![]() |
אוכלים מקדונלס? ממנים את הערבים.
הידעתם?
חברת מקדונלס שכולנו אוכלים בא נותנת שקל מכל ארוחה שאנו קונים לערבים היא תומכת בערבים נגדנו! תחשבו שבישראל 50 אלף אנשים ביום קונים ארוחה אז 50 אלף שקל ביום לחמאס... אני קורא לכולם לא ליקנות ממקדונלסבכדי לא לעזור לאוייבים שלנו ואני כתבתי את ההודעה ולא מפחד לא מחברת מקדונלס ולא מהערבים. אל אל ישראלללללל (: |
חחחח מה עובר עליך אחי?
מאיפה אתה יודע את זה? |
מאיפה אתה יודע?
ואם המידע באמת אמין ונכון תשלח אותו ל YNET, ונראה ביחד את המניות של מקדולנס צונחות הרבה יותר מכמה שקלים. |
בכל מקרה אני לא קונה מהם.. הם גנבים .. 40 שקל לארוחה .. לא הגזימו ..
|
כבר ראיתי באירופה שמקדונלדס זה הפייבוריט של הערבים..
למרות שהם מוכרים לא כשר (אני יודע שערבים לא אוכלים כשר,אבל האיסורים שלהם דומים לשלנו) אני אישית בוחר בבורגרקינג - בחו"ל יש להם אופציה לארוחה כשרה (!) ואחד מבעלי המניות הוא ישראלי מנתניה. הם גם זולים יותר. |
קיבלת שטיפת מוח מהרבי שלך ?
"אם מוכרים במקדונלס מזון טרף , קל וחומר שהם ממנים את החמאס" נחשתי נכון ? |
מה זה השטויות האלו?
אתה ממציא שטויות:\ עצוב. |
כאחד שהוא מנהל משמרת במקדונלדס אני יודע שזה בולשיט....
ההפך ביום חמישי מקדונלדס חילקה בחינם ארוחות לתושבי הדרום,ואני יודע את זה בוודאות גם בגלל שאני מנהל משמרת וגם בגלל שמנהלת הסניף שלי הלכה לעבוד באותו מקום שבו חילקו את הארוחות הללו לתושבי הדרום. מה שכן מקדונלדס מעסיק ערבים (והרבה כ-70 אחוז מעובדי מקדונלדס),אבל ערבים ישראליים שהם אחלה בני אדם,לרוב ערבים מחיפה\טייבה. ואגב לזה שאמר 40 שקל כל ארוחה,אז סתם ככה מקונלדב הורידה מחירים ולחלק מהארוחות הורדת מחיר משמעותית של 6 שקל לארוחה... וגם הוספת מוצרים חדשים ועוד הרבה מבצעים (טוב חחחח... אני לא באתי לעשות פירסומת). עריכה: ואתה יודע מה גם אם זה נכון נראה לך הגיוני שהכסף הזה הולך לחמאס? יכול להיות שהכסף הזה הולך תרומה ליישובים ערביים שקיימים בשטח ישראל ששם המצב על הפנים... אבל מה שבטוח לא כסף לחמאס או משהו דומה לזה... וכן מקדונלדס עוזרת לערביי ישראל עצם זה שהיא מעסיקה מלא ערביי ישראל ואני לא רואה בזה דבר פסול,ההפך. |
אין לי מה להגיד מלבד זה שאתה גזען גועלי שאין לו מקום בפורום שכזה.
בושה לאינטיליגנציה איך שאתה מכליל בתוך המונח "ערבים" את כל הרוע שבעולם, ואת מקדולנדס אתה מאשים בתמיכה בטרור. זה החינוך שקיבלת? אם כן- ההורים שלך צריכים להתבייש. |
ציטוט:
וכמו שאמרתי, לדעתי זה פשוט שטויות. |
ציטוט:
לנושא- הוכחות? |
יש שמועות שמי שגולש באינטרנט מממן את המוסלמים..
גלישה באינטרנט = צריכת חשמל = תחנת כוח = פחם = עבודה במכרות = פועלים זרים = ערבים. אוי נו באמת. |
ציטוט:
מה שכן- אני באמת יכול להזדהות עם חלק רב מהפלשטינים החיים תחת כיבוש זה 40 שנה. (גילוי נאות: זה לא אומר שאני תומך בטרור שמבצע החמאס) ציטוט:
|
אני חושב שצריך לחשוב קצת יותר לעומק לפני שאומרים ביטויים קיצוניים כאלה (משני הצדדים), כי הביטויים האלה יכולים לפגוע באנשים גם בלי שהתכוונת.
אני מציע שבפעם הבאה גם תוכיח את הטענה שלך. |
ציטוט:
אני מזדהה איתם ואני חושב שצריך לפנות אותך מהבית כדי להחזיר את אדמתם שנגזלה מהם. |
אני בכל מקרה לא אוכל במקדונלס..הם לא כשרים.
|
ציטוט:
2) במידה ותוקם מדינה פלשטינית ששטחה יכלול את ראש העין- אשמח להתפנות מביתי. ציטוט:
|
לפני שהערבים בשטחים החליטו לעשות את האינתפיאדה "מצבם הכללי" היה בכלל לא רע.
מאות אלפים נכנסו לישראל באופן יומי-יומי לעבוד, ערבים רבים עבדו בהתנחלויות וישראלים רבים נסעו לעשות קניות בשטחים. חוץ מזה ישראל גם עכשיו ממש לא מפריע להם לחיות את חייהם (כל עוד הם לא יורים אלינו טילים). להפך עד האינתיפאדה ישראלה השקיעה מליארדים כדי לשפר את חייהם. אני זוכר לפני שנים ראיתי פרסומת של ליברמן שבה נאמר שהיו כאלה שנים שכמות הכסף שישראל השקיעה ברשות הפלסטינית לאזרח יותר גדול מכמות שהשקיעה בתושביה שלה. (עכשיו המחדל הזה תוקן כמובן). שלא לדבר על כל הכספים שהאיחוד האירופי והמדינות הערביות העשירות הביאו להם. בכסף זה הם היו יכלו לחיות ממש ממש טוב, אבל במקום להשקיע כסף בשיפור מצבם הם קנו טילים ורובים בכמויות ממש ממש גדולות ומביאים את הכסף הזה למחבלים. |
חלק מהתגובות פה פשוט כל כך מוזרות. אני אפילו לא יגיב...
ד"א: אני אוכל במקדונלס רק לפעמים שבא לי צ'יזבורגר ככה אני הולך לבורגרקינג./ראנצ'. |
נראה לי שעדיף לנעול את האשכול.
הנושא לא קשור לכלום ולא נכון אז... ד"א, אני לא מתלהב בכלל ממקדונלס.. יותר אוהב את הבר בורגרים שיש בזמן האחרון. אחלה המבורגר באותו מחיר כמו במקדונלס. |
האמת שמתי לב שרוב העובדים ערבים.
|
אנשים פה שמאלנים, אנשים פה חיים בסרטים שחבל על הזמן..
בגללכם כל המצב הזה תאמינו לי לא הערבים רק בגלל אנשים כמוכם שמאלנים שתומכים בערבים, לכו תחיו איתם יותר טוב יהיה לנו. התרומה של מקדונלס להם זה לא המצאה שלי, אנשים פה מזלזלים, אבל תמשיכו לממן אותם לא אכפת לי אני באתי להודיע רק, חשבית שכישראלים כעם יהודי אחד תהיה פה דעה יותר מגובשת, אבל כנראה שיש פה שמאלנים שחושבים שהערבים מלאכים. |
99% מהיהודים בתפוצות תומכים בישראל, נכון?
כך גם 99% מערביי ישראל תומכים בעזה. אל תצפו שערביי ישראל יעמדו לצד המדינה - אם אתם חושבים ככה אתם חיים בסרט. אני לא ימני, אני תומך במרכז, אבל אל תשכחו שחייבים לעשות הכל כדי שישראל תישאר מדינה יהודית. |
ציטוט:
אבל מה שאתה רושם זה שטויות. :-/ אם מה שאתה אומר זה נכון שהחמאס מביא שקל מכל ארוחה לחמאס / רשות הפלסטינית זה כבר היה מזמן מתפרסם בעיתונים וכבר מזמן היה חרם. וזה שעובדים שם ערבים, אז מה? שיעבדו. מה מפריע לך? זה עדיף מאשר שהם יתבטלו וילכו להפגנות נגד מישראל ועוד יקבלו אבטלה. |
ציטוט:
ובנוסף, אם אתה מתחיל בהאשמות כאלה אז כדאי שתוכיח אותם ולא תזרוק ככה סתם לאויר. |
ציטוט:
תן הוכחה או משהו שמקדונלדס תורמת להם (איזה פירסום, מסמך)..עד אז האשכול שיקרי וצריך לנעול אותו... |
צודק, נעול.
להבא תצרף קישור לכתבה והוכחות כאלה ואחרות. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:47. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ