![]() |
באקסל אין אלוכוהול?
באקסל אין אלכוהול?
נכון, באקסל(XL,REDBULL וכו') אין אלכוהול. אבל יש בתוכו משהו הרבה יותר גרוע וזה קפאין. ציטוט:
|
מצמרר.
לפי מה שהבנתי יש בסביבות ה4 - 5 כוסות קפה שחור בXL. אבל העניין שהנער לא ישן שלושה ימים ושתה 13 פחיות. פחית XL פה ושם עם שינה, לא נראה לי שתתן את אותו אפקט. (לא שאני אומר שזה בריא...) |
לא ממש, אלכוהול יותר גרוע. שמעת פעם על הרעלת אלכוהול? הכל בכמויות גדולות מזיק.
|
ציטוט:
+ אני לא מאמין שמישהו ישתה 13 פחיות של וודקה (שכל פחית בערך 250 מ"ל). |
ציטוט:
הכל בכמויות גדולות מזיק וזה לא אומר שחייבים להפסיק עם זה גם הרעלת מים יש דבר כזה והרעלת אלכוהול לא כזה ביג דיל מנקים את הקיבה או משהו וזה עובר תוך יום לידידה שלי היה |
אסור לאכול כל דבר, לא משנה מה בכמויות.
צריך לדעת לגוון במזון. 3 ימים ללא שינה, של מה היה המבחן? אני לא חושב שהמוות הוא רק בגלל הXL, הוא גם בגלל השינה. אחרי תקופת זמן (לא זוכר בידיוק) הגוף פשוט מת כי הבן אדם לא ישן, היה על זה תחקיר בערוץ 8 והXL רק עזר לו לקרוס. מקרה מצער, אני חושב שצריך לבדוק את המורה ואת האוניברסיטה שבה למד, יכול להיות שהמורה הלחיץ אותם יותר מידי. |
ציטוט:
אני לא ישנתי 3 לילות ברציפות לפני כמה חודשים ולהוסיף לזה לא ישבתי ולמדתי די חגגתי... |
זה שהילד חנון וטיפש זה לא אומר שXL אשמים
XL משקה מרענן והרבה חיילים קונים לשמירה מה שכן זה לא באמת עוזר .. הידעת כי קפאין לא מעורר ? רק נותן תחושה של ....? הידעת כי אלכוהול לא מחמם ? רק נותן תחושה של ... ? כמו שאמרתי קפאין לא באמת מעורר זה כבר בדקו ואלכוהול לא באמת מחמם זה רק נותן תחושה כי שזה יורד בבטן זה שורף ונותן למוח תחושה .... כמו כן אני הצלחתי להחזיק מעמד במשך 3 לילות רצוף בלי לישון (גם לא ביום) בלילה הראשון זה קל אבל בבוקר ניהיה קשה ואחר הצהריים אתה כבר מתרגל ... הידעת כי השינה הדרושה היא כבין 5 -7 שעות ? מאחר ובזמן זה הגוף מאחה את השרירים ואת העצמות :O דיסקברי וNG זה ענק LOL איזה מזל שיש לי YES בחדר בבסיס חחחחחחחחחחחח(קרבי :O ) |
הסמים הכי מסוכנים הם דווקא החוקיים .
אלכוהול וקופיאין הורגים בשנה יותר אנשים מסמים אחרים . אלכוהול גורם לתאונות , לקטטות (אפקט האגרסיביות) וקופיאין גורם להתקפי לב , לחץ דם גבוהה , שבץ ועוד . |
ציטוט:
תכלס הגוף לא מחומם אבל יש לך הרגשה שחם יותר ציטוט:
אולי חשבתה שבגלל שהדברים האלו כן חוקיים יש בהם שימוש רחב יותר ויש יותר סיכויים שאנשים ימותוXD לא חסר מפגרים בעולם כאילו אני יכול לחשוב על כל כך הרבה מקרים למות מאלכוהול שתכלס נובעים מטימטום שכלי מוחלט ומה לעזאזל הביעה בקפיאין?! אני מכיר אנשים שלועדים קפה וחיי דיי בסדר |
דברים כאלה קורים רק אם מגזימים.. לא יקרה כלום אם תשתה קצת ולא באופן קבוע
|
מוזר, כי שאני הייתי בן 11 בערך, דפקתי 6+ פחיות XL או SX לא זוכר מה זה היה ואז הלכתי לישון אחרי כמה שעות, ולא קרה לי כלום :)
כניראה, שהאדון היה עייף הרי זה בן אדם, הגוף צריך לנוח הוא לא יכול לעבוד במשך 3 ימים ולילות ללא מנוחה. זה לא נורמלי, הוא גם מאמץ את הגוף של עצמו, וגם כשהגוף עייף ולא יכול לתחזק את עצמו הוא עוד שותה XL שזה ממריץ. |
אל תשכחו שקפאין זה לא החומר המזיק היחיד באקסל, יש גם טאורין וחבריו.
זה זבל של דבר, אבל פעם בכמה זמן אפשר לשתות את זה. ואני זוכר אייטם בערוץ שתיים שאמר שלערבב XL וודקה מעלה את הסיכון לחטוף התקף לב בפי 3... זה הכי גרוע. |
ציטוט:
החום של הנייד מחמם את הביצים וזה פוגע וודקה זה רע פלאפון עושה קרינה אה והמטהר אוויר בשירותים עושה חור באוזון הבה נפסיק להשתמש בדברים שמזיקים ונעבור להיות אמישים :) |
מה אתה מצפה לא לישון 3 ימים ולשתות 13 פחיות XL
זה נישמע די מטורף ועוד לפעיל את הראש וללמוד אין לי מושג איך הוא הצליח לעשות זאת באמת כל הכבוד לו אבל מסכן שאחרי כל המאמץ הוא לא עשה את הבחינה ומת |
כמה שזה עצוב , זה פשוט מפגר לא לישון ולשתות כל כך הרבה.
כל דבר במידה ולא מזיק (חוץ מסמים) |
ציטוט:
מריחואנה מעבירה כאבי בטן |
הוא מת בגלל שהוא לא שן שלוש לילות ושתה XL לא בגלל הXL לבד =\
זה כמו לשתות וודקה וXL אם היה לי זמן הייתי מפרט על זה יותר אבל עוד מעט 4 ואני צריך לעוף תחקרו על זה באינטרנט תבינו |
קרה לי משהו דומה,לא ישנתי 30 שעות ושתיתי 3 פחיות XL... אחרי זה הקאתי.. ורק אז הצלחתי להרדם :]
|
ציטוט:
|
הדבר הזה זה פשוט רעל, ובנוסף גם מגעיל. למה לשתות את זה לעזאזל?
אגב, אני מניח שתגובה כזו חמורה (מוות) היא נדירה בהתחשב במה שהנער עבר... |
ציטוט:
לאומת אלכוהול אשר יש כ 5 מיליון משתמשים וכל סופשבוע יש מספר גדול של אנשים שמגיעים כתוצאה מהרעלה , תאונה , ויכוח שלא נדבר על אחוזי ההתמכרות הגבוהים . יש לזה הסבר פשוט , רמת הרעלן במריחואנה הוא מאוד מאוד נמוך , למעשה יש לך סיכוי גדול יותר לחטוף הרעלת קופיאין , אלכוהול או כל דבר אחר לפני שתחטוף הרעלת מריחואנה . ציטוט:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%...91%D7%99%D7%A1 מWIKIPEDIA ולחבר'ה שמעשנים , למי לא יצא לחזור מבילוי יום שישי עם הרגשה של בחילה אחריי שהוא גמר חבילת סיגריות בשעתיים , זה שלב ראשון של הרעלת ניקוטין. סירטון דיי מפגר אבל כל מה שהוא אומר לעניין : http://www.youtube.com/watch?v=ntOPnYYoGXA |
ציטוט:
|
איפה אתה חי????
חחחחחחחחחחחח ב-XL יש בערך את הכמות הממוצעת של קפאין שיש בכוס קפה. וב-XL אין אלכוהול אלא יש משהו הרבה גרוע - קפאין? WTF חחחחחח מה רע בקפאין? אומרים שזה אפילו טוב במינונים נכונים. וצריך להיות אשכרה ממש אבל ממש ממש ממש ממש ממש מפגר כדי לעשות מה שהטמבל הזה שמת עשה. בקשר לאלכוהול - גם אלכוהול לא בהכרח רע. שוב שאלה של מינונים. |
אפשר לקשר את המוות לאפיסת כוחות ולא לקפאין :
ציטוט:
|
זה שילוב של הדברים....
אם הבן אדם שותה יותר מדי XL במכה אז זה מאיץ לו את הלב יותר ממה שצריך וזה מסוכן.... |
ציטוט:
המינון הקטלני של קופאין הוא 192 מ"ג לקילוגרם . מה שאומר שתצטרך לשתות הרבה מאוד כדי להגיע לרמת "מנת יתר". אל תאשימו את החומרים , להאשים אותם זה כמו להאשים את החינוך במוות כי הוא למד 3 ימים לבחינה . *נתונים נלקחו מWIKIPEDIA . |
ציטוט:
אחד חוקי האחר לא, באחד משתמשים X באחר משתמשים Y, האחד עולה Z האחר עולה W וכ'ו... ונניח שאלכוהול וקפאין מסוכנים יותר ממריחואנה, באופן כללי מכל הכיוונים. למה מריחואנה אסור, ואותם מותר? |
ציטוט:
|
ציטוט:
Matan Levy: ציטוט:
להזכירך אלכוהול היה אסור בארה"ב למשך תקופת היובש כי הוא נחשב לסם , עניין חוקיות זה עניין פוליטי ולא מדעי , חברי כנסת וועדות נבחרים קובעות את עניין חוקיות הסמים ולא חוקרים , החוק חוקק לפני שנים רבות ומאז יצאו מחקרים חדשים , החוק היבש מלא בדעות קדומות כמו הדעה שמריחאונה הורגת (לא תועד מקרה אחד בארץ) , או שאקסטזי גורם לאנשים לקפוץ מחלנות (היו 2 מקרים בשנות ה70 אבל זה היה תאונה ולא תוצאה ישירה של החומר) וזה שווה ערך למי שקורא לרטלין סם . מריחואנה חוקית באמסטרדם שהיא מדינת איחוד אירופי , למה ? כי הם יותר מתקדמים ונאורים מאיתנו . כך גם קנדה , ספרד , ועוד מדינות איחוד אירופי שבהם החזקת סמים קלים מותרת . |
אפשר גם לקבל הרעלת מים...
כל דבר בכמות שלו.. |
ציטוט:
חוץ מזה זה ברור שהייתה לו בעייה בריאותית כלשהי ובגלל הבעייה הזת ההתנהגות המטומטמת שלו גרמה למותו..... |
לא הבנתי מה הפואנטה בכל הנושא הזה. להגיד ש-XL הורג? גם סרטן הורג וגם אוטו שדורס אותך ב-100 קמ"ש.
בכל דבר צריך לדעת להשתמש... |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:36. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ