![]() |
מכתב פתוח לעולם
http://www.youtube.com/watch?v=QVT7sHoz9pA
אני לא חושב שכל ההסברה של מדינת ישראל שווה להסברה של סרטון זה. מדהים. |
בהחלט יפה.
|
סרטון מעולה!
|
מדהים מדהים מדהים.
|
כמה עובדות כבר אפשר לשבש בסרטון אחד?
אבל הכל התברר בסוף הוידאו- כשהופיע שמו של האחראי עליו. |
ענק!!!
|
ציטוט:
אני חושב שכדאי שתלך למורה להיסטוריה שלך, ושהיא תתחיל להסביר לך הכל מהתחלה. זה שאדם ימני קיצוני עשה את זה, זה לא אומר שזה לא נכון. |
סרטון יפה אבל אני מודהם מהשליטה באנגלית (של רב) באמת יפה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תן הוכחות למה שאתה טוען על בסיס עובדות ואז תוכל להגיד את זה. |
ציטוט:
כל תגובה שלך רק מוכיחה יותר כמה אתה הדיוט בנושאים שאתה חושב שאתה מבין בהם. תפסיק כבר להתווכח עם כולם , אם אתה כל כך אוהב את הערבים , לך לגור איתם בעזה , אני בטוח שתהיה שם הרבה יותר מרוצה. נכנסתי לבלוג שלך אתמול ולא האמנתי לכל מה שכתבת שם , פשוט בושה. |
כל הכבוד, אולי העולם ידע מה עבר עלינו כעם.
|
סרטון מעולה!להפיץ!!תודה אחי!
|
ציטוט:
חבל שאנשים שוכחים כאן עוד צדדים של היהדות. על קבלת האחר שמעתם? מה עם מתן צדקה? ובינינו, רוב המשתמשים כאן לא עשו שום דבר אמיתי כדי לעזור "אחיהם היהודים" אותם הם כ"כ אוהבים (לא, לשנות פרופיל בפייסבוק לא נחשב). אז, שבו בשקט בזמן שהאחים שלכם יוצאים למלחמות חסרות מטרה בארגון פשע. תתלוננו כשהתקשורת (בעולם) מראה שני צדדים, ולא אחד. תצעקו "עוכר ישראל" לכל בן-אדם שמתנגד לפגיעה בחפים מפשע. מה זה משנה? צועדים יחד עם העדר! |
ציטוט:
דרך אגב, השינוי תמונה בפייסבוק לפעמים יותר מועיל מהפגנה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
בשביל מה ה"מטרה" הזאת חשובה ? בגלל שזאת ארץ ישראל השלמה או בשביל למכור עוד קצת נשק ? בקשר לסרטון .. רק כי אני מכבד את הפורום אני לא יגיד את מה שאני חושב עליו ועל מר כהנא |
ציטוט:
לא הבנתי מה הקשר מכירת נשק/א"י השלמה. ותגיד - אתה עדיין תכבד אותנו. |
ציטוט:
מוות למחבלים |
ציטוט:
|
KingSnake... אין לך מושג מה אתה רוצה מעצמך... תעבור על ההודעות האחרונות שלך בפורום, אתה מביעה הרבה דעות מנוגדות לדעות אחרות שלך, ואין לך פואנטה לדברים... מה אתה רוצה שאנשים יעשו? שהימנים יפגינו? אם יפגינו לטובת המבצע בעזה, מצד אחד אתה אומר שזה יעשה לך טוב ( - יפגינו, זה מה שמבינים מההודעות שלך אגב), מצד שני אתה בכלל נגד המבצע.
מה אתה רוצה מאנשים? |
ציטוט:
1) הפסקת האש וההרג. 2) חופש ביטוי מוחלט. (מלבד גזענות כמובן) ולכן, זה שאני אומר שלגיטימי להפגין בעד המבצע- לא אומר שאני בעצמי תומך בצד הזה. ציטוט:
מה שכן- חייל גולני אולי נכנס כי הוא חושב שהוא מגן על המדינה, אבל בפועל הוא מקדם את קדימה בסקרים. ותתפלא, גם אני מאחל מוות למחבלים. זה לא אומר שצריך להרוג עוד מאות חפים מפשע בצד. |
ציטוט:
אתה באמת חושב שהמבצע הזה שיפר במשהו את החיים של תושבי עוטף עזה? בני האדם שנהרגו רק במבצע הזה הם פי כמה עשרות (אם לא מאות..) ממה שנהרגו מקאסמים עד עכשיו . להגיד ? פשוט תשווה את המצע של כ"ך לחוקי נירנברג או לכל דבר בסיגנון ותבין מה אני חושב עליו |
ציטוט:
עכשיו תגיד לי את דעתך, איך לדעתך אפשר להפסיק את הטרור? תזכור - ניסינו דיבורים, ועדיין מנסים עריכה: התחלת יפה, למה היית צריך לערוך? ציטוט:
|
ציטוט:
לדעתי הפתרון היחיד המתאים למצבנו כרגע הוא הקמת מדינה פלשטינית לצד ישראל, תוך כדי חלוקת ירושלים (או הפיכה לעיר בינלאומית). עריכה: אני מבין את המצב, ולכן לא צריך להיכנס. בכניסה לעזה איבדנו מאות בני אדם יותר מידי. זה לא שווה את ההרג. |
ציטוט:
הפתרון יכול להיות הקמת מדינה פלסטינית, אבל כנראה חמאס עדיין ישלוט שם בנוגע לירושלים אין בכלל מה לדבר, זה לא יקרה, היא רגישה מידי, אני מקווה שתשכח מזה |
ציטוט:
ובקשר לחמאס- ברגע שתקום מדינה פלשטינית התמיכה בחמאס תקטן והוא יעלם אט-אט (בדומה לתנועות הטרור היהודיות). |
ציטוט:
|
ציטוט:
אין לא את הצו הזה בתנ"ך. ובכל מקרה, החמאס יכול לרצות. יש מיליון וחצי (מינוס 1200) פלשטינים ברצועה שלא תיהיה להם כל סיבה לתמוך בטרור כשתיהיה להם מדינה. |
ציטוט:
שלא תבין - אין לי בעיה לקבל דעות כמו שלך, אבל אתה פשוט מדבר שטויות בלי הכרה! "בדומה לתנועות הטרור היהודיות" - נתחיל בזה שתיכנס לפה: http://he.wikipedia.org/wiki/טרור אחרי שהבנת מהו טרור (טרור הוא סוג של מאבק אלים, המופנה בעיקר כלפי אזרחים), עכשיו חפש את כל תנועות הטרור היהודיות שאתה מדבר עליהם בויקפדיה (לימודי היסטוריה ב' גם היו עוזרים), ותבין שהם כיוונו את המעשים שלהם כלפי הצבא הבריטי שראו בו ככובש (בדומה לפלשתינים שרואים בנו ככובש). עכשיו, ברגע שהחמאס רואה בנו ככובש, אין שום בעיה (למרות שכולנו היינו מעדיפים שזה לא יהיה כך), שהם יילחמו אל מול הצבא שלנו ולא אל מול אזרחים חפים מפשע. אני מקווה שלעולם לא תשווה בין התנועות היהודיות שהיו אז (שבזכותם אתה נמצא פה בכלל), לבין החמאס שהוא ארגון טרור לכל דבר. בנוגע לשאלת המלחמה איתם ? קראת את הדעה שלי כבר כמה פעמים, אין טעם לחזור. |
ציטוט:
וגם אם כן . זה רצון של 15 איש . ברגע שתראה לאוכלוסיה הפלסטינית שאתה רוצה באמת שלום , התמיכה בחמאס תצנח . אבל כל עוד אתה כובש אותם ומרר את החיים שלהם (שגם ככה עלובים) , הם יתמכו בקיצוניים . |
ציטוט:
אגב, אם הם היו מסתפקים בכל ארץ שהיא לא ישראל "השלמה", הם לא היו מתקיפים ה"כיבוש" עליהם לא נורא כמו שהם עושים אותו, זה לא ששולטים בהם והם עבדים, אפילו נותנים להם אוכל ותרופות למרות שזה לא נעים כ"כ... |
ציטוט:
כאילו זה הארץ שלך,זוהי ארץ אבותינו ארץ ש 6 מיליון נהרגו עליה בשואה ועוד מליונים רבים נרצחו עליה במשך הדורות ואתה ככה בהינף מקלדת אומר בואו נוותר על ירושלים בואו נוותר על ארץ? תתביש לך אתה מבייש את אותם אלו שנלחמו עליה אתה בסך הכל ילד בן 15,בלי ראיית עולם,מעולם לא אחזת נשק או ניכנסת לעזה,או ללבנון מעולם לא לחמת בשום מלמה חוץ מלכתוב בבלוג שלך דברים בזמן שאחינו נהרגים שם אתה רק מדבר קראת פעם סיפרי היסטוריה של ישראל? של העולם? תלמד תחכים ואז תדבר חופש דיבור זה מעולה-אבל תלמד לפני שאתה מדבר |
ציטוט:
החיים שלהם עלובים בגלל שהם הרסו אותם לעצמם, אם הם היו רוצים הם היו בונים לעצמם חיים טובים ואוליי, אוליי רק אז הייתה לנו לגיטימציה לעשות איתם שלום. אפשר לבנות חיים טובים בכל תנאי מחיה, תקרא קצת על איך היהודים הסתדרו בגטו ואז תדע מה זה חיים עלובים, באותה העת לא היה את הצלב האדום שעזר להם ולא הייתה אונר"א ליהודים עם בתי ספר שלימדו אותם איך לרצוח נאצים. כל עוד מדובר בחבורת קופי פרא שכל מה שיש להם בעיניים זה רצח, אין טעם לדבר איתם בכלל. כמובן שאני לא מכליל פה את כל תושבי עזה, אבל הרוב המוחלט הם חיות פרא (הם בחרו בחמאס). עובדה שהמצרים סוגרים להם את המעברים ואף מדינה לא רוצה לקחת אותם תחת חסותה, הם מבינים טוב מאוד שעדיף להם לשלוח כסף וסיוע (שבסופו של דבר מגיע לטרוריסטים שחוטפים הכל) כדי לצאת מידי חובה ושהמוסלמים המקומיים ישתקו. |
ציטוט:
בטח שהוא שיפר. ואני באמת לא מבין אותך, אם היית גר שם - לדוג' בשדרות, היית מדבר באותה צורה כמו עכשיו? ברצינות? לא היית מדבר ככה. |
חמאס לא מכיר בישראל ולא יכיר בגבולות 67 "דברי חאלד משעל"
איזה שלום אתם בידיוק רוצים עם מי לדבר? עם טרוריסטים שלא מכירים בנו? אין פה עם מי לדבר אתה לא מבין כלום תפסיק סתם להגיד "לדבר עם החמאס"=כניעה של מדינת ישראל וסוף למדינת ישראל. אני בטוח שתשמח מזה אבל שיהיה לך בכיף... איפה גדלת אגב? [snake]? |
יפה סירטון יפה =]
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ונניח שלא , אם ישראל תראה נכונות לשלום בשילוב עם תעמולה ישראלית נכונה אפשר להוריד את הפופולאריות של חמאס בעזה בצורה דרסטית . |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אגב, לדעתך אנחנו (אני ואתה זה חלק מישראל אם שכחת) לא מראים נכונות לשלום? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ