![]() |
[עיצוב פורום] - עיצוב של השותף שלי למערכת IBHEB.
http://www.rar.co.il/files/eMule-1132770522.gif
http://www.rar.co.il/files/eMule-1132770522.gif שמו אוהד והוא נמצא כאן בפורום. |
פושטי כזה...
|
לא נמאס לכם ינובים?!
עד שמישהו התחיל לפתח משהו מקורי במקרה שלך זה פיגוז.. אז אתה בא וגונב את הרעיון? אני אפנה לשחר ואדאג שתקבל אזהרה. אני לא יזהיר אותך כי זה לא פורום בתחום שיפוטי. |
הוא לא צריך לקבל שום אזהרה, די לקשש, אז פיגוז עשו עיצוב ועכשיו זה העיצוב הבא של ישראל,
על מה אזהרה? כי הוא גם ניסה? בולשיט. |
אם אני לא טועה זה דומה קצת יותר מידי לפורום של gamexpress ז"ל תקנו אותי אם אני טועה
|
בס"ד
לי האמת לא עולה העיצוב. |
עיצוב פצצה ומה הקשר שיש כזה לפיגוז זה רק צורה יש עוד מלא פורומים שיש להם כזה סידור כמו MLF ועוד...!
|
יפה מאוד אחי, אבל הצבעים נורא דומים ל עיצוב של ILDEV.
|
יאללה איזה העתקה..
קשה להאמין. המבנה בול אותו דבר! הקטע של הקיפול בקטגוריה גם כמו בפיגוז. "צירוף מקרים" שהמקומות של הפרסומות והמבנה הם כמו בפיגוז אה? והקטע ההוא של התמונה+טקסט בקטגוריות. שזה בכלל העתקה לא נורמלית. |
מה קשור לפיגוז?
אולי אתם לא מכירים אבל כנסו אפסור לפרסם מערכות מוכנות אבל נסו לפיגוז קום.. ותראו איזה סידור.. הם היחידים ביינתים אם הסידור של הקיפול למטה, התיאור מתחת לתמונה.. המבנה של הבלוקים. הפירסומת הכל. אז תפסיקו לבלבל את המוח כולכם. |
ציטוט:
|
מעתיקן עלוב.
עד שהיה משהו מקורי אתה בא והורס =| בחיי, אתה כ''כ עלוב. |
ציטוט:
2) הוא לא העתיק הוא רק לקח את הרעיון. |
חחח כרגע דפקתה את עצמך סליחה על הביטוי
לא העתיק? לקח רעיון ? LOL |
ציטוט:
איזה אנשים תאמינו לי...רק לוקחים רעיונות כן כן בטח. מסריח אני מאחל לו רק רע עם הפורום . |
אחלה עיצוב.
|
סיכום:
-עיצוב גנוב (בכל מובן המילה) -ביצוע עלוב -אפילו המקורי מכוער |
PassiOn אחי נראה לי שאתה מגזים ואתה סתם מתעצבן,
זה ברור שהסידור הזה ושאר העיצובים בסופו של דבר מועתקים ע"י מישהו... אבל בעיצוב הזה לדעתי זה קצת יותר מידי...לא נורא הזהרה במקרה הזה ממש לא תעזור לדעתי...וכל דבר בסגנון אין מה עשות עם זה..... הקיצור לפורום הוסטס ירדה הרמה ללא שום ספק..חבל! |
ציטוט:
|
מה הICQ של החבר שלך?
|
וואלה אהבתי מאוד , יש בו משהו אלגנטי ויפה מצד אחד, מצד שני אתה חייב לשפר את כל החלק העליון של הלוגו כי הוא פשוט לא מתאים ונראה כאלו שני מעצבים שונים עיצוב את החלקים.
בהצלחה |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ