![]() |
למישהו יש לייזר?
חח כן כותרת מוזרה..
אבל בכל מקרה שאלה קטנה.. למי שיש לייזר תגידו לי עד כמה זה חזק 5mW אדום.. כמה מטרים זה יכול להגיע? ומי שקנה מחו"ל זה עובר במכ"ס? זה חוקי להביא לייזר כזה? תודה , וחג שמח :-D |
אני אשאל את זה אחרת מאיפה משיגים אחד חזק ? וכמה זה עולה בכלל ?
|
ציטוט:
וקניתי את זה בחצי מחיר :).. למי שיש מופנים מקבל נקודות אז מהנקודות הוא יכול להמיר להנחה :). אגב חנות אמינה קניתי משם MP3,אוזניות,כרטיס זכרון וכ'ו וכ'ו |
אני יכול להגיד לך שהעיניות שהרכבנו על רובי ה-Airsoft היו 5mW, שזה ממוצע למדי.
|
ציטוט:
כמה מטרים בלילה זה יכול להגיע (+-)? |
ציטוט:
|
מישהו יכול להסביר איך יודעים שהלייזר יותר ארוך טווח ויותר טוב ?
|
ציטוט:
|
http://www.focalprice.com/product_8278.html
יענו עם זה אני יכול להוריד מטוס ? LOL וזה ? http://www.laserpointer.co.il/Prod_g...aser_200mw.htm |
למה להביא לייזר אדום מחול? יש פה בשפע!
ואם כבר תביא אז 200MW+ http://www.youtube.com/watch?v=FZ2ZWAf6g1Y |
לא להוריד מטוס, אבל מדובר בהמון אנרגיה טעונה.
|
ציטוט:
ולבזבז על דבר כזה 100$ אני לא משועמם.. אני רוצה סתם לכייף. 5MW לא תמצא בארץ ב 8 שקל.. |
=]
בזכותכם הזמני היום מהחנות הזאת 2 ירוקים בעוצמה של 30 ;) (אחד מהם מתנה ליומולדת 16 של חבר...) נגיד איך הלך כשזה יגיע =] (אם אח"כ מישהו ירצה לקנות דרכי מהם אז בכיף...) |
ציטוט:
זה צריך להגיע עוד משהו כמו שבועיים.. היום ה-8 לאפריל הסביבות ה-22 באפריל תקבל את זה.. |
ציטוט:
|
לחבר שלי יש לייזר של 150 או של 200, הוא שילם עליו את ה400 שקל.
לא יודע אם זה שווה את הכסף, אבל זה מטורף!! |
מה אתם עושים עם הלייזרים האלה?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לכו למשחקים של יוון, תעשו להם מה שהם עושים לנבחרות אחרות... |Lol|
|
ציטוט:
אם אני עושה למישהו אם ה-100MW ומעלה לעין , דקה אחת ואין לו עין.. אין זה מסוכן מאוד... |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
ואין לך לייזר+כסף+תיק פלילי |
ציטוט:
|
[עדכון] הלייזרים עושים את דרכם ברגע זה מהונג קונג אל ביתי הקט [תלוי מתי יוצא המטוס]. התהליך אמור לקחת בין 5 ל 15 ימים ואח"כ 3- 6 ימים והלייזרים אצלי =) [/עדכון]
|
ראיתי אחד של 400Mw עשה חור בדיסק!
|
הבעיה עם הלייזר הירוק שבשנייה מגלים מאיפה עושים אותו, כי יש קו לאורך כל הלייזר...בשונה מהלייזר האדום...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל באתר הזה איך אתה יודע מה מצב המשלוח ותוך כמה זמן זה מגיע? ולא מצאתי באתר תשובה אבל האם כל קנייה ולא משנה מה מכירה הם עושים משלוח? |
ציטוט:
וכן לא משנה מה אתה מזמין כל המשלוחים חינם |
ציטוט:
|
ילדים קטנים
|
ציטוט:
אם תקנה ממני 100 חתיכות אני ייתן לך ב8 |
ציטוט:
|
אני גם רוצה להזמין, כמה שאלות:
א. הבחור שהזמין מהונג-קונג, מה בדיוק הזמנת? (אפשר לינק?) ב. מה ההבדל בין לייזר אדום לירוק, רק הצבע? ג. אם אני רוצה את הדבר הזה ששורף ניירות, או מדליק גפרורים, כמה MW אני צריך? תודה :) |
ציטוט:
ב. רק הצבע ג. מינמום 100 MW . ואף יותר הכי טוב לדברים כאלו זה 200 MW - רק זהירות על העיינים ללא משקפיים מיוחדות אפשר להיות עיוור! אני מדגיש שוב שזה מסוכן! (עד 30MW זה לא ממש מסוכן מעבר ככל שזה מ'ס יותר גדול זה מסוכן יותר!) |
אז ה5MW זה סתם בשביל האור?
|
ציטוט:
אני הזמנתי את ה30MW שעולה בערך 13 דולר (הזמנתי 2 חתיכות). |
ומה הקטע של הnm שרשום שם? 532, 650 מה זה קובע ועד כמה ההפרש משמעותי?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:36. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ