![]() |
שווה לקנות wii?
היי,
אני שוקל עכשיו אם לקנות wii. הוא שווה? שמעתי שהוא עוזר להוריד במשקל ועושים איתו ספורט, זה נכון? תודה! |
ספורט עושים בחוץ, לא על הספה.
|
ציטוט:
|
זה נחמד שזה אצל מישהו אחר, ומשחקים עם חברים פעם בשנה.
אני לא הייתי קונה את זה.. וספורט? לך תרוץ, חדר כושר, יש מספיק דברים.. |
לא הייתי קורא לזה ספורט, אבל יש סיבות אחרות לקנות אותו...
יש גם סיבות למה לא לקנות, בעיקר בגלל הגרפיקה |
בדיוק כמו שRom אמר זה סבבה לשחק פעם בכמה זמן אצל חבר אבל לשלם הרבה כסף בשביל זה, אין טעם.
|
סליחה על הבורות אבל מישהו יכול להסביר מה זה wii?
|
שווה.
רציתי קונסולה וPS2 כבר לא ממש מלהיב וPS3 יקר ועוד אין צ'יפ והכל אז הלכתי על WII ואני לא מתחרט אחי..! כמו כל קונסולה אחרת יירד לך קצת מזה אחרי חודש ככה אבל עם חברים\משפחה זה ה-דבר! |
ציטוט:
|
קנה wii fit קח תלבושת מהחדר הלבשה של הסרט fame ואתה מוכן.
או שתצא לרוץ בחוץ. מה שעושה לך את זה. |
לא שווה.
|
לא שווה,גראפיקה חרא ואין הרבה משחקים
עדיף XBOX כי אפשר לצרוב לזה משחקים |
זה חמוד מאוד, אבל אם כבר תשקיע ב PS3 ההבדל משמעותי.
|
ציטוט:
|
שווה!
סתם כולם אומרים פה זה מאד שווה נתחיל בזה שאם כבר לא PS3 בשום פנים ואופן לא PS3 עכשיו ההתלבטות שלך אמורה להיות בין XBOX 360 לWII והם קצת שונים הWII אתה יותר "משחק" זה עם תזוזה חשייני תזוזה השלטים האלו אתה משחק טניס אז אתה משחק טניס וכו' משחקי מירוצים יש לך הגה אל חוטי כזה שאתה אשכרה נוהג עכשיו XBOX 360 זה יותר הקלאסה 2 שלטים משחקים ואתה משחק לעצמך תכלס תקנה שלט של XBOX למחשב ~300 שקל שלט אלחוטי תחבר את המחשב לTV יוצא +- אותו דבר לדעתי לך על הWII |
בWII אפשר לשים צ'יפ ואז לשחק עם צרובים, ויש הרבה משחקים טובים(המשחקים של היפנים ממש טובים).
בנוסף זה משחק לכל המשפחה, היה לי WII שחבר השאיל לי ובשבת בצהרים אני קולט את המשפחה שלי משחקת בזה. אבל אם אתה רוצה לספורט אז זה לא תחליף. בהשוואה לXBOX, זה נכון שהגראפיקה פחות טובה, אבל מה זה משנה אם חווית המשחק יותר טובה. לדעתי במשחק גראפיקה זה דבר שולי יותר מהחוויה. |
wii זה סוג הדברים שטוב שחבר שלך קונה את זה ואז אתם משחקים אצלו חברים
כי שזה בבית שלך זה סתם יקר ואתה תתלהב מזה חודש וזהו |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ