![]() |
מחפש מקדם אתרים :] .
אהלן,
אני מחפש מקדם אתרים לאתרי, www.free240.com בחודשיים האחרונים כמות הכניסות מאזור ה2,500 + ירד ל 30 כניסות ליום, מה שממש לא הגיוני . א. הייתי שמח אם מישהו יוכל להסביר את זה . ב. נראה לי שאזדקק שוב למקדם אתרים . ליצרת קשר : 0502138825- דניאל . |
עריכה :
אני לא חושב שאני צריך מקדם אתרים . חפשו : אחסון חינמי - מקום 2 . אחסון בחינם - מקום 5 . ועדיין 30 - 100 כניסות ביום? רווח בין 0.00 - 0.10 ? מה קורה פה ? לפני חודשיים הייתה לו תשואה מטורפת .. רווחים גבוהים כל יום ומאות כניסות, מה השתנה ? |
באיזה שירות סטטיסטיקות אתה משתמש ?
לא נשמע לי הגיוני שמ-2500 כניסות פר יום ל-30 ברגע אחד. גם דירוג האלקסה שלך לא הגיוני בהתאם לנתונים שאתה מספק. |
צור קשר נדבר בפרטי...
|
כמו שאמרו... שנה את הסטטיסטיקות לגוגל אנליטיקס ותראה שינוי לדעתי..
מה שלא מסתדר זה הרווח מהאתר שאין ממש הסבר לזה :S משהו פה לא הגיוני. |
אני מעליך בתוצאות החיפוש ולא מתקרב ל2500 כניסות ביום.
חביבי אתה חי קצת בסרט... |
אני לא חי בסרט, אולי ההסבר לא היה נכון .
בגוגל אדסנס רשום 2,500 כניסות ז"א איפה שמפורסם פרסומת יש כניסות . ועכשיו מראים ממש פחות ככה שזה לא הגיוני נאי משתמש בשירות של גוגל אדסנס בשביל לראות צפיות בפרסומות.. |
תשים אנלייטיקס בדומיין הראשי ותעדכן אותנו...
יכול להיות שכולם עשו נגדך עצומה והורידו את הפרסומות :P או שסתם אתה בחשבון הלא נכון, נשמע ממש מופרח. |
באדוורדס מה שאתה רואה בעצם זה כמה צפיות לא כניסות ...
יכול להיות שירד לך מכמות צפיות של 2500 ל 30 אני גם לא מאמין אבל הגיוני . |
זה מה שאני אומר, שזה לא הגיוני..
אני נמצא באותו חשבון יש לי רק אחד.. ואני לא מבין מה הולך פה :S:S:S: |
יכול להיות שיש לך מודעות שירות הציבור וככה זה לא מחשיב לך את הצפיות.
גם יכול להיות שגולש דיפדף לך באתר הרבה וכל צפיה בעמוד זה מחשיב. איי אפשר בחיים לראות לפי צפיות את הכניסות לאתר לי יש 30 אלף צפיות ו3 אלף גולשים |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ