כך מדברים פה שטויות, פשוט שטויות!
בתור אחד שהיה כמעט שנה שנה בטורונטו, בקנדה, אין שום מהירויות של עשרות מגה, והאינטרנט בחו"ל גם הרבה יותר יקר. זה נכון שהמהירויות הן יותר מתקדמות מהארץ, לדוגמא שם הייתה אפשרות לרכוש חבילה של 14 מגה, אבל עם אותה טכנולוגיה של ADSL. בקשר למהירויות של עשרות מגה באמת - יש את זה רק ביפן, שם יש פיתוח חדש של אינטרנט שעובד על תשתית של סיבים אופטיים. אבל גם שם המחירים של זה (בהמרה לשקל היישראלי כמובן) לא עוברים את ה150 -200 שקל בחודש. תפסיקו כבר לזלזל בישראל, כי היא כן מדינה מפותחת מאוד יחסית לגודל ולאזור שלנו. |
יש נצרת עילית =]
לא שאני מתלונן אבל למה נצרת עיליתXD? |
I know a guy in good ol' GB who gets a direct FO infrastructure, all the way to his rig. לא יודע מה אתכם, אבל כמה מאות גיגביט לשניה מתאים לי. :D
|
ציטוט:
|
בצרפת יש כבר 50mb לפני 3-4 שנים.. - ובזול למה שיציעו פה בארץ,
מקווה שילך ושיפתחו את זה מהר ככל שאפשר.. |
כן זה לא חדש דוד שלי עובד בבזק אז אני יודע שעבדו על זה די הרבה זמן אני מקווה שזה יהיה מחיר נורמלי כי אם ה50 יהיו מחיר נורמלי אז גם ה 7-8-10 יהיה מחיר כמו של 3 היום ואז להרבה יהיה 10 מגה ..
|
ציטוט:
לא ממש איכפת לבזק אם זול יותר או לא הכמות עושה תמחיר למרות שהתשתית (לפי מה שאתה אומר) זולה יותר וינצלו את זה.. |
מה שבטוח זה.. שבסופו של התהליך, אף אחד לא ישלם יותר 50 שקל לתשתית.
מה גם ש...בזק זה תשתית, אני לא מאמין שספקיות האינטרנט יכולות כיום לספק קצבים כאלה.. כלומר, עד שאנחנו הצרכנים נראה את זה.. יש עוד שנה-שנתיים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אנשים פה חיים בסרט שבאירופה יש חיבורים של 100MB
רק לאוניברסיטאות יש כאלה חיבורים או מקומות ציבוריים חצי מהאנשים באירופה אין מחשב או בכלל מחוברים עם אינטרנט חייגן או משו דומה חוץ מזה 50 מגה אתה יכול לחבר כמה בתים ויצא מחיר ממש נוח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כשאמת חברות גדולות התכנוותי לסכומים. שהם מתאימים לחברות גדולות. |
ציטוט:
|
אני מחכה ל50MB, לא שאני יקנה אותה אבל אני בטוח ב100% ששאר החבילות ירדו המחירים ואז אני יקנה 10MB+ :)
יש מצב אני אפילו יקנה את ה50 אבל זה ממש תלוי במחיר. |
ציטוט:
אני הייתי בפריז לפניי כשנתיים והורדתי במהירויות פשוט מטורפות.. יש להם חבילות אינטרנט וטלפון במחירים מצחיקים למהירות של איזה 50MB(ודיבור כמה שרוצים בטלפון כלול במחיר..) בקיצור בולשיט זה רק מה שאתה אומר.. ליפן אני יודע יש מהירויות הרבה יותר גבוהות.. |
אני גם חושב שזה בולישט אחד גדול
|
וואו עם המחיר של זה אפשר לעשות אחלה מבצע :-)
קנו עוד היום אינטרנט 50MB לעסקים וקבלו חוות שרתים. |
חברים....
נכון להיום יש 20Mb בתמסורת וזה מגיע לכ- 1000$ לחודש ספק וכ- 500$ תשתית מי שרוצה יכול לפנות אלי ויקבל מנהל לקוח בזק בינלאומי |
ציטוט:
|
ציטוט:
חשבים זה אמור להיות שירות חינמי :D |
ציטוט:
גם כשאתה גולש היום על 1.5 מגה זה Mbit1.5 או 5Mbit |
אני חושב שהוא התכוון אם זה בית, או ביט...
|
Mb זה ביט
MB זה בית |
איזו הקפצה אחינו...
נא לשים לב. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ