![]() |
איזה אנטי וירוס אתם משתמשים
הרבה זמן השתמשתי בקספרסקי, אין ספק שהוא אחד מהטובים אם לא הכי טוב.
הבעיה שהם כל הזמן מעדכנים ומכניסים רישיונות לא חוקיים לבלק-ליסט, אני כרגע מחפש אנטי וירוס שלא יעיק על המערכת כמו KAV, אני די מתבלט בין AVG וAVIRA ששמעתי שהם נכנסו חזק לתחום בזמן האחרון ואני שומע עליהם ביקורות טובות. מה אתם ממליצים? |
NOD32
|
avira
|
ubuntu
|
ציטוט:
איך היא מבחינת זלילת משאבים? כמה זיכרון היא משתמשת? |
ציטוט:
קלה מאוד. כל כמה ימים יש עידכון. אין שום בעיה, ממליץ. |
avira
יש להם דבר כזה שאפשר להוריד את הגרסה החינמית ואפשר לקבל כל פעם רישיון חינם ל-6 חודשים . פעמיים בשנה אתה מחדש ואתה רגוע שנה שלמה. יש עידכון כמעט כל יום , מגלה לי כל וירוס . לדעתי בין האנטי וירוסים המובילים. לא "אוכל" המון משאבי מערכת , הגנה מעולה , עידכונים . בקיצור כמו שאנטי וירוס טוב צריך להיות.. אגב כמשתמש בעבר של AVG , לדעתי . avira יותר טוב בכמה רמות מ-avg . |
NOD32
|
אני משתמש בnorton Internet security 2009 ומאוד מרוצה.
היא קלה ועושה את העבודה. קבלתי אותה מ013 ברק ל3 חודשים חינם במסגרת המבצע של האיטרנט שסגרתי עם הנציגה ואחרי זה ב10 שקלים לחודש. לי זה משתלם, על אנטי וירוס אל תתקמצן ובמיוחד אם יש לך דברים חשובים על המחשב. |
מה יש להמליץ?
kaspersky, פשוט תשלם עבור הרשיון. |
גם אני עם avira..
|
ציטוט:
בכ"מ החלטתי לנסות את AVIRA, בנתיים עושה רושם פשוט ולעניין כמו שצריך. |
ממ
לא יודע למה אתם ממשיכים להאבק בוירוסים.. אני מזמן הבנתי שזה בזבוז זמן תחפש ותוריד.. בחינם וללא וירוסים ubuntu או כל דבר אחר שהוא לא מיקרוסופטי |
אני ממליץ על AVG. נוחה, פשוטה, קלה ועושה את העבודה.
ד"א, מועבר למקום המתאים. |
ציטוט:
יש הרבה וירוסים שהוא פשוט לא מזהה. |
kaspersky זה סוס עבודה, ממש מעולה =]
אגב, מומלץ רק למי שיש מחשב חזק. הוא ממש כבד שהוא בפעולה :P |
ציטוט:
אבל לפעמים הוא קצת מציק לא? נותן לך לבחור בהפעלת משחק למשל: UT2004.exe אז הוא שואל אותך עם לדלג או לא וכו'. כבר קרה לי איתו שעשה לי בעיות עם משחקים בעבר. אבל אנטי וירוס טוב, ולא אני לא קונה רישיון יש לי רישיון מ-gigabyte מהלוח אם כל פעם שהוא נגמר אני מפרמט :) |
kaspersky
|
ציטוט:
הוא מעולה. |
ציטוט:
הוא מקפיץ חלונות פעם ב... |
AVG - חינם.
|
avira מגלה הכל!
|
nod32
www.eset.co.il תוריד 30 יום חינם , תבדוק ,מתאים לך , תקנה רשיון ..., אישית הקמתי רשתות מחשבים שלמות ( 70 תחנות עבודה + 4 שרתים באחד המקומות) עם החבילת אבטחה שלהם ( גם שרת עדכונים פרטי ) , אחד האנטי וירוסים הכי מקצועיים שיש. ה infection ratio מול שאר התוכנות שעבדתי איתן בעבר הוא חד משמעית לטובת nod32 . :) לי יש שרת עדכונים פרטי ,כך שלי זה חינם , אז אינני יודע כמה עולה הרשיון הביתי הרגיל , בטוח משהו בסביבות ה 100 ש"ח לשנה שזה ממש כלום לתמורה שאתה מקבל אגב תפסיקו לחפור , קספרסקי זה חרא דבר. ( וגם כמה פעמים כבר פרצו להם לשרתים? אעלק חברת אבטחה ). אגב גם לשרתי לינוקס האנטי וירוס שלהם פצצה, שם בכיס את clam ודומיו, אך עולה כסף שוב.... |
NOD32 על XP PRO
אני מרוצה ממנו מאוד! |
nod32 קל מאוד לפרוץ אותו אם אתה לא מתכוון לקנות רישיון ועושה עבודה מעולה וגם לא לוקח בקושי משאבים
יש לי מחשב חלש ואני לא מרגיש שהוא עובד ממליץ לכולם :) |
NOD32
|
איזו גירסה של NOD32 הכי מומלצת?
|
NOD32
|
אני משתמש ב avira.. בנתיים עובד אחלה(:
|
NOD32
|
ציטוט:
יש לך תוכנה ביד שמתכנתים עבדו ועובדים עליה מאחר שצריך לשלם עליה (אתה יודע...לא עובדים בחינם היום). ואתה מרוצה ממנה. כולה 150 ש"ח לשנה ועוד עם פיירוול! מאכזב מאוד שדבר כל כך פשוט כמו לשלם לאנטי וירוס לא נשמע אפילו הגיוני לאנשים |
לדעתי, האנטי-וירוס הטוב ביותר כיום הוא Nod32.
|
ציטוט:
|
NOD32
בקשר לכל אלה שאמרו קספרסקי, גם אני חשבתי ככה - עד שהתחלתי להשתמש ב NOD32. קספרסקי תוקע את כל המחשב ו/או האינטרנט, משהו משהו אה? |
NOD32, למי ששואל איזה גירסה הכי מומלצת אז כעיקרון עד לא מזמן הייתי משתמש בגירסה השניה
2.70.23, ותמיד הייתי מרוצה ממנה. לפני שבוע-שבוע וחצי שידרגתי לגירסה השלישית 3.0.684 ות'אמת גירסה מצויינת. אתמול בדיוק שידרגתי ל 4.0.314.0, ובאמת גם כן היא נוחה ולבנתיים עובדת אחלה ! בקיצור, לפי דעתי האנטי וירוס המוביל בעולם כיום וגם בעבר הוא NOD32 מספק הגנה מירבית, עידכונים יומיים וצורך במעט מאוד משאבים. אם שואלים אותי, ללא ספק אין לו מתחרה !! |
Kaspersky Internet Security, בא עם אנטי-רגולות, פאיירוואל ועוד.
|
kaspersky internet security, עובד לי מעולה כבר הרבה זמן, לא מכביד על המחשב, מאוד מרוצה.
|
אני משתמש ב-Malware AntiBytes ו-A-Squared Free כל שבוע סורק,
ו-Norton 10, שמצד אחד מאוד מאכזב אותי, אבל לא תופס כמעט משאבים. |
AVG 8!
|
NOD32
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:50. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ