![]() |
דילמה שמטרידה אותי מאוד בקשר לעיצוב מfirestyle!!!!
אוקי אז ככה אחים שלי אני כרגע עובד על רדיו ברמה גבוהה...
כל הדברים מושקעים שזה משרת באיכות גובהה, דומין, בוט עם שירים חדשים ויפים שכולםםםםם אוהבים ואיחסון ענק ומהיר, וכמובן ג'ינגלים מקצועיים (שלי) מה שאני לא בטוח בו כרגע זה העיצוב יש לי 2 אנשים שמעצבים לי עיצוב לרדיו רק שתפס אותי לעזאזל עיצוב פשוט מדהים! למי שיצא פעם לחפש עיצוב לאתר כלשהו שלו ואז ראה עיצוב ואמר זהו זה זה העיצוב הזוכה! אז אני ננעלתי על עיצוב שלהם http://firestyle.net/images/pics/Radio-N.jpg הקטע שזה כאילו אומרים שזה מוריד מהרמה של האתר לדעתכם זה יוריד מהרמה של הרדיו אם אני ישים עיצוב משם? כי זה ממש חשוב לי שיהיה רדיו על רמה ואיכותי... תודה. |
דבר איתו ... 200 שקל והעיצוב פוףף יורד מהאתר .
|
לדעתי זה מוריד את הרמה.
צריך עיצוב יחודי. ציטוט:
|
ציטוט:
|
העיצוב לא שווה 200 ש"ח אך תסגרו על מחיר והוא יוריד
העיצוב ברמה נחוטה מרמת העיצוב של שחר. בכוונה הוא לא באיכות הכי טובה כי זה 15 ש"ח אך זאת רשלנות למכור אותו 100 פעם ובכל זאת לא להשקיע וכאן שחר ייקח טיפ: לשים תעיצובים הכי טובים שלו שייקנו אותם יותר פעמים כי הם יותר יפים וגם שיהנו מהם. תחשוב על זה שחר. |
ברור הורידו אותו כבר 5 אנשים עזוב אחי
|
אם אתה אומר שכבר קנו אז אכלתה אותה =)
|
כן אהה לא נורא פעם הבאה... תודה
|
ציטוט:
פשוט תחפש במקומות הנכונים |
ציטוט:
אתה תיראה שיעלה הרדיו בעזרת השם... סוף סוף יהיה משהו איכותי ברשת ולא איזה רדיו שכונה אחי. |
ציטוט:
הרבה לפנייך אמרו והרבה אחרייך ימשיכו לומר את המשפט הזה .. לא כולם עומדים מאחוריו .. |
ציטוט:
אבל בוא לא נעשה הכללה |
בטח שזה מוריד רמה!
תקנה עיצוב נורמלי אם כבר אתה משקיע.. אז עד הסוף! עוד 150 -200 שקל ויהיה לך עיצוב תותח!! וגמרת עניין! כבר אתה מוציא ... אז עוד 200 שקל אני חושב שזה יהיה שווה ! |
ככה, אתה יכול להוריד מפיירסטייל, לערוך ב PSD שינויים כרצונך,
או לרכוש ממני PSD אחד חדש, בלי קשר ל fireStyle במחיר של 230 שקלים לPSD, וכמובן שמה שאני אאעצב לך תמורת 230 שקלים יישאר ייחודי שלך. |
למה תמיד אתם מנסים לצאת "חכמים" ?
כל אחד כאן מנסה להפיל תאיכות של הפריוקט הזה "רעיון לא טוב" "מוריד תאיכות של האתר" תפסיקו לא טוב לך אל תקנה . טוב לך ? תקנה. נגמר העניין למה ישר לתקוף בברכה , |
סבבה יאללה לסגור עיניין כולה רציתי לראות תגובה אחת של מישהו רציני שאומר שזה מוריד רמה
ואני יורד מהעסק.. מה אני ניראה לכם דפוק שאני משקיע בהכל ואז העיצוב יהיה זה שיוריד את הרמה של הרדיו?! אין מצב... הקיצר אפשר לנעול מבחינתי העיניין סגור |
ציטוט:
מה הקשר שיוריד לך תרמה של הרדיו ? שחר הסביר לך יפה מאוד , אתה יכול לשנות תעיצוב למה שבא לך מה אכפת לך 15 שקל להקשיע ? ולשנות מה שבא לך אני לא מבין תאנשים פה עם מישהו אומר להם "מוריד רמה" "לא יפה" אז זהו זה קובע אתה צריך להחליט לבד זה הדעות שלך ולא של אף אחד כאן. הם סך הכל קנאים ולא יצא להם כלום מזה אני אומר לך 15 שקל ואתה מסודר תשנה את כל האתר , לשחר זה לא מעניין! ותאמין לי למה גם לי יש רדיו תרצה תכתובת תקבל בפרטי . עכשיו תעשה תהחלטות שלך. בהצלחה :) |
ציטוט:
עד שיש פה אחד רציני בפורום אל תדרדר אותו! הוא אומר שהוא ישקיע יותר מ-15 שקל אז אתה אומר לו למה לא להשקיע 15 שקל? מן הסתם הרושם שהוא יצור בעיצוב ייחודי יקנה לו את הרווח הגדול יותר לטווח הרחוק... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ