![]() |
מתי העדכון הבא של הPR של גוגל?
מישהו יודע?
מישהו יודע גם כל כמה זמן זה מתעדכן אצלהם? |
בד"כ זה מתעדכן כל מספר חודשים,
אני לא ממש יודע מתי יהיה העידכון הבא. |
ממה שהבנתי סוף דצמבר תחילת ינואר משהו כזה.. יש עידכון כל 3-4 חודשים
|
אף אחד לא יודע מה התאריך המדוייק אך מעריכים באיזה חודש זה אמור להיות ככה שאין צפי מיוחד
|
עדכון PageRank מתבצע בממוצע מדי 3-4 חודשים.
לא ידוע בוודאות מתי העדכון הבא, אבל ההערכה היא באמצע - סוף ינואר. |
זאת אומרת שאין דרך שהPR שלי יעלה עד סוף ינואר, לא משנה כמה קישורים יהיו לאתר שלי?
זה ממש מרגיז.. :) |
העדכון הבא לפי הערכתי (לא מדוייק ב100%)
יהיה בסוף דצמבר- תחילת ינואר וזה משתנה מאתר לאתר זה לא שיום אחד כל הPR של כל האתרים יעלה. זה ייקח זמן ולכל אתר בקצב אחר. בהצלחה |
כל האתרים מתעדכנים במכה אחת?
או שכל אחת זה לוקח לו את מספר החודשים שלו כלומר כל אחד בכלל בזמן אחר??? |
זה מעניין, כי רשמתי "השקל" בגוגל וראיתי את האתר שלי בדף הראשון, זה אומר שיש לו כח, כלומר אמור להיות לו PR יותר גבוה מ-0
אבל עדיין מופיע לו 0.. זה ממש מעצבן :) |
ציטוט:
רוב מפתחי האתרים כבר הבינו את זה שPR הוא לא מטרה. כדאי שמפתחי האתרים פה יבינו את זה גם. אלא אם אתה רוצה למכור את הדומיין וזה כבר משהו אחר. |
מבחינת search engine results page אז אמרתי כבר - אני מופיע בדף הראשון, ובמפתיע נכנסים אלי ע"י המילה "השקל" לאתר (אני רואה את זה עם google analytics).
אבל אם אתה מציע שירות כמו שלי - כמו פרויקט השקל - אז בעלי אתרים מאוד מחפשים את הPR של אותו "אינדקס" כביכול.. אם אתה מכיר את הבלוג של מיזבלה - mizbala.com אז אפילו הוא כתב על הפרויקט "אם יום אחד לאתר יהיה טראפיק יפה ו-PR גבוה, זה יהיה בהחלט רעיון רווחי".. אז טראפיק גבוה יחסית לזמן פתיחתו יש לי והוא כל יום גובר.. הPR זו בעיה שצריך רק להמתין לה :). |
ציטוט:
תעשה מחקר טיפה יותר גדול לגבי האתר שלך ומילות המפתח כי מ"השקל" לא נראה לי שיבוא לך traffic ממוקד בהצלחה |
אני לא רוצה לקדם את המילה "השקל", אני רק אומר שתוצר לוואי לפרסום שלי של הפרויקט המילה "השקל" קודמה..
איך אני מקדם מילה אחרת? כמו פרסום בשקל או לא יודע מה? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ