הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   איפה מוצאים מעצבים טובים? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=73117)

spi7fire 30-03-09 17:42

איפה מוצאים מעצבים טובים?

היי חבר'ה,
אני מחפש כבר תקופה מעצב טוב ופנוי לעיצוב איזה אתר שאני רוצה להקים..
פרסמתי בדרושים ופנו אלי כמה, אבל אף אחד לא היה ברמה מספיק טובה (תיק עבודות של לפחות 5-10 אתרים).

רציתי לדעת האם יש מקום שבו אני יכול למצוא אוסף מעצבים טובים לאתרים ופנויים לעבודה.. אני מחפש כבר חודש ולא מוצא.

חשוב לציין שהאתר בעברית, אחרת הייתי פונה לdeviantart או משהו..

אם בעייתי לפרסם פה קישורים משום מה - אשמח גם לתשובות בה"פ.

תודה חבר'ה!

sheeze 30-03-09 18:05

אתה לא מוצא כי אתה לא מחפש במקומות הנכונים. אל תיקח את זה בצורה הלא נכונה אבל ראש האנשים שמחפשים מעצב
דרך הפורום פה הם אנשים בעלי תקציב נמוך מאד ומה לעשות? ב-200 שקל לא תמצא מעצב רציני ונאלצים להסתפק במעצבים
לא טובים או חסרי ניסיון בתחום. ברגע שלאנשים יש תקציבים יותר גבוהים אז יותר קל למצוא את האנשים הנכונים.

vadimg88 30-03-09 18:12

99designs.com

על איכות תצטרך לשלם, ולא מעט.

נריה 30-03-09 18:16

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sheeze (פרסם 705824)
אתה לא מוצא כי אתה לא מחפש במקומות הנכונים. אל תיקח את זה בצורה הלא נכונה אבל ראש האנשים שמחפשים מעצב
דרך הפורום פה הם אנשים בעלי תקציב נמוך מאד ומה לעשות? ב-200 שקל לא תמצא מעצב רציני ונאלצים להסתפק במעצבים
לא טובים או חסרי ניסיון בתחום. ברגע שלאנשים יש תקציבים יותר גבוהים אז יותר קל למצוא את האנשים הנכונים.

לא תמיד מעצב יקר הוא הטוב
אבל יותר קל למצוא מעצב יקר וטוב מאשר זול וטוב

sheeze 30-03-09 18:21

99design אחלה אתר אבל המעצבים הטובים באמת שם לא מזיזים את העכבר בלי פרס של 700+ דולר (אני אומר את זה מניסיון, הייתי מאד פעיל באתר בעבר וזכיתי גם בכמה תחרויות)

ציטוט:

נכתב במקור על ידי נריה (פרסם 705830)
לא תמיד מעצב יקר הוא הטוב
אבל יותר קל למצוא מעצב יקר וטוב מאשר זול וטוב

על איכות משלמים. וזה נכון לכל תחום בחיים. בסופו של דבר זול זה יקר.

vadimg88 30-03-09 18:36

זה לא נכון, תלוי מה אתה מחפש ב 99designs אפשר למצוא הרבה דברים גם בפחות. כמובן שככל שהמחיר יהיה יותר גבוה יותר מעצבים יזינו את העבודות שלהם ויותר מעצבים מנוסים יכנסו לתחרות.
כבר יצרתי 2 תחרויות שם, ואני חייב לציין שאת העבודה שהם עושים קשה להתעלות עליה במקומות אחרים, על אף המחיר הגבוה. עדיף לעשות את זה פעם אחת כמו שצריך מאשר כמה פעמים.

sheeze 30-03-09 19:45

ציטוט:

נכתב במקור על ידי vadimg88 (פרסם 705836)
זה לא נכון, תלוי מה אתה מחפש ב 99designs אפשר למצוא הרבה דברים גם בפחות. כמובן שככל שהמחיר יהיה יותר גבוה יותר מעצבים יזינו את העבודות שלהם ויותר מעצבים מנוסים יכנסו לתחרות.
כבר יצרתי 2 תחרויות שם, ואני חייב לציין שאת העבודה שהם עושים קשה להתעלות עליה במקומות אחרים, על אף המחיר הגבוה. עדיף לעשות את זה פעם אחת כמו שצריך מאשר כמה פעמים.

זה נכון חלקית. אם אתה מקציב 300 דולר לעמוד ראשי אתה לא תקבל עיצובים טובים. אפשר לראות את ההבדל העצום בין תחרות של 800 דולר לאחת של 300 דולר. אני לא חושב שזה פיתרון שיכול להתאים לאוכלוסיית האנשים מהפורום הזה, במיוחד במקרה של עיצובים בעברית.

vadimg88 30-03-09 19:57

הוא ביקש איכות, הוא קיבל. אני לא משתמש בזה כל הזמן, אבל במקרים מסויימים כמו לוגו רשמי לחברה, כרטיס ביקור וכן האלה שווה להוסיף עוד כמה $ כדי לקבל עבודה כמו שצריך.

spi7fire 30-03-09 21:14

שוב, כמו שאמרתי - אני צריך עיצוב בעברית, 99designs.com לא באמת עוזר לי.
חשבתי שיש כזה אתר או פורום בארץ שמרכז את נושא העיצוב, מלבד פורום קונים מוכרים של הוסטס, ולכן פתחתי את האשכול הזה.

dvirhazout 31-03-09 11:48

תנסה יותר לחפש אחרי תקציב.
מעצב פנוי זו לא הבעיה באמת.

ואם יש לך תקציב נורמאלי- דבר איתי בה"פ ואני כבר אשלח לך עבודות שלי ונדבר.

deskr 31-03-09 18:28

גם אני נמצא באותה בעיה, חסרים מעצבים בעלי סגנון ייחודי
והתקציב שלי לעיצוב הוא 1000-1500 שח

Tal`s 31-03-09 23:32

זה לא נכון שכמה שתשים יותר כסף תקבל יותר טוב..אני מכיר כל מיני מעצבים שעיצוב אצלם מתחיל ב1300 ש"ח ואני יכול להשיג משהו יותר יפה וסגנוני וכו' אצל מישהו שיקח ממני אולי 500-600 ש"ח

ben 01-04-09 00:16

אני מצטער שאני לא הכי קשור לנושא,וכנראה זה לא ממש יעזור לך ..אבל ככה..
נכון כל הפליארים ,והמגנטים וכל אלה..
והינה משהו אחר,אתרים..,יש הרבה אתרים שהעיצוב בהם עלה כמה אלפי שקלים והעיצוב שמה הוא ממש פשוט..
השוק הגדול פועל ככה שהכל עולה כמה אלפי שקלים אבל תאמת,העיצובים ברמה נמוכה מאוד..
פעם מישהו הראה לי עיצוב שנקנה ב1750 שקלים והעיצוב שמה כל כך לא מתאים למחיר..
אמרתי לו בצחוק שאני יכל ב-100 שקל לעצב לו משהו יותר רציני..
וזה לא בצחוק ..
השוק היום לא אמיתי..
מעצבים של 500 מעצבים יותר טוב ממעצבים של 1000
זה שהמחיר גבוה לא אומר שהתוצאה טובה...
סתם למשל,רמי לווי מכיר?ככה קוראים לו לא?חח
זה שמוכר בזול בסופר..
הוא מוכר ממש בזול ומרוויח מזה המון..
כל השאר מוכרים יקר ומפסידים..

תבין מזה =]

the-wolf 01-04-09 14:03

אם אתה לא מרוצה מהרמה פה בפורום אז תחפש בגוגל

sheeze 01-04-09 14:36

ציטוט:

נכתב במקור על ידי ben (פרסם 706053)
אני מצטער שאני לא הכי קשור לנושא,וכנראה זה לא ממש יעזור לך ..אבל ככה..
נכון כל הפליארים ,והמגנטים וכל אלה..
והינה משהו אחר,אתרים..,יש הרבה אתרים שהעיצוב בהם עלה כמה אלפי שקלים והעיצוב שמה הוא ממש פשוט..
השוק הגדול פועל ככה שהכל עולה כמה אלפי שקלים אבל תאמת,העיצובים ברמה נמוכה מאוד..
פעם מישהו הראה לי עיצוב שנקנה ב1750 שקלים והעיצוב שמה כל כך לא מתאים למחיר..
אמרתי לו בצחוק שאני יכל ב-100 שקל לעצב לו משהו יותר רציני..
וזה לא בצחוק ..
השוק היום לא אמיתי..
מעצבים של 500 מעצבים יותר טוב ממעצבים של 1000
זה שהמחיר גבוה לא אומר שהתוצאה טובה...
סתם למשל,רמי לווי מכיר?ככה קוראים לו לא?חח
זה שמוכר בזול בסופר..
הוא מוכר ממש בזול ומרוויח מזה המון..
כל השאר מוכרים יקר ומפסידים..

תבין מזה =]

עיצוב זה לא רק התוצר הסופי אלא גם ההגעה אליו.
קח לדוגמא את www.smashingmagazine.com שהוא מגאזין שעוסק בעיצוב גראפי.
העיצוב שלו הכי פשוט בעולם שרוב המעצבים מכל הרמות יכולים להכין ברבע שעה אם תיתן להם. אבל מה, להתחיל עיצוב מאפס ולהגיע לרמה כזאת של פשטות ואפקטיביות בלי להעתיק - מעטים המעצבים המתחילים שיצליחו ליצור עיצוב כזה.

bimbim 02-04-09 13:55

חפש בדפי זהב, יש שם המון מודעות על סטודיו לעיצוב אינטרנט ובתי תוכנה. הם ישמחו לעזור לך במחיר מופקע

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:21.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ