![]() |
אתר העלאת והורדת קבצים - ייחודי וחדש!
היי חבר'ה, העלאתי אתר חדש, אני רוצה לדעת מה דעתכם עליו -
www.File2Net.com האתר הוא אחד הייחודיים מסוגו, והוא מאפשר העלאת קבצים לרשת, כמעט מכל הסוגים, וכמעט ללא הגבלה (עד 50 מגה לקובץ). בקרוב יעלה עליו מאגר קבצים גדול, של קבצים מכל הסוגים ובכל הקטגוריות. הייתי שמח אם תשתמשו בו... וכמובן עוד יותר שמח אם תשתפו את כלל החברים באתר לצפות בתמונות שאתם מעלים :) בקרוב, בעלי אתרים שיפנו להעלאת קבצים בשירות, ידורגו לפי מספר הקבצים ששותפו על ידי המשתמשים שלהם, לפי הכנסת אימייל משותף לכלל המעלים. כלומר, בעלי אתרים צריכים לתת לגולשים שלהם כתובת אימייל שיתופית כגון mail@site.com... תודה. |
ואוו !
שיחקת אותה אלון , תותח על ! בהצלחה !! |
מה ייחודי בזה שאפשר להעלות את כל סוגי הקבצים?
כמעט כל אתר שני מאפשר את זה. |
אני אשמח אם תראה לי אתר אחר בין כל אלפי האתרים האחרים שקיימת בו חלוקה לצפייה במה שהגולשים העלו וחלקו עם הגולשים האחרים.
זה לא סתם "העלאת קבצים" זה יותר שיתוף קבצים. תודה דניאל. |
אחלה מערכת,
מה עם תמיכה בעיברית..? :S יש פוטנציאל ענק בהצלחה |
ציטוט:
|
מערכת מוכנה?
|
כל הכבוד.
ממש אהבתי, יש בו כמה דברים שקיימים במעט מאוד אתרים, סוף סוף זה לא "עוד אתר העלאות", יש בו שוני משאר האתרים. בהצלחה! |
בחלק מהגרסאות של האתר ניתן להעלות עד 200 MB
|
למרות הפיצ'ר הנחמד, רב האנשים שיחפשו סרטים, שירים ותמונות, יפנו לפורומים השונים ברשת ולגוגל .
בכל מקרה, בהצלחה :) |
שירות מעולה! חיפשתי כזה בעברית זמן רב, דומה מאוד ל 4shared. אני אישית ישתמש בו באתר שלי במידה ויהיה לי פאנל ניהול וסטיסטיקות הורדה (כמו ב 4shared)
|
ציטוט:
אני לא רואה בזמן הקרוב פאנל ניהול והרשמת משתמשים, אבל אני אשמח אם בכל זאת תשתמש בשירות ותחלוק את התמונות שלך באתר. |
לא הבנתי מה יייחודי בזה.. זה מערכת מוכנה:S
אבל בהצלחה |
ציטוט:
|
יפה מאוד, בהצלחה !
|
ציטוט:
סה"כ נחמד...אני לא רואה באתר זה יותר מידיי יתרונות. |
יש פוטנציאל, מקווה מאוד שתממש אותו.
הרבה הצלחה :). |
מאוד אהבתי את העיצוב והמילים המודגשות באדום ;-)
פוטנציאל ענק להצלחה. בעזרת ה' פיילפלייר 2 ! שנה צבע של האדסנס. |
נהדר, רק העיצוב.. לא משהו.
|
נראה אחלה אתר
בהצלחה ;) |
יש לך שם בעיה אחי
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /home/file2net/domains/file2net.com/public_html/libs/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php on line 358 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/file2net/domains/file2net.com/public_html/libs/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php:358) in /home/file2net/domains/file2net.com/public_html/index.php on line 11 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/file2net/domains/file2net.com/public_html/libs/adodb/drivers/adodb-mysql.inc.php:358) in /home/file2net/domains/file2net.com/public_html/index.php on line 120 |
תודה לכולם, אנו מתחילים בקרוב בהכנסת תכנים לאתר, אתם מוזמנים להצטרף, תוך כדי מתן קרדיט לאתר שלכם בתיאור.
יש עוד מישהו עם הבעיה הזו? נסה למחוק קוקיז ולהכנס מחדש. |
כבר אמרתי זאת מקודם, שנה בדחיפות את צבעי מודעות האדסנס, זה נראה שוועה.
למה הוספת אחרי שהגבתי עוד פרסומת ? אם המודל שלך הוא רווח מפרסומות אז תתחיל לקדם כי אתר כזה לא מתפשט מפה לפה - אחרי הכל זה לא בלוג. גם עכשיו הסרגל בצהוב למעלה חדש - מכוער ולא מתאים. |
נראה מצויין, בהצלחה :)
|
תודה רבה,
אני אבחן כמה סגנונות אדסנס בניסיון להבליט שם את הפירסום. ולא, לא הוספתי אף פרסומות מאז שהאתר עלה (אכן, יש בו מספיק) אתם יודעים אבל מה באמת משגע אותי? איך יכול להיות שאני נותן שירות חינם, וישר, 5 קבצי PHP מועלים בניסיון לפרוץ לי לאתר ולהפיל אותו. אני לא מבין למה אנשים חייבים להיות כאלו מעפנים, הלוואי והיה מישהו רציני בארץ שמטפל בזה ושכולם היו מנותקים מהאינטרנט! ממש מגעיל, לא רוצה להגיד ישראלי כי יכול להיות שגם בעולם זה קיים. מילא, תהיו האקרים, תודיעו לפני לבעל האתר "היי אני בנאדם פרטי/חברה, אנחנו בודקים פרצות אבטחה במטרה להביא אותן לידיעתך תמורת תשלום... וכו' וכו'", ככה אני עשיתי, למה צריך להיות בנאדם רע? |
האקרים לא פורצים לאתרים, לא כל מה שקוראים ב-FXP נכון, תוכל לקרוא על הבדלים בין קראקרים, הקרים ואולי קצת ליימרים כאן.
|
ציטוט:
וכן, האקרים כן פורצים לאתרים, אבל המטרה שלהם טובה. בניגוד לקראקרים. |
נחמד מאוד , אהבתי...
עיצוב קומפקטי ונחמד. מערכת שימושית ומהירה |
נראה אתר עם פוטנציאל ממש טוב!
איך תרגמת אותו לכל כך הרבה שפות? |
ציטוט:
|
אמממ....50MB?! זה כבר לא אתר שווה להיכנס עליו
לפחות לפחות 1GB ועדיף יותר... סה"כ אתר חמוד ועיצוב אהוב,בהצלחה. |
ציטוט:
עד שהNGN יגיע(והמחיר שלו ירד) |
Adir|HomeServ.co.il לוקח הרבה זמן אבל יש העלאות, קח לדומאי נמלטים כל אתר שיתוף טוב העלה את פרק 10 (350 מ"ב) לפחות 10 פעמים!
ואתה יכול להסביר מה זה NGN? |
ציטוט:
בקיצור הם עובדים על תשתית אינטרנט חדשה שתאפשר מהירות גלישה של עד50MB |
לא ראיתי שום טעם באפשרות של מעל 50 מגה, מ-4 סיבות עיקריות:
א. אני לא מעוניין בהפרת זכויות יוצרים תחת השירות, ככה שגם סרטים וגם אלבומי שירים לא נכנסים (אלא אם מחלקים אותם...) ב. כל סרטון שיצולם בין החברים או מה שלא יהיה בו, לא יעלה על 50 מגה. ג. אני לא רוצה להרוג את השרת ואת הרוחב פס שלו. ד. FILE2NET לא מתיימר להיות אתר העלאת קבצים, אלא יותר מערכת לשיתוף קבצים. אני באמת חושב שטיפש מי שמנסה לפתוח כיום אתר של העלאת קבצים, כי פשוט אין סיכוי בו לרווח נורמלי ביחס להשקעה, ויותר מזה, אין סיכוי להתחרות מול המתחרים הגדולים בתחום. אני רוצה שהאתר ישרוד זמן לא קצר באינטרנט ולא ירד אחרי יומיים בגלל שנגמר המקום בשרת. עוד מעט יכנסו שירותי "ענן", ככה שכל השירותים האלו של העלאת קבצים לא יהיו רלוונטיים בקרוב מאוד. |
שמע, כל מי שיגיד לך שהצבעים של המודעה יעשו לחיצות זה חרטא. היום הרבה מאוד אנשים יודעים מה זה אדסנס, בעיקר אלה שיודעים מה זה אתר להעלאת קבצים ולא שולחים במסן או באייסי כך שרק אם באמת תהיה לך תנועה גדולה לאתר יבואו גם הלחיצות. בינתיים תעיף את הסרגל הצהוב למעלה או שתשנה לו צבע ובטח שתשנה מיקום לפרסומות שתהיינה בצדדים ולא בכחול :S
פתחת אשכול עם בקשת ביקורת אז תקבל ותיישם אלא אם אתה לא יכול או לא רוצה - זה כבר משהו אחר שלא דורש יצירת אשכול. חבל כי האתר אמת מושקע ואיכותי אז למה להוסיף סרגלים צהובים ופרסומות כחולות :( |
ציטוט:
ציטוט:
הסרגל הצהוב ישאר... |
באמת סוף סוף זה לא עוד אתר העלאות,באמת ייחודי.
בהצלחה, אהבתי. |
אהבתי, נראה נקי מאוד!
|
אהבתי את העיצוב והרעיון של האתר שיהיה בהצלחה
|
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:40. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ