![]() |
מה קורה אם לקוח מאחסן VB בלי רישיון?
בס"ד
אם VB תופסים לקוח שמאוחסן אצלי עם VB לא חוקי, מה הם עושים בדרך כלל? ישר תובעים? מזהירים? שולחים אימייל? מכתב? ואותו דבר עם המערכות האחרות שדורשות רישיון.. IPB וכו'.. |
אם הפרטים בwhois הם שלו, הוא נדפק. אם הם שלך, אתה נדפקת
|
פעם ראשונה, הם שולחים אזהרה לטכנאי של הדומיין (לאימייל) ואח"כ מגישים תביעה משפטית.
|
אני מכיר לא מעט אתרים שעובדים בלי רשיון ,ולא עושים להם כלום.
|
ציטוט:
|
אין פיקוח של VB בישראל, חלאס אם השטויות שלכם
רק אם הפורום שלך גדול כמו FXP לדוגמא שווה לך לקנות רישיון אבל ככה זה לא שווה וגם לא רצוי |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לי 3 לקוחות שהריצו VB פרוץ וזה היה פורומים של לא יותר מ-100 משתמשים רשומים. וקיבלתי על שלושתם מכתב מ VB שיש להסיר את האתרים. 2 מהם קנו רשיון והשני סגר את הפורום. |
אני תמיד העדפתי את המקורי, לדעת שאני לא זה שהולך להסתבך עם החוק..
במיוחד שזה קשור במערכות IPB או VB.. יוצא לי לאחסן לקוחות שיש להם IPB 2.0, האם זה חוקי? שאר הלקוחות יש להם רישיון לVB או לIPB, מומלץ לבעלי חברות אחסון לא לאחסן לקוחות שהם משתמשים בגרסא פרוצה.. |
ציטוט:
|
מיילים הם יכולים לשלוח עד מחר
כשאתה אומר את זה, אני מבין את זה כ-"מיילים הם יכולים לשלוח עד מחר". פשוט כמשמעו. ואם אני אקבל תביעה בגלל זה, אני אמור להגיד שנדב מהוסטס "אמר שזה בסדר"? |
ציטוט:
(שלא תבינו לא נכון - אני נגד שימוש במערכות פרוצות {אני בעל רישיון לVB} פשוט בישראל אני לא רואה שיש אכיפה ולדעתי זה מתפרש כ"מיילים הם יכולים לשלוח עד מחר") |
מה זה עיניינך?
אתה רק מספק אחסון, אתה לא אמור ולא צריך לשמור על הלקוח-אתה לא שוטר. אם תקבל מייל תדבר ע הלקוח.. |
מה קורה ? היצרן יכול לטפל בזה והיצרן יכול לא לטפל בזה. זה הכל עניין של עלות מול תועלת.
אני מניח כי ליצרן יהיה יקר יותר לטפל בעברייני התוכנה מאשר להבליג על זה ויהיה לו זול יותר לפתח מנגנוני אבטחה מידע שימנעו מפעולות כאלו להתבצע כלל ולכן היצרן מולך לא יעשה דבר בנדון. |
אני לא מאמין שברגע שהם ידעו שהם מתמודדים מול ילדים מתחת לגיל 18 הם באמת יגיעו למצב של תביעה משפטית(ולא שאני יודע אם יש להם או אין להם מחלקה משפטית בארץ). יש מאות אלפי מערכות פורום לא חוקיות ברחבי העולם מכל הסוגים ולכן סביר להניח שמפעילי הפורום הלא חוקי לא ממש מעניינים אותם אלא קבוצות השחרור וההפצה.
|
תשאל את עצמך אחרת
האם איחסון ששווה לך 30-80 שקל בחודש שווה לך את הכאב ראש של חשש תביעה? תאמר לו שאתה לא מאחסן דברים חוקיים וזה לא אמור לעניין אותך האם VB יפנו אליך או אליו,האם הם יתריעו או ישר יתבעו עזוב אותך...תשכנע אותו לקנות רישיון או שיעבור לפורום חינמי שלא מצריך רישיון-במידה והוא יסכים הרווחת לקוח,במידה ולא תאמר לו שאתה לא מוכן לאחסן דברים לא חוקיים אני אישית לא הייתי מוכן שעל השרת שלי יהיה אדם שפשוטו כמשמעו גנב-כי להשתמש בפורום ללא רישיון זה גנבה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ