![]() |
מחפש|מערכת סליקה מאובטחת
כמה יעלה לי מערכת סליקה מכרטיס אשראי?
אבל מאובטח והכל שזה גובה מכרטיס אשראי כמה זה יעלה לי? יש פה מישהו שמספק דבר כזה? |
למה שלא תעבוד דרך paypal ?
לדעתי זה הדבר הכי פשוט שיש :). אם תרצה דוג' תדבר איתי במסנג'ר. |
אני לא בטוח יעבוד עם סליקה אני רק רוצה עוד פרטים
והנה אני יוצר איתך קשר במסן |
|
ציטוט:
מי אלה טרנזילה? |
ציטוט:
חברות סליקה שמאושרות לבצע סליקה. |
אז רגע איך אני מתחבר אליהם?
|
בדרך כלל אתה חותם חוזה עם החברה,
ואתה משלם סכום כסף או אחוזים לחברה.. |
איזה חברה?
אני רוצה לפתוח חברה משלי שתיהיה לה מערכת סליקה כמו שיש לLIVEDNS |
של LIVEDNS סולקת אוטומתית בשביל סליקה כזאת לדעתי אתה צריך לדבר עם חברות כרטיסי האשראי ולקבל רשיון סולק והכול
---------------- המון עמלות ותנאים לא משתלם לעסקים קטנים |
אז מערכת סליקה רגילה
רק תסבירו לי איך זה עובד ואיך אני עושה את זה בבקשה וכמה הכל עולה |
בשביל סליקה במערכות אשראי ישירות כמו טרנזילה וכו',
אתה צריך להיות אעסק רשום ולחתום איתם על חוזה, כמו כן בחלק מן החברות לקנות רישיון ssl , ולהכניס X כסף בכל חודש. לעומת זאת, ניתן לסלוק דרך פאיפאל מבלי כל הבלאגן הזה, וז המתאים לעסקים קטנים. תירשם לפאיפאל ותבין על מה אני מדבר. |
אני רוצה סליקה ישירה מכרטיס אשראי
בלי להוציא אלפי שקלים |
אתה לא יכול לרצות כל כך הרבה בלי להשקיע לפחות קצת. אם אינך עסק רשום ואין לך תיק ניכויים אין לך סיכוי לקבל אפשרות סליקה בחברות כמו טרנזילה. לעומת זאת סליקה באמצעות PAYPAL תתאפשר לך, גם אונליין וגם אופליין (ישירות לכרטיס אשראי או עם העברת המשתמש לעמוד תשלום באתר PAYPAL). מעבר לזה אין לך הרבה אפשרויות.
|
אני אהיה עסק רשום
אני בנתיים רוצה לדעת פרטים על סליקה אני רוצה לעשות מערכת שלוקחת כמו בLIVEDNS אפשר גם מפייפאל אבל כיאילו שרושמים פרטים זה ישר לוקח את הכסף שיהיה לי סליקה מכרטיס אשראי וסליקה מפיפאל אבל שיהיה טופס כזה שרושמים עושים אישור וזה ישר לוקח את הכסף מפייפאל או מהכרטיס אשראי |
תרשום את העסק קודם. אחרי זה כבר יהיו לך הרבה יותר אפשרויות.
|
אני רוצה לדעת את כל הפרטים ואת כל מה שאני צריך לעשות בשביל לעשות את המערכת אני רוצה לפתוח את העסק בכל הכח עם כל המערכות עם כל הדברים בשביל שיהיה מקצועי וטוב
|
זה פשוט, אתה עושים הסכם - אך גם להם מצד שני מתקבלים אחוזים.
|
אי אפשר שאני יקבל 100%?
|
לא, אם כך לא תהיה לך סליקה,
הכל בידיים שלך. |
איך אני עושה מערכת כזאת לסליקה אבל דרך פייפאל
שרושמים פרטים של המשתמש ואז זה גובה את פרטי ההזמנה אחרי שהכסף נגבה אז זה משהו ממתין לאישור ואז אני צריך לאשר לו את הפריט |
אין דבר כזה 100 אחוז גם בפאיפל אתה לא מקבל 100 אחוז!
תלוי בסוג החשבון שלך, אם אתה חשבון עסקי בפאיפל אתה משלם אחוזים על הסכום הנכנס, משתנה אם שלמו לך באשראי או אם שלמו לך מהמאזן שלהם בפאיפל אז התעריף זול יותר. לגבי סליקה : 1. אתה חייב להיות עסק רשום. 2. חברות האשראי יגבו ממך בין 2-3.5 אחוז לכל עסקה ויש להם מינימום עמלות בחודש שאם לא תגיע למינימום תצטרך לשלם אותו. 3. חברת סליקה לא תספק לך את כל הנדרש, אתה חייב גם מישהו שיבצע את הסליקה הזו. אם זה דרך האנטרנט אז יש את טרנזילה ועוד כמה שמתממשקים למספר ספק שתקבל מהחברות אשראי ואז זה מעביר אליך ישירות את הכסף, הם לא יקחו ממך אחוזים מהעסקאות שלך אבל הם יחייבו אותך בתשלום חודשי קבוע על השירות. העמלות מינימום שאתה צריך לשלם +- בחודש לחברת האשראי והסולקת הוא כ-100-150 שקל. יש היום כמה חברות שחוסכות לך את כל הכאב ראש הזה ולוקחות ממך על הכל סכום של 5-6 אחוז בערך ויכול לרדת עד 3 אחוז ככה שאם העסק שלך קטן ומתחיל אולי כדאי לך לשקול להתחיל שם ואם תראה שבאמת יש לך הרבה עסקאות אז כדאי לך להחזיק מספר ספק שלך לבד ולסלוק אשראי בעצמך. החברות צד ג' האלה משלמות לך שוטף + 30 ככה שאם אתה מחייב מישהו היום אז אתה תקבל את הכסף רק בסוף חודש הבא ישירות לחשבון שלך. אני באופן אישי גובה אשראי לעיתים נמוכות יותר ולכן אני משתמש בחברה כזו. ההתחלה היא עם 5.5 אחוז ומשם אתה יכול עם הזמן לרדת בעמלות. שיהיה בהצלחה! |
ציטוט:
עכשיו בבקשה תסבירו לי את כל התהליך אני נרשם כעסק איך אחרי זה מה אני עושה לאן ללכת כמה זמן לוקח מה לעשות וכ'ו אני רוצה לעשות את זה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ