![]() |
[מחפש] בן אדם שמלמד PHP פרטים בפנים
שלום לכולם , שמי מור
בעבר למדתי HTML % CSS בצורה טובה , יש לי ידע בסיסי ואפילו יותר מזה בקיצור לעניין , אני מחפש בן אדם שיכול ללמד אותי את שפת הPHP על הצד הטוב ביותר אם יש כאלה שמעוניין לעזור לי ללמוד את זה , אמשמח מאוד אם זה יצא , אפשרות לתמורה כספית , או משהו אחר מה שנסגור , לפרטים : איסיקיו : 212796296 יום טוב מור. |
כמה פרטים שהחסרת כאן
1-לאיזה רמת ידע אתה רוצה להגיע? 2-מה התקציב שלך? 3-הלימוד יהיה דרך האינטרנט(ICQ/מסנגר) דרך טלפון או דרך פגישה? |
ציטוט:
2. כמה שיצטרך.. 3. לא מפריע לי איך העיקר , ללמוד את השפה על הצורה הכי טובה. שובע טוב ושקט |
תפנה אלי בפרטי, אשמח לעזור לך.
|
עוד הצעות אם אפשר :)
|
ניתן גם להתקשר אליי :
0526372708 , |
אני אלמד אותך בחינם כי אני לא מורה ואני לא רוצה להתחייב ללמד בשביל כסף :)
אני יכול ללמד אותך php בסיסי עבודה עם קלטים ומחרוזות, מערכים, עבודה עם sql, לולאות וכו'.. אגב אם יש לך השקעה כספית למה אתה לא קונה כבר ספר? 4476280 ohaddd@hotmail.com 0526881379 |
ציטוט:
ותודה רבה , אמן שכל האנשים היו כמוך :) |
ברור למה, זה חרא של ספר... (יש לי אותו... יש שם המון שגיאות קוד ופונקציות שלא פועלות)
אשמח לעזור לך בחינם - תפנה אלי למסן: maker11@bezeqint.net |
ציטוט:
אני למדתי דרך הספר הזה ואני ממליץ לך ללמוד דרכוף הוא מלמדאת הבסיס וכו', לאחר מכן יש להתחיל לעבוד ולקרוא מאמרים באינטרנט וכו' ומפה להתקדם הלאה. |
ציטוט:
הכי טוב ללמוד לבד. עזוב מורים, לימוד עצמי אחרי שיש לך את הבסיס של HTML (עדיפות לידע גם בJS) זה הדבר הכי טוב. |
ציטוט:
אני בגיל 12-3 למדתי HTML ו CSS, ניסיתי ללמוד PHP, לא הצלחתי, מספר פעמים נתקעתי בנושאים הראשונים. היום, שאני בן 17 ושאני לומד C ו ASM בבית ספר, זה קצת יותר קל. לפני כמה חודשים ניסיתי ללמוד PHP פעם נוספת אבל שוב נתקעתי, שלשום התחלתי שוב אבל הפעם ממקור אחר, פשוט יותר, ואני די מצליח ברוך ה', כי למדתי לתרגל כל נושא עשרות פעמים.. אני לא יכול להגיד שהפעם אני לא יכנע באמצע. להרבה מאוד אנשים זה קשה, ושמעתי מהמון אנשים שהם ניסו כמה וכמה פעמים ולא תמיד מצליחים. אני בטוח שעם מנחה או מורה זה קל הרבה יותר, אחרת, לא היו המון קורסים ב PHP והמון אנשדים לומדים דרך אותם קורסים, אפילו שיש המון מקורות חינמיים ללימוד עצמי. בהצלחה לפותח האשכול, תתרגל כל נושא עשרות פעמים! |
מה שאני ממליץ לך , היות ורכשת כבר את הספר , תנסה ללמוד ואיפה שתתקע תשאל כאן בפורום
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:50. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ