![]() |
מחפש שותף רציני לחברת הוסטינג
שלום לכולם,
אני מחפש שותף רציני לחברת הוסטינג, שם החברה + הדומיין שניקנה במסנג'ר/ICQ (למניעת גנבות של הדומיין + שם החברה). השם + הדומיין כבר נקבעו ע"י. אני מארגן את העיצוב : http://www.creative-il.com/Designs/1.jpg במחיר מצחיק של 50 ש"ח! המתכנת של החברה הוא דוד של חבר שלי מהבצפר. דרישות השותף: 1) רצינות מלאה ב100% שלא יפרוש לי אחרי זה. 2) כסף להשקיע, בסביבות ה 120 ש"ח לבנתיים. 3) שפה יפה, שלא יהיה "עבריין מקלדת". 4) מבין בתחום ההוסטינג, יודע טוב תמיכה ושולט היטב בפאנל DA 5) מבין ב SSH + ROOT ( משהו שאני פחות מבין יחסית ) החברה תיהיה מאוכסנת על נטו-הוסט ב VPS. הדומיין יהיה דומיין NET. יצירת קשר: ICQ : 232792 MSN : nirazuelos@gmail.com מחכה לתגובות!:qqb014: |
המון בהצלחה ניר !
|
ציטוט:
|
165611436 תוסיף אותי ניראה אם יש על מה לדבר [:
|
ציטוט:
|
בהצלחה ניר ! ! ! :)
|
ציטוט:
עוד אנשים?? |
אין מעוניינים?
יש לציין שאני פלאשר מתקדם, מעצב בינוני ובעל ידע רב בתחום ההוסטינג. ידע רב בתחום התמיכה הטכנית ואני טכנאי פורום + מתקין מודים מקצועי למערכות ibheb ו phpbbheb. |
ממליץ מאוד לעבוד איתו.
ובהצלחה. |
ציטוט:
יש מעוניינים? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני גם מבין טיפה ב PHP וגם כמעט כל שגיאה אני מצליח לתקן. |
סליחה שאני מתפרץ לשיחה שלכם אבל מאיפה בדיוק אתה הבאת תעיצוב הזה לעזאזל אה?!?! אני יגיד לך למה כי המעצב [אורי] עובד על העיצוב הזה כבר שבועיים בערך בשבילי!!! ובשביל החברה שלי! אני ממש לא מבין את זה איך לך הוא סידר:S אפשר לקבל עוד פרטים בקשר לזה שאתה קונה ממנו תעיצוב?!
|
ציטוט:
אני זוכר בהתחלה היה לו עיצוב מזה יפה ואחר כך חשבתי שהוא גנב למרות שהוא טען שלא בכל מקרה עיצב לו מישהו את זה תמורת דומיין נראה לי :qqb008: |
ציטוט:
|
מספיק עם השטויות אני בקשר רצוף עם המעצב אורי מחברת Crteative
הוא כבר עשה שינויים קלים בעיצוב כמו שביקשתי וסגרנו על המחיר ועל הפלאש.. אז מספיק עם השטויות |
אין לי מושג מאיפה צצת לי, אתה טוען שהוא עיצב את העיצוב במיוחד לך, אני טוען שטל חדד המתכנת אירגן לי את העיצוב הזה ב50 ש"ח, אני מנסה לתפוס אותו אבל הוא לא עונה.
בקיצור, עם העיצוב באמת שלך אין לי שום בעיה, אני מארגן עיצוב אחר גם ב50 ש"ח מאותב חברה, עיצוב הרבה יותר יפה שכרגע בתהליך בניה. |
ציטוט:
דבר2.אתה אולי דיברת עם המתכנת אני דיברתי עם המעצב עצמו ועכשיו דיברתי עם טל המנכ"ל של החברה.. לא יודע איזה אי הבנה יש פה אבל אני יודע שהעיצוב מיועד לאתר שלי.. |
יפה יפה.
השגת עיצוב גנוב במחיר זול. אני כבר מעכשיו פוסל אותך. וידוע כבר שהנובים מ-creative-il עלק מעצבים, מעתיקים על ימין ועל שמאל. נראה מה יש לאלירן לומר על החגיגה שכאן. |
ציטוט:
איך היתי יכול לדעת שהעיצוב גנוב? ואני מציין שוב: טל חדד המתכנת הוא דוד של חבר שלי, בגלל זה הוא עשה לי מחיר מצחיק של 50 ש"ח! ואם העיצוב בכל זאת גנוב, תגידו לי ממי... |
ציטוט:
עריכה: ניר אפשר לשאול שאלה?קיבלת כבר תPSD של העיצוב? |
ציטוט:
דיי כבר נמאס! כמה אפשר להעתיק?!?!?! |
תראה..
אני עד לזה שכבר שבועיים המעצב עובד על העיצוב! לא יודע איך בדיוק הוא הגיע אליך ובמחיר כזה... ואני במקומך לא הייתי מפרסם תמחיר...! ועוד משהו מג'יק הוסט לא צצו פתאום אתה צצת פתאום! |
ציטוט:
|
ציטוט:
creative-il כל העיצובים שלהם (או שלו) מועתקים מאלירן. הוא סתם אחד שאין לו סגנון ורמה...כל היום יושב ומעתיק. וכבר היה איתו סיפור גדול מאוד כאן....ראינו כבר את הרמה שלו. מציע לך לברוח ממנו. הוא סתם ילד. |
ציטוט:
ציטוט:
למה סתם להתנפל!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
סליחה שהתנפלתי. אבל הקטע עם העיצוב, ישר עלה לי הפיוז. הוא מועתק ב-200 אחוז מאלירן. זה מגעיל כבר. |
ציטוט:
|
1) הוא עשה לי מחיר כזה בגלל שהוא דוד של חבר שלי!
2) מאיפה לי לדעת שהוא מועתק?! הרי הוא דוד של חבר שלי אז הנחתי שזה בגלל זה. 3) די כבר להתנפל! בסדר אני בורח מהמעצב הזה בגלל כל התגובות שכאן! די כבר להתנפל! אני לא ידעתי! |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא תקפתי אותך, תקפתי את זה שהגן על המעתיקן. לא מבין למה אתה מגן עליו...אתה יודע טוב טוב שזה מועתק 100 אחוז. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ועוד משהו, אתה הרסת לי הכל! עכשיו אפחד לא ירצה לנהל איתי! אני מבקש שתתנצל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
עוד אנשים רוצים? בקשר לעיצוב, אם אתם מהססים אל תדאגו, במידה והעיצוב יהיה גנוב או שימכר למישהו אחר, נשיג אחד חדש. |
ציטוט:
ובהצלחה בבחירה אני מקווה שלא הרסנו משהו ואם כן אז סליחה |
תגיד לי, k.machine למי אתה חושב ת'עצמך??!
יושב על המחשב, נכנס לפורום וכל היום מעביר ביקורות על ימין ועל שמאל על מעצבים. למה מיא אתה חושב שאתה?! ראיתי את הרמה המסכנה שלך יאפז אחד. אתה חושב שאתה יודע לעצב??! אה?!? יחתיכת ילד מסכן אחד! ס'עמק! |
ציטוט:
אני זה שעיצב את העיצוב ואני עשיתי את העיצוב עד לפני שאלירן בכלל עיצוב איזהשהו עיצוב אפילו שמזכיר תצבע הזה! אין לך בושה להגיד שאני העתקתי את העיצוב? אתה צריך לרדת על 4 ולהתבייש! אתה בא לכל אחד בפורום ומפנטז שכולם מעתיקין חוץ מאלירן ה"אלוהים" שלך! בוא תראה לי מה מועתק יא פנטזיונר! בוא תראה לי! העיצוב עוטצב לפני 3 חודשים!! 3!!! אז על תעצבן אותי כי בחיים שלי לא העתקתי שום דבר אבל שום דבר!! חתיכת מעצבן.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ