![]() |
דיון|למי הצבעתם ?
לכל בעלי זכות הבחירה שבניכים הצבעתם ? אתם מתכוונים להצביע ?
מי לדעתכם יקח את הבחירות ? |
עלה ירוק.
ומי יקח? מאמין שביבי, עדיף על השאר כרגע... |
לפי דעתי כל המפלגות הקטנות זה סתם בזבוז של קול לא חבל ?
|
ציטוט:
העיקר שאחוז ההצבעה של הישראליים בארץ יהיה גבוה בהרבה מאחוז ההצבעה של הערבים. (מנקודת הנחה שישראלי לא יצביע למפלגה ערבית כלשהיא) ואני עדיין לא יכול להצביע, אבל אבא בחר ליכוד ואמא ישראל ביתנו. |
אין לי זכות הצבעה (עוד מעט :]).
אני בעד ליברמן.. לדעתי ביבי יבחר.. |
אני רק בבחירות הבאות יצביע
אני רוצה שאהוד יקח אבל לדעתי ציפי תיקח שתי ההורים שלי הצביעו לה. |
עלה ירוק
רק [רק ישראל ירוקה] |
בן17, כ"כ קרוב |:
אמרתי למשפחה להצביע מחל - הליכוד! אבל הכי חשוב שעבודה, ליכוד, וקדימה, יהיו ביחד במששלה הבאה. אם אחת מהמפלגות תשאר בחוץ זה יהיה כישלון. |
ביבי ייקח.
עבדתי עד עכשיו לפי הסוקר נערוץ 10 שהיה שמה ביבי וציפי נמצאים במאבק צמוד על מקומות 1-2 ליברמן וברק נמצאים במאבק צמוד על מקומות 3-4 |
תוצאות המדגם:
קדימה 30 מנדטים הליכוד 28 מנדטים ישראל ביתנו 15 מנדטים העבודה 13 מנדטים (אלה תוצאות המדגם של ערוץ 10). |
כן לקדימה יש פער קטן על הליכוד אפשר להגיד לא צפוי .. ?
|
לבני? ראש ממשלה? =\
אני עוזב את הארץ... מקווה לגלות מחר בבוקר שהמדגמים טעו וביבי לקח... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם חשבנו שאולמרט הוא כישלון, ציפי לבני היא הכישלון. |
ציטוט:
עישון סמים (הרי שברור לכולם שגם אם היתה נכנסת לכנסת לא היתה יכולה לפעול בנושא) או ניצולי השואה (מגוכח)? |
ביבי ,
ליברמן רק דופק את ביבי .... |
ציטוט:
עישון סמים? בטח, אני בעד לגיליזציה אבל אפילו גיל קופטש יו"ר עלה ירוק אמר שזאת מטרה רחוקה יותר, ואם הם היו נכנסים לכנסת הם היו מנסים קודם כל להפסיק את שטיפת המוח נגד הסמים. עלה ירוק תומכים בהעלאת החינוך לראש סדר העדיפויות. בתור בן אדם שסיים צבא ואני מאמין שכרגע מתכנן ללמוד או לומד, היית רוצה שההשכלה הגבוהה תסובסד, ויש פה הרבה חברה שעכשיו לומדים ואני בטוח שהם מרגישים יום יום כמה שמערכת החינוך שלנו לוקה בכל אספקט אפשרי. שוויון זכויות למיעוטים נראה לי גם משהו חשוב שכדאי לפעול בו, ולא נשכח את איכות הסביבה ופעילות נגד פגיעה בבעלי חיים... אם אתה רוצה להיות אנטי המפלגה הזאת כי היא עוסקת בסמים, עשה כרצונך, אך אל תזלזל באנשים שמאמינים בה רק כי אתה לא... |
הצבעתי לבני. אבל זה רק בגלל שלא היה מישהו יותר טוב.
|
אני הצבעתי למפלגת העבודה לא יודע מה ולמה אבל נתתי ליד שלי ללכת עם זה והרמתי עבודה
אני מאמין שביבי נתניהו היה ראש הממשלה ואני מקווה שהוא לא יעשה בלאגנים כמו לפני 10 שנים |
ציטוט:
ברק זה התשובה. הוא לא יקח - הוא לא יהיה ראש ממשלה - אבל, אם יהיה לו מספיק מנדטים הוא יהיה שר הביטחון, ואני אישית הייתי מרוצה מההתנהלות שלו. |
לברמן
|
אם הייתה לי אפשרות- ברור שחד"ש.
והאמת? אני מאוד מרוצה מה-4 מנדטים שחד"ש קיבלה, זה בעצם הופך אותה למפלגת המשאל הגדולה בארץ.. |
ציטוט:
|winky| בכל מקרה חסרו לי איזה חודשיים כדי להצביע =( |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה מעדיף שישלטו במדינה יהודית ערבים, וזה איום ונורא. |
ציטוט:
דבר שני- כן, חברי הכנסת הערבים והיהודים של חד"ש יכולים לדעתי לתפקד הרבה יותר טוב מהרבה מפלגות אחרות בשלטון. דבר שלישי- מכיוון שלחד"ש אין באמת סיכוי להגיע לשלטון, אין לך בכלל מה לדאוג. אבל בניגוד לכך, אתה יכול להיכנס לכאן ולאות את רשימת החוקים החברתיים שחד"ש העבירה ומעבירה כיום בכנסת, אני בטוח שאתה תסכים עם 99% מהם. |
ציטוט:
יכולים לתפקד? לנהל מדינה? תחשוב פעמיים. שחד"ש העבירה? אני לא ממש סגור על זה, תסתכל על אודות דב חנין - http://hadash2009.org.il/dovkhenin/, ותראה שהחוקים באו מיוזמתו, ולא משאר אנשי המפלגה. |
פחחחחח.
מפלגה יהודית-ערבית: 3 חברי כנסת ערביים, יהודי אחד שהוא יותר גרוע מהערבים (ואני אישית ממש ספקן לגבי שפיות). ובשום צורה לא מייצג את יהודים (גם לא את הפרייארים שבוחרים בחדש). איך אפשר לתמוך במפלגה שתומכת בטרור נגדך? "חיזבאללה עשו את מה שזכותם וחובתם לעשות: לפעול כדי לגרש את הכובש הישראלי... הם נאלצו לחטוף שלושה חיילים אחרי שהישראלים חטפו מנהיגי חיזבאללה" מוחמד ברכה חד"ש והטענה לגבי החוקים החברתיים היא מוגזמת, בגיבוש חוקים והצעות חוק רבים היו שותפים גם חברי כנסת ממפלגות אחרות ואם כל הכבוד להם למזלנו חד"ש עם ה-3 המדנטים שלהם (עכשיו כבר 4 לצערנו) לא יכלו להכתיב את סדר היום. וכן אולי דב חנין חוקק כל מיני חוקים שרובם לא באמת משפיעים על משהו, אבל מה לגבי שאר חברי הכנסת הערביים שכולם ביחד (בכל המפלגות) לא עושים כלום חוץ מלתמוך בטרור (בעיתון היה רשום שכל חברי הכנסת הערבים ביחד עשו פחות מחבר כנסת יהודי ממוצע אחד)? ציטוט:
|
ציטוט:
מה הקשר בין מחט לתחת? תתעוררו אנחנו במאה ה21, תצאו מהקופסה ותנסו לראות מעבר למה שמכניסים לכם למוח... |
ציטוט:
ושים לב שאתה היסתכלת בעמוד על דב חנין (והמהפכה הירוקה שהנהיג) ולא בעמוד של החוקים הכללים שללחתי (שהוצעו ע"י שלל חברי הכנסת מטעם חד"ש). ציטוט:
ב בקשר לתמיכה בטרור- חד"ש מאז ומתמיד גיתנה כל מעשי טרור (משני הצדדים) ואף חטפה על כך בראש מגורמים כאלו ואחרים. הציטוט שהבאת הוצא לגמרי מהקשרו והוא אינו משקף דבר. אתה יכול לראות בסרטון הבא- http://www.youtube.com/watch?v=KpQE6PDbpZs את ההתחלה, מוחמד אמר דבר יפה מאוד- "אני פוסל פגיעה בחפים מפשע". זה חד וחלק. בקשר לפעילות הנמוכה לכאורה של חברי כנסת ערביים- אני לא יכול להראות לך נתונים מאתר הכנסת מכיוון שאין שם חלוקה לפי ח"כ, אבל אני כן יכול להראות לך את רשימת החקים שחד"ש יזמה (בהודעה קודמת). אני גם יכול להגיד לך שחד"ש היא מהפעילות שבמפלגות בישראל (נוכחות בכל ההצבעות, למשל). |
מה שרשמתי בנוגע לפעילים של חדש זה לגמרי לא סותר להפך בהודעה התייחסתי ליהודים שתומכים בחד"ש.....
חוץ מזה שטפו לך את המוח טוב טוב..... |
אל תדרדרו לוויכוח פוליטי שוב בבקשה.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:47. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ