![]() |
סטים לא תמכור את המשחק GTA IV לתושבי ישראל
|
הפסד שלהם אך ורק שלהם
למשחק הזה אני חושב שהרבה יקנו אותו |
מה זה משנה הרוב לא באמת קונים את המשחק במחירים האלה.. מחירי הפקרות
|
50$ שווה ביותר.
קשה לי להאמין שבאג או כל רשת אחרת תתן מחיר נמוך/שווה לזה. |
המחירים באמת מופקעים.
משחק CS 1.6 עולה כיום אצל הד ארצי בחניות כמו למשל TowerRecordes עולה כ-100 ש"ח. דרך סטים עולה לי מקסימום 50 ש"ח אפילו פחות. |
באמת הפסד שלהם...
|
לא חושב שזה הכל הפסד שלהם.
מצד אחד זה גם הפסד שלנו לקנות בזול מהחניות, אני בטוח שיהיה לקנייה את המשחק דרך סטים הם יהיו הרבה יותר זולים מהחנויות. |
מעליב
והפסד כולו שלהם אנשים לא יכולו לקנות ויצטרכו להוריד לא חוקי |
ציטוט:
והמסקנה שהגעתי אליה היא שטוב שההורדה שלי עכשיו נמצאת על 93 אחוז :) |
ציטוט:
|
לפי מה שהיה כתוב בYNET הם לא מוכרים את המשחק לישראל עד לזמן מסויים..זאת אומרת נגיד חודש מיציאת המשחק..
ד"א אני היום קניתי את המשחק בתל-אביב :) |
ציטוט:
מקסימום עוד שבוע יהיה קראק.. אני בטוח ש-90% מאלה שיש להם מחשב ואינטרנט לא קונים משחקים. או קונים משחק 1,2 מקסימום פעם ב.............. |
המשחק עולה 219 שקל בארץ לא יקר במיוחד.
|
הם לא מוכרים לישראל עד זמן מסויים בשביל שבנתיים נספיק להוריד.. למי יש כוח להתחבר לסטים בשביל GTA רק CS בסטים.
|
בעיה לקנות דרך הסטים עם פרוקסי ?
אתה מוריד את התוכנה Hide My Ip 2008 נכנס לאתר של סטים דרך EXPLORER ומוריד רק שבמדינה אתה כותב US ... זהו הוכחה שזה עובד ? http://steamcommunity.com/id/Kuchi/games אלו המשחקים שיש לי בחשבון |
אין שום בעיה חח >.<
|
ציטוט:
אני לא מתלהב מGTA לא יודע מה כלכך טוב בזה... דרך אגב, למה הם חוסמים לישראל? מה יוצא להם מזה ? |
ציטוט:
הד-ארצי רוצים לעשות כסף, אז הסטים זה פגיעה כלכלית בהם. |
המשחק יגיע לישראל וכבר התחילו מכירות מוקדמות, למי שיש "ידיעות אחרונות" של יום שישי מוזמן לראות בקטלוגים המצורפים.
ואפילו בבאג כבר מתחילים למכור אותו http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6765&perur= אז למה צריך סטים? |
סטים יותר זול
|
ציטוט:
*נוחות (לא צריך לנסוע במיוחד לחנות לקנות דיסק ולהפעיל אותו דרך דיסק, אלא פשוט מורידים לHD את המשחק.) |
ציטוט:
|
הפסידו, אין מה להגיד.
|
ציטוט:
אני רואה את זה הפוך, כשיש דיסק אתה יכול להעביר אותו ממחשב למחשב, בלי להוריד כלום. המשחק לידיעתכם שוקל כ16GB (בערך) ולהוריד אותו מהאינטרנט זאת בעיה וזה פוגע במהירות האינטרנט שלכם. במקום זאת, עדיף דיסק ככה לא צריך להוריד כלום וגם אין סיכון בוירוסים. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:39. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ