![]() |
מבצע פירסום חד פעמי !
חברת פנומן, מפעילת פורום מבסוט, החליטה לצאת בהצעה חד פעמית.
פורום מבסוט (לשעבר GameXtra ) הינו פורום מוכר, בעל מספר עצום של כניסות. בו זמנית גולשים באתר בין 250 - 800 גיימרים. כלומר פירסום באתר שכזה פונה בדיוק לקהל היעד , בעיקר של חברות שרתי המשחק. אם אתם שואלים מה המבצע , מה החד פעמי ? אז בתור מחיר היכרות החלטנו לצאת במחיר של 150 ש"ח לחודש ! כן כן, בתור מפרסמים בלעדיים באתר, 150 ש"ח לחודש ! נגיד שוב את הסכום, רק כדי שתאמינו 150 ש"ח לחודש ! מוזמנים לשלוח הודעות פרטיות, וכן במסרים מידיים. |
אממ..
קישור? |
אסף כניראה קצת מבולבל היום:)
|
ידעתי ששכחתי משהו חיוני :P
www.mabsut.com |
מה סטטיסטיקות האתר? ניתן לראות?
היכן הבאנר יפורסם? |
ציטוט:
בנוסף, היכן הבאנר ימוקם? |
הבאנר ימוקם מתחת לתפריט של הפורום, במרכז.
סטטיסטיקות אני אחפש עכשיו ... |
יש מעל 8 אלף יחודיות נכון לחודשיים הקודמים לפי מה שאלעד אמר לי (תקן אותי אם אני טועה אסף..)
בכל-מקרה אני פעיל שם, וחבר שלי מהכיתה מנהל ראשי :) ממליץ לכם לפרסם, אבל קהל היעד לא נראה לי מתאים לחברות איכסון, הוא לילדים עד גיל 13, בלחץ תמצאו בני 15-16..לא ממליץ לחברות איכסון . ואסף אל תגיד שלא כי תצא שקרן מול הלקוח שלך :/ |
באמת זוללל..
|
http://phenoman.net/stats.JPG
מקווה שזה מספיק מידע עבורכם. |
ציטוט:
למרות שזה עוד היה ב GameXtra אבל אלו אותם משתמשים, המנהל הראשי (בעלים) בן 28 אם אני לא טועה המנהל הראשי של הפורומים בין 18, נכון רוב הפורום הוא בממוצע בגיל 13 אבל יש דיי הרבה בני 15-16-17 |
אל תטעה..היה לי שם ראשי פעם, ואלעד לא בן 28..ומשה לא בן 18..
והממוצע עומד על 12 ואפילו 11.5..ואם יש מעל 1/5 מהקהילה שם מעל גיל 15 אני קופץ מהגג..זה פשוט לא אטרקטיבי לקהילה שלנו . ולגבי GMX, זה היה פורום על רמה לא כמו מבסוט.. |
ציטוט:
אם אלעד לא בן 28 , הוא בן 26 אני תמיד מתבלבל, אני מכיר אותו כבר כמה שנים, הוא הזמין אותי לחתונה שלו שהייתה ביוני השנה, 17 אם אני לא טועה... למשה היום יש יומולדת 18. |
אלעד עוד לא התחתן? :\
חח סתם.. פעם גלשתי קבוע ב GMX.. היו ימים :) בהצלחה אסף!! |
נראה נחמד הייתי לוקח אבל זה לא קהל היעד שלי חבל...
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ