![]() |
שיר מתאים לחתונה של אחות :O ?
מה קורה ?
אחותי מתחתנת שבוע הבא בע"ה ואני מחפש שיר שיתאים לשיר לה ... מישהו יכול להביא לי שיר טוב ? (שם של שיר ...) אה שיהיה בעברית כן ? אנחנו מזרחיים .. שיהיה יפה ומתאים לאחות .. לא מצאתי כלום :( תודה לעוזר/ת :P |
אני שונא מזרחית ולא מבין איך אפשר לאהוב שירים כאלו נמוכים וחסרי תוכן.
ובקשר לשיר "ריקוד רומנטי" של ישי לוי נראה לי יתאים |
היום אנחנו מתחתנים - ניסים מרי ורוניוס.
ללא ספק שיר חתונות. |
"יש לי אישה מטומטמת" חח, לך לפורום מזרחית :p
|
איציק קלה - מחרוזת חתונות (בוקי דללה)
רון שובל - עד החתונה זה יעבור אורי בנאי - הזמנה לחתונה אביתר בנאי - חתונה לבנה |
זה לא חייב להיות מזרחי
מזרחי זה לא כל שיר ישראלי |
ליאור נרקיס - האישה שלי
משהו כזה לא זוכר את שם השיר. אבל, אם יש DJ אז אם תדבר איתו ותגיד לו שישים שירי חתונות אני בטוח שיש לו. |
אתה מתכוון האישה שלי - איציק קלה ...
בכל מקרה תבינו אני מתכוון לשיר לאחותי בחתונה שיר אני לא מתחתן LOL בכל מקרה אשמח אם מישהו ימצא שיר ... למשל אם זה היה משהו לאמא שלי אז הייתי שר אמא - שלמי שבת .. |
טוב שאתה אומר עכשיו :(
דווקא חשבתי על שיר יפה אם אתה הייתה מתחתן- הכניסיני תחת כנפייך... שיר מדהים.. נחפש לך משהו יפה.. חשבתי על שיר יפה- עוף גוזל :)... אם יעלה לי עוד משהו אני אגיד לך.. |
את האמת לא עולה לי אבל מזל טוב.
לדעתי הציעו לך הרבה טובים למעלה. |
תשמע אם הייית DJ הייתי מכניס אותה בקצב מטורף , מבין ?
לא חייב שזה יהיה עם מילים , אתה יכול גם להכניס עם קצב מטורף , סוף ! שיהיה במזל טוב.. |
אם אתם מזרחיים לריקודים אין יותר טוב מזה :
http://www.youtube.com/watch?v=Mr1GBEvaxSA תתעלם העובדה שכתוב שם ברוסית בהתחלה . |
חחחחחחח
אנשים לא מבינים חחחחחחחח אני לא מתחתן אחותי מתחתנת ואני רוצה לשיר לאחותי שיר לא לשים לה שיר |
ציטוט:
אבל בכללי אם אתה רוצה לשיר לה שיר מרגש ויפה . תשיר את : "מצטער" של אייל גולן . זה שיר מרגש ויפה. |
|
ציטוט:
|
hilfiger
אמממממ נראה לי שבסוף אני אקח את השיר שלך אבל בלי לשיר אלא אקח אותו לריקוד על אחותי .... תודה .. |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחח אני לא יכול לערוך חחחחחחחח
אבל זה עם אחותי חחחחחחחח |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ