![]() |
חברת האיכסון שלי נפתחה רשמית!
חברה אחרי חודש של עבודה,
חברת האיכסון שלי יוצאת לדרך החברה היא פאוור ריסלר, שמוכרת רייסלרים, אכסון , שרותי רדיו, ובדומיינים. [העיצוב הוא זמני מבחינתי] כתובת לאתר: www.2webs.net |
ניראה טוב , בהצלחה שיהיה!
|
ציטוט:
ככה אתה כאילו "מתרץ" את העיצוב הזה? עיצוב זמני? בשביל מה לך? שים עיצוב נורמלי ותוכל לפתוח כמו בנאדם, אבל אין לך סבלנות (כמו לאחרים פה). |
ציטוט:
מזה עיצוב זמני?...אני לא מבין אותכם כבר אנשים,אתם רוצים לפתוח מהר,בחאפר למה בכלל להשקיע באתר?...רוצים שיקחו אותכם ברצינות אז תגלו קצת....זה מתחיל להמאס ואח"כ אתם אלה שאומרים בגלל שאנחנו חדשים אז אתם חושבים שאתם יותר טובים וכו' וכו'..... ד"א שלא נדבר על התיכנות.....בעעעעע |
נראה נחמד מאוד
בהצלחה! |
אין קשר אחי אני נדפקתי עם מעצב כלשהו אני מחכה קצת לכסף ואז אני מחליף את העיצוב המטרה שלי היא לסבול איתו חודש חודשיים ולהחליף
ותודה לכולם על התגובות.. |
ציטוט:
ואל תגיד אין קשר,הכל קשור...פתחת חאפר,בשבילי אתה->חאפר.. לא רוצה להכניס פה פרסומת סמויה או משהו...תראה לקוח תיכנות שלי איזה פתיחה הוא עשה: http://secdata.net הוא לא הסכים להעלות את האתר עד שהכל היה מושלם.. ד"א שלא תטעה...הוא פתוח שבוע +- |
Speak With Me..
|
שיהיה בהצלחה.....;)
|
אני שם לב שיותר ויותר חברות עולות עם "עיצוב זמני"
עלק זמני .. אתם סה"כ חסרי סבלנות כי אתם רוצים להתחיל להרוויח וכמה שיותר מהר .. חבל , חוסר הסבלנות הזאת תתנקם בכם בסופו של דבר .. עוד שאלה - רשומים במע"מ ? מספקים קבלות כחוק ? |
תשמע אחי אין לי כח להתעצבן פה אבל תקשיב טוב זאת הפעם הרצינית הראשונה שאני מכריז על החברה שלי ומפרסם אותה אני לא רוצה להגיד פה לכולם אבל עד עכשיו יש לי 4 לקוחות רגילים ועוד 2 לקוחות רדיו!
אז אל תלמד אותי איך לנהל עסק!! |
[QUOTE=2Web - Ofir]תשמע אחי אין לי כח להתעצבן פה אבל תקשיב טוב זאת הפעם הרצינית הראשונה שאני מכריז על החברה שלי ומפרסם אותה אני לא רוצה להגיד פה לכולם אבל עד עכשיו יש לי 4 לקוחות רגילים ועוד 2 לקוחות רדיו!
אז אל תלמד אותי איך לנהל עסק!![/QUOTE] ה"עסק" הזה , רשום במע"מ ? |
ציטוט:
אני לא יודע אם אתה זוכר אותי אבל לא משנה אני בחיים לא יתקרב אליך |
ציטוט:
תותח...זה אומר נגיד שיש לך 10-20 מקסימום 30 ש"ח רווח...עוד בערך 4-5-6 חודשים תוכל לקנות עיצוב....יפה..."זמני" אמרת.. ו...על מי אתה מאיים... "תשמע אחי אין לי כח להתעצבן פה " |
טוב אין לי כוח להתווכח איתך אתה במילא ה*מ* תפוזות ש'ך תעשה באיסיקיו לא פה
4343465 |
יפה מאוד בהצלחה.
|
ציטוט:
בזמן שהבחור מציג את החברה שלו , במקום להגיד מברוק (מזל טוב למתקשים;) .. ) אז אתם מנסים להשפיל אותו בכוח ובכל דרך אפשרית , |
ציטוט:
אני הו מו?...אם היית יודע איך אני פתחתי את החברה שלי (בזמנה..) היית רואה מזה לפתוח חברה...לא היה מישהו שהיה יכול להגיב לרעה באשכול פתיחה שלי..בגלל שזה היה כ"כ מושלם...ויש פה כמה עדים.. ציטוט:
עכשיו אם אתה ממש רוצה שאני יפסיק להגיב פה....תכתוב לי התנצלות (פה/בפרטי) על זה שקראת לי הו מו..ואז אני יפסיק... |
רגע איפה החברה שלך היום מה קרה פשטת רגל אמרתי לך בוא לאיסיקיו ונסגור את זה שם יקטין
|
ציטוט:
החברה שלי הייתה בסדר גמור הניבה רווחים וסיפקה אותי,אם היית מספיק חכם והיית לומד את המקצועות שאני לומד,היית סוגר מאותה סיבה שאני סגרתי,לחץ זמן.... |
יוו נו באמת די לריב אנשים סה"כ פתח חברה ורוצה להציג אותה פה למה להתנפל עלייו אז יש לו עיצוב "זמני" אז מה בעיה שלו לא שלכם או שכן שלכם? תגידו בהצלחה וזהו למה כל הזמן לריב אני לא מבין אתכם..
וד"א אני מצתרף לשאלה של ליאור אתה רשום במס כעסק פטור? ובהצלחה! |
איך אני פשוט לא יכולה לסבול את התגובות האלו של קללות ועצבים כשפותחים חברה חדשה, או כשרוצים לפרסם ותיקה.
לפחות אתה אל תרד ברמה.... אתה סתם יוצר רושם שלילי על עצמך ועל החברה שלך. זה מה שאני הכי לא סובלת אצל הילדים בני 12 שפותחים חברות אחסון הם לא יודעים מהי מקצועיות! רק יודעים למכור במחירי מסטיק (ומרוויחים רווחי מסטיק... אבל זה כבר סיפור אחר) ואתם, בחיאת תעזבו אותו כבר בקשר לעיצוב. הוא סביר, והוא יותר טוב של חלק מהאתרים שאני מכירה. קיצר שיהיה בהצלחה בחברה. |
ציטוט:
אתה לא מבין דבר אחד,זה פשוט חושף את האנשים האמיתיים שהם... |
דני, בקשר לשאלה כרגע לא, אני מתכנן לעשות את זה בשבוע הבא אם יהיה לי זמן,
חוץ מזה אני לא לחוץ על זה כרגע! אופיר ועקנין , 2Web. |
ציטוט:
|
בהצלחה .
|
ציטוט:
|
שיראל אין לי בעייה לרדת רמה אם צריך, אני רושם ממשהו מסויים הוא נכנס וישר קוטל את כל מה שאתה עובד ומתאמץ עליו כבר מעל לחודש . ומשוגע עשה טובה אל תגיב יותר אין לי כח בשבילך.
|
ליאור, למה אתה מנסה להוכיח רצינות ע"י כך שאתה רשום במע"מ?
הליך הרישום במע"מ לוקח זמן קצר ביותר ואיננו מעיד על רצינות יתרה אלא פשוט על רצון לעמוד בחוקי המדינה (כי כולם יודעים שרשויות המיסים לא יחפשו את החברות אשר לא רשומות), רצינות נמדת על פי יציבות ,מקצועיות,מחירים סבירים ושירות - מי שעמוד בקריטריונים האלה בעיניי הוא רציני באם הוא רשום כחוק או לא. |
עיצוב יפה מאוד !
|
ציטוט:
אתה עובד ומתאמץ,אז לא יכלת להשקיע?..קצת?..כמה כבר עולה עיצוב לא רע בימנו? 150-200 ש"ח?...אופיר כרגע מכר עיצובים מדהימים של 400-500 ש"ח ב220 ש"ח...לא חבל?..אם היה לך עיצוב,מחירים יפים,תיכנות אתה יודע מה,אפילו עזוב תיכנות,זה באמת כבר לא הכי הכי חשוב,אולי הייתי נותן הערה קטנה על זה...אבל בהחלט הייתי מאחל לך בהצלחה... |
לכל אלה שמגיבים לרעה על החברה יש לי משהו להגיד לכם
אתם ממש מושפלים ... אתם לא יודעים כמה אתם מושפלים עדיף שתסתמו את הפה , עדיף להגיד מזל טוב מאשר התגובות ה'עוקצות' שלכם .. כי תורמות - הם לא ואני בטוח שהבנאדם יודע מה לעשות , מזל טוב יספיק ואפילו הערה טובה. מה הוא עשה? הוא רק פירסם את החברה שלו .. אנשים כמוכם סלחו לי הורסים פה את כל הקהילה , לדעתי זה תירוץ טוב לתגובה עוקצת + חתימה מתחת לכל תגובה שתציג את חברת האיחסון שלכם . |
יפה מאוד!
בהצלחה. |
ציטוט:
מצידי כבר שיגיד זה עיצוב זה מה יש..וואלה בסדר..אבל בלי תירוצים... יש פה יותר מדי חברות כבר וזה מה שהורס..אני מת כבר שישימו את החוק ולא יתעלמו והקהילה אולי תהיה חצי אבל תהיה איכותית.. |
ציטוט:
אבל זאת לא סיבה להעליב .. אפשר להגיד " בהצלחה שיהיה , חבל שלא סיימת לבנות את האתר עד הסוף ואז לעשות פתיחה רישמית " וזהו .. היה פותר כאן ריבים מיותרים . |
אממ Extream-Serv..תאמין לי,שיש פה ממש קצת שרשומים במע"מ.
כל החברות כאן לא חוקיות..חוץ מכמה. תקן אותי עם אני טועה. |
ציטוט:
ד"א פותח האשכול....אתה אחלה בן אדם: http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=7395 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:15. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ