![]() |
שערי מט"ח אונליין - סקריפט שימוש
אני נוטה לאבד דברים, אז רק לצורך שבמידה ובאמת גם זה יאבד לפחות הסקריפט ישמר כאן.
פרטים מלאים ניתן למצוא כאן http://www.vadimg.co.il/2009/02/16/%...C%D7%95%D7%AA/ את הסקריפט נתן לראות למטה: PHP קוד:
|
תודה ואדים, אכן דבר שימושי :)
|
האמת שלא עובד לי.
Fatal error: Call to undefined function curl_init() in c:\wamp\www\dolar.php on line 21 ידעתי שזה אשכול שלך, אמרת שבנית כבר פעם, אז הייתה לי הרגשה שהבאת שוב פעם. תודה רבה לך, עוזר להמון, כל הכבוד. |
תודה וואדים :)
|
ציטוט:
דבר עם בעל השרת או משהו.. |
ציטוט:
|
אהה הבנתי.
האמת שזה על wamp, אין לי כל כך שימוש בזה אבל רציתי לראות. איך מפעילים את הספרייה הנ"ל ב wamp? |
php -> php extension -> curl
|
ממ CURL זה בכלל מגיע עם הלינוקס.. אין סיבה שזה יהיה כבוי
בWAMP אני חושב שיש תחליף לוינדוס לזה.. בכל מקרה אתה יכול לשלוח סוקט רגיל לכל דבר |
רגע אבל אם אני רוצה שיהיה את התאריך האחרון של העדכון לדולר איך אני עושה את זה?
|
זה מדפיס לי את זה ככה:
float(5.1978) איך ניתן להוריד את הסוגריים ואת ה float שידפיס רק את המספר? |
אחלה וואדים, מצויין, תודה ושימושי מאוד !
|
הסקריפט עודכן (הפוסט עודכן גם כן עם הסקריפט החדש)
הנה החדש: PHP קוד:
|
ציטוט:
סדר לי את זה בקוד בבקשה |
אתה משתמש בזה איפה שאתה רוצה, אין לי איפה לשים את זה. דרוש ידע מסויים כדי לעבוד אם זה, אם אין לך את הידע הזה תצטרך להעזר במשהו שיש לו. כי הנושא הזה לא נועד לצורך הסברה של איך להשתמש בשפה.
|
נראה מעולה.
אתה מאלה שעובדים רק לפי הפורמט של זנד פריימוורק או שנדמה לי? חח.. |
אני אומנם עובד עם ZF אבל לא נראה לי שזה בא לידי ביטוי כאן. אם אתה מתכוון לזה שבלוק ההערות נראה כך זה בגלל ה ZEND STUDIO שעושה את זה.
|
כן..
אגב, לגבי הסרטיפיקיישן של זנד, איך זה בדיוק עובד? הבנתי שזה בערך 500 ש"ח לבחינהני מניח שאפשר גם לגשת בישראל. והעיקר- איך זה הולך? ומה הרמה של הבחינה? |
|
תודה רבה.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ