הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   באקסל אין אלוכוהול? (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=75781)

Deadly Mushroom 20-06-09 23:39

באקסל אין אלוכוהול?

באקסל אין אלכוהול?

נכון, באקסל(XL,REDBULL וכו') אין אלכוהול. אבל יש בתוכו משהו הרבה יותר גרוע וזה קפאין.

ציטוט:

נער בן 18 מאנגליה, שתה לפני בחינה 5 פחיות XL אחרי שהתכונן שלוש לילות רצוף ללא שינה בכלל וקרס.

הנער בן ה18 מאנגליה, היה לפני בחינתו האחרונה והתכונן אליה לא פחות משלוש ימים ולילות רצופים, לא ישן אפילו דקה לפי דברי ההורים. הנער על מנת שיוכל להמשיך ללמוד שתה בשלושת הימים האלו 13 פחיות XLים כפי שידוע כ"משקה מרענן". רק ביום האחרון לפני הבחינה, הנער שתה 5 בדבוקי XL. מספר דקות לפני הבחינה, הנער התמוטת במסדרון בית ספר לאחר שמוחו פסק לעבוד.
עד שמצאו אותו מחוסר הכרה על הרצפה כשעתיים לאחר המקרה כשלא הופיעה לבחינה על פי שהיה אמור, הזעיקו את הרופאים. הרופאים קבעו את מותו של הנער "קריסת מערכת כללית" שהתחילה בקריסת מוח בשל צריכת קפיאין מרובה.
אז מה אתם חושבים על XL עכשיו? כפי שידוע בXL קטן אחד יש כמות קפיאין כמו ב25 כוסות קפה חזק.

Dodem 20-06-09 23:43

מצמרר.
לפי מה שהבנתי יש בסביבות ה4 - 5 כוסות קפה שחור בXL.

אבל העניין שהנער לא ישן שלושה ימים ושתה 13 פחיות.

פחית XL פה ושם עם שינה, לא נראה לי שתתן את אותו אפקט. (לא שאני אומר שזה בריא...)

עמרי שוסטר 20-06-09 23:44

לא ממש, אלכוהול יותר גרוע. שמעת פעם על הרעלת אלכוהול? הכל בכמויות גדולות מזיק.

Deadly Mushroom 20-06-09 23:48

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר (פרסם 722829)

כן שמעתי וגם ראיתי בן אדם שהגיע מהרעלת אלכוהול עם עיניים צהובות ובטן מנופחת אבל הוא מת רק לאחר כמה זמן ולא שלושה ימים.

+ אני לא מאמין שמישהו ישתה 13 פחיות של וודקה (שכל פחית בערך 250 מ"ל).

Labs 21-06-09 01:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר (פרסם 722829)

|Rolleyes|
הכל בכמויות גדולות מזיק

וזה לא אומר שחייבים להפסיק עם זה

גם הרעלת מים יש דבר כזה

והרעלת אלכוהול לא כזה ביג דיל מנקים את הקיבה או משהו וזה עובר תוך יום
לידידה שלי היה

bimbim 21-06-09 01:46

אסור לאכול כל דבר, לא משנה מה בכמויות.
צריך לדעת לגוון במזון.
3 ימים ללא שינה, של מה היה המבחן?
אני לא חושב שהמוות הוא רק בגלל הXL, הוא גם בגלל השינה.
אחרי תקופת זמן (לא זוכר בידיוק) הגוף פשוט מת כי הבן אדם לא ישן, היה על זה תחקיר בערוץ 8 והXL רק עזר לו לקרוס.
מקרה מצער, אני חושב שצריך לבדוק את המורה ואת האוניברסיטה שבה למד, יכול להיות שהמורה הלחיץ אותם יותר מידי.

Labs 21-06-09 01:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי bimbim (פרסם 722843)
אסור לאכול כל דבר, לא משנה מה בכמויות.
צריך לדעת לגוון במזון.
3 ימים ללא שינה, של מה היה המבחן?
אני לא חושב שהמוות הוא רק בגלל הXL, הוא גם בגלל השינה.
אחרי תקופת זמן (לא זוכר בידיוק) הגוף פשוט מת כי הבן אדם לא ישן, היה על זה תחקיר בערוץ 8 והXL רק עזר לו לקרוס.
מקרה מצער, אני חושב שצריך לבדוק את המורה ואת האוניברסיטה שבה למד, יכול להיות שהמורה הלחיץ אותם יותר מידי.

לא נכון =\
אני לא ישנתי 3 לילות ברציפות לפני כמה חודשים
ולהוסיף לזה לא ישבתי ולמדתי די חגגתי...

Kuchi 21-06-09 02:27

זה שהילד חנון וטיפש זה לא אומר שXL אשמים
XL משקה מרענן והרבה חיילים קונים לשמירה
מה שכן זה לא באמת עוזר ..
הידעת כי קפאין לא מעורר ? רק נותן תחושה של ....?
הידעת כי אלכוהול לא מחמם ? רק נותן תחושה של ... ?
כמו שאמרתי קפאין לא באמת מעורר זה כבר בדקו ואלכוהול לא באמת מחמם זה רק נותן תחושה כי שזה יורד בבטן זה שורף ונותן למוח תחושה ....

כמו כן אני הצלחתי להחזיק מעמד במשך 3 לילות רצוף בלי לישון (גם לא ביום)
בלילה הראשון זה קל אבל בבוקר ניהיה קשה ואחר הצהריים אתה כבר מתרגל ...
הידעת כי השינה הדרושה היא כבין 5 -7 שעות ? מאחר ובזמן זה הגוף מאחה את השרירים ואת העצמות
:O
דיסקברי וNG זה ענק LOL
איזה מזל שיש לי YES בחדר בבסיס חחחחחחחחחחחח(קרבי :O )

Slash 21-06-09 02:30

הסמים הכי מסוכנים הם דווקא החוקיים .

אלכוהול וקופיאין הורגים בשנה יותר אנשים מסמים אחרים .

אלכוהול גורם לתאונות , לקטטות (אפקט האגרסיביות) וקופיאין גורם להתקפי לב , לחץ דם גבוהה , שבץ ועוד .

Labs 21-06-09 03:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Kuchi (פרסם 722845)
זה שהילד חנון וטיפש זה לא אומר שXL אשמים
XL משקה מרענן והרבה חיילים קונים לשמירה
מה שכן זה לא באמת עוזר ..
הידעת כי קפאין לא מעורר ? רק נותן תחושה של ....?
הידעת כי אלכוהול לא מחמם ? רק נותן תחושה של ... ?
כמו שאמרתי קפאין לא באמת מעורר זה כבר בדקו ואלכוהול לא באמת מחמם זה רק נותן תחושה כי שזה יורד בבטן זה שורף ונותן למוח תחושה ....

כמו כן אני הצלחתי להחזיק מעמד במשך 3 לילות רצוף בלי לישון (גם לא ביום)
בלילה הראשון זה קל אבל בבוקר ניהיה קשה ואחר הצהריים אתה כבר מתרגל ...
הידעת כי השינה הדרושה היא כבין 5 -7 שעות ? מאחר ובזמן זה הגוף מאחה את השרירים ואת העצמות
:O
דיסקברי וNG זה ענק LOL
איזה מזל שיש לי YES בחדר בבסיס חחחחחחחחחחחח(קרבי :O )

אלכוהול נותן תחושה של מחמם בגלל שהוא מרחיב את הוורידים...
תכלס הגוף לא מחומם אבל יש לך הרגשה שחם יותר

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Slash (פרסם 722847)

אלכוהול גורם לתאונות , לקטטות (אפקט האגרסיביות) וקופיאין גורם להתקפי לב , לחץ דם גבוהה , שבץ ועוד .

זה מהדברים שהכי מצחיקים!|Lol|
אולי חשבתה שבגלל שהדברים האלו כן חוקיים יש בהם שימוש רחב יותר ויש יותר סיכויים שאנשים ימותוXD לא חסר מפגרים בעולם
כאילו אני יכול לחשוב על כל כך הרבה מקרים למות מאלכוהול שתכלס נובעים מטימטום שכלי מוחלט
ומה לעזאזל הביעה בקפיאין?! אני מכיר אנשים שלועדים קפה וחיי דיי בסדר

EpsilonTal 21-06-09 03:32

דברים כאלה קורים רק אם מגזימים.. לא יקרה כלום אם תשתה קצת ולא באופן קבוע

SniR-S 21-06-09 07:07

מוזר, כי שאני הייתי בן 11 בערך, דפקתי 6+ פחיות XL או SX לא זוכר מה זה היה ואז הלכתי לישון אחרי כמה שעות, ולא קרה לי כלום :)
כניראה, שהאדון היה עייף הרי זה בן אדם, הגוף צריך לנוח הוא לא יכול לעבוד במשך 3 ימים ולילות ללא מנוחה.
זה לא נורמלי, הוא גם מאמץ את הגוף של עצמו, וגם כשהגוף עייף ולא יכול לתחזק את עצמו
הוא עוד שותה XL שזה ממריץ.

OrPol 21-06-09 08:04

אל תשכחו שקפאין זה לא החומר המזיק היחיד באקסל, יש גם טאורין וחבריו.
זה זבל של דבר, אבל פעם בכמה זמן אפשר לשתות את זה.

ואני זוכר אייטם בערוץ שתיים שאמר שלערבב XL וודקה מעלה את הסיכון לחטוף התקף לב בפי 3...
זה הכי גרוע.

Labs 21-06-09 08:09

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Or Polaczek (פרסם 722868)
אל תשכחו שקפאין זה לא החומר המזיק היחיד באקסל, יש גם טאורין וחבריו.
זה זבל של דבר, אבל פעם בכמה זמן אפשר לשתות את זה.

ואני זוכר אייטם בערוץ שתיים שאמר שלערבב XL וודקה מעלה את הסיכון לחטוף התקף לב בפי 3...
זה הכי גרוע.

גם קוקה קולה זה מזיק חומצה שחורה בלה בלה
החום של הנייד מחמם את הביצים וזה פוגע
וודקה זה רע
פלאפון עושה קרינה
אה והמטהר אוויר בשירותים עושה חור באוזון

הבה נפסיק להשתמש בדברים שמזיקים ונעבור להיות אמישים :)

Golroh 21-06-09 09:46

מה אתה מצפה לא לישון 3 ימים ולשתות 13 פחיות XL
זה נישמע די מטורף ועוד לפעיל את הראש וללמוד
אין לי מושג איך הוא הצליח לעשות זאת באמת כל הכבוד לו
אבל מסכן שאחרי כל המאמץ הוא לא עשה את הבחינה ומת

moni1x09 21-06-09 12:48

כמה שזה עצוב , זה פשוט מפגר לא לישון ולשתות כל כך הרבה.

כל דבר במידה ולא מזיק (חוץ מסמים)

intercooler3819 21-06-09 13:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי oriamiga (פרסם 722922)
כמה שזה עצוב , זה פשוט מפגר לא לישון ולשתות כל כך הרבה.

כל דבר במידה ולא מזיק (חוץ מסמים)

גם סמים במידה זה בריא
מריחואנה מעבירה כאבי בטן

Tal | OTM Group 21-06-09 14:36

הוא מת בגלל שהוא לא שן שלוש לילות ושתה XL לא בגלל הXL לבד =\
זה כמו לשתות וודקה וXL
אם היה לי זמן הייתי מפרט על זה יותר אבל עוד מעט 4 ואני צריך לעוף
תחקרו על זה באינטרנט תבינו

Ronens 21-06-09 16:32

קרה לי משהו דומה,לא ישנתי 30 שעות ושתיתי 3 פחיות XL... אחרי זה הקאתי.. ורק אז הצלחתי להרדם :]

Matan Levy 21-06-09 16:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Slash (פרסם 722847)

אולי כי הצריכה של אלכוהול וקופאין היא יותר גדולה?

KingSnake 21-06-09 17:17

הדבר הזה זה פשוט רעל, ובנוסף גם מגעיל. למה לשתות את זה לעזאזל?
אגב, אני מניח שתגובה כזו חמורה (מוות) היא נדירה בהתחשב במה שהנער עבר...

Slash 21-06-09 17:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Matan Levy (פרסם 722988)
אולי כי הצריכה של אלכוהול וקופאין היא יותר גדולה?

דברים כאלה לא נמדדים לפי כמות אלה לפי ממוצע , אם נניח יש כ 100,000 איש במדינה שמתנסים ומשתמשים במריחואנה כל שנה , ומספר אנשים יחסי מועט שנפטרים כתוצאה ממנת יתר , תאונה או מחלה אשר נגרמת כתוצאה משימוש בחומר .

לאומת אלכוהול אשר יש כ 5 מיליון משתמשים וכל סופשבוע יש מספר גדול של אנשים שמגיעים כתוצאה מהרעלה , תאונה , ויכוח שלא נדבר על אחוזי ההתמכרות הגבוהים .

יש לזה הסבר פשוט , רמת הרעלן במריחואנה הוא מאוד מאוד נמוך , למעשה יש לך סיכוי גדול יותר לחטוף הרעלת קופיאין , אלכוהול או כל דבר אחר לפני שתחטוף הרעלת מריחואנה .

ציטוט:

דו"ח ממשלתי צרפתי מ-1998 שהוגש על ידי שר הבריאות ברנאר קושנר דרג סמים לפי רעילות עצבית וסכנת התמכרות. הוא מיקם את הרואין, קוקאין והאלכוהול בקטגוריות הקטלניות והממכרות ביותר; בנזודיאזפינים, הלוצינוגנים וטבק בקטגוריה הבינונית, וקנאביס בקטגוריה האחרונה. הדו"ח קבע ש"התמכרות לקנאביס לא קשורה לרעילות עצבית כמו שהוגדר בסעיף 3 של קריטוריונים נירואנטומיים, ניורוכימיים והתנהגותיים. לפיכך, תוצאות קודמות המראות שינויים אנטומיים במוח אצל משתמשים כרוניים בקנאביס, שנמדדו על ידי טומוגרפיה ממוחשבת, הופרכו על ידי טכניקות דימות תהודה מגנטית מודרניות. נוסף על כך, פגימה מורפולוגית בהיפוקמפוס [לו חלק חשוב בזיכרון והריכוז] אצל חולדות להן ניתנו מנות גבוהות במיוחד של THC לא נמצאה." שר הבריאות ברנרד קושנר סיכם וקבע ש"עובדות מדעיות מראות ששום רעילות עצבית לא נגרמת על ידי קנאביס, בניגוד לאלכוהול וקוקאין." [24]

לפי המועצה המייעצת בענייני שימוש בסמים, גוף בריטי ממשלתי, שימוש בקנאביס פחות מסוכן משימוש בטבק ובאלכוהול, מבחינה חברתית, בריאותית, והתמכרותית.[25]

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%...91%D7%99%D7%A1 מWIKIPEDIA

ולחבר'ה שמעשנים , למי לא יצא לחזור מבילוי יום שישי עם הרגשה של בחילה אחריי שהוא גמר חבילת סיגריות בשעתיים , זה שלב ראשון של הרעלת ניקוטין.

סירטון דיי מפגר אבל כל מה שהוא אומר לעניין :
http://www.youtube.com/watch?v=ntOPnYYoGXA

Amits 21-06-09 22:10

ציטוט:

נכתב במקור על ידי KingSnake (פרסם 722994)
הדבר הזה זה פשוט רעל, ובנוסף גם מגעיל. למה לשתות את זה לעזאזל?
אגב, אני מניח שתגובה כזו חמורה (מוות) היא נדירה בהתחשב במה שהנער עבר...

XL זה טעים בטירוף... כמובן שלא צריך לשתות בכמויות.

Vitalist 21-06-09 23:38

איפה אתה חי????
חחחחחחחחחחחח

ב-XL יש בערך את הכמות הממוצעת של קפאין שיש בכוס קפה.
וב-XL אין אלכוהול אלא יש משהו הרבה גרוע - קפאין?
WTF חחחחחח

מה רע בקפאין? אומרים שזה אפילו טוב במינונים נכונים.
וצריך להיות אשכרה ממש אבל ממש ממש ממש ממש ממש מפגר כדי לעשות מה שהטמבל הזה שמת עשה.
בקשר לאלכוהול - גם אלכוהול לא בהכרח רע. שוב שאלה של מינונים.

Slash 22-06-09 00:19

אפשר לקשר את המוות לאפיסת כוחות ולא לקפאין :

ציטוט:

דרום קוריאה: גיימר מת מאפיסת כוחות

הגבר, בן 28 בשם לי, שיחק במשחק האסטרטגיה המקוון Starcraft במשך יומיים עד שהתמוטט ומת

סוכנויות הידיעות פורסם: 10.08.05, 11:34

משחק קרבות באינטרנט גבה בשבוע שעבר קורבן אמיתי: צעיר קוריאני ששיחק בו במשך 50 שעות רצופות מת מהתקף לב.

הגבר, בן 28 בשם לי, שיחק במשחק און ליין בבית קפה אינטרנט בדרום מזרח המדינה. ביום ד' שעבר הוא התיישב מול המחשב ושיחק במשחק האסטרטגיה המקוון Starcraft, וביומיים הבאים קם רק כדי ללכת לשירותים וכדי לתפוס תנומה קלה.

לאחר שלא חזר הבייתה, החלו בני משפחתו וחבריו לחפש אחריו. כשהגיעו לבית הקפה הם מצאו אותו בשלבי הסיום של המשחק. הוא עוד הספיק להבטיח לאמו שהוא כבר מסיים ואז יגיע הביתה, לפני שהתמוטט - ומת.

"אנחנו מעריכים שלבו חדל לפעום בגלל שהוא היה מותש לחלוטין", הסביר חוקר משטרה. באחרונה התפטר לי מעבודתו כדי להקדיש יותר זמן למשחקי מחשב.

תעשיית המשחקים האלקטרוניים בכלל והמשחקים המקוונים בפרט מאוד מפותחת בדרום קוריאה, אחת המדינות המחוברות ביותר לאינטרנט.

Vitalist 22-06-09 00:42

זה שילוב של הדברים....
אם הבן אדם שותה יותר מדי XL במכה אז זה מאיץ לו את הלב יותר ממה שצריך וזה מסוכן....

Slash 22-06-09 04:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Vitalist (פרסם 723102)
זה שילוב של הדברים....
אם הבן אדם שותה יותר מדי XL במכה אז זה מאיץ לו את הלב יותר ממה שצריך וזה מסוכן....

ברדבול ומשקאות אנרגיה אחרים יש כ300 מ"ג קפאין לליטר .

המינון הקטלני של קופאין הוא 192 מ"ג לקילוגרם . מה שאומר שתצטרך לשתות הרבה מאוד כדי להגיע לרמת "מנת יתר".

אל תאשימו את החומרים , להאשים אותם זה כמו להאשים את החינוך במוות כי הוא למד 3 ימים לבחינה .

*נתונים נלקחו מWIKIPEDIA .

Matan Levy 22-06-09 10:27

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Slash (פרסם 722996)
דברים כאלה לא נמדדים לפי כמות אלה לפי ממוצע , אם נניח יש כ 100,000 איש במדינה שמתנסים ומשתמשים במריחואנה כל שנה , ומספר אנשים יחסי מועט שנפטרים כתוצאה ממנת יתר , תאונה או מחלה אשר נגרמת כתוצאה משימוש בחומר .

לאומת אלכוהול אשר יש כ 5 מיליון משתמשים וכל סופשבוע יש מספר גדול של אנשים שמגיעים כתוצאה מהרעלה , תאונה , ויכוח שלא נדבר על אחוזי ההתמכרות הגבוהים .

יש לזה הסבר פשוט , רמת הרעלן במריחואנה הוא מאוד מאוד נמוך , למעשה יש לך סיכוי גדול יותר לחטוף הרעלת קופיאין , אלכוהול או כל דבר אחר לפני שתחטוף הרעלת מריחואנה .

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%...91%D7%99%D7%A1 מWIKIPEDIA

ולחבר'ה שמעשנים , למי לא יצא לחזור מבילוי יום שישי עם הרגשה של בחילה אחריי שהוא גמר חבילת סיגריות בשעתיים , זה שלב ראשון של הרעלת ניקוטין.

סירטון דיי מפגר אבל כל מה שהוא אומר לעניין :
http://www.youtube.com/watch?v=ntOPnYYoGXA

יש כמה וכמה פרמטרים שלא מאפשרים להשוות את שני המקרים..
אחד חוקי האחר לא, באחד משתמשים X באחר משתמשים Y, האחד עולה Z האחר עולה W וכ'ו...

ונניח שאלכוהול וקפאין מסוכנים יותר ממריחואנה, באופן כללי מכל הכיוונים.
למה מריחואנה אסור, ואותם מותר?

Deadly Mushroom 22-06-09 18:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Slash (פרסם 723109)

המינון הקטלני של קופאין הוא 192 מ"ג לקילוגרם . מה שאומר שתצטרך לשתות הרבה מאוד כדי להגיע לרמת "מנת יתר".

אל תאשימו את החומרים , להאשים אותם זה כמו להאשים את החינוך במוות כי הוא למד 3 ימים לבחינה .

קילו כמעט שווה ליתר ולפעמים יותר לפעמים פחות תלוי את מה מודדים.

Slash 22-06-09 18:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Deadly Mushroom (פרסם 723257)
קילו כמעט שווה ליתר ולפעמים יותר לפעמים פחות תלוי את מה מודדים.

קילו זה קילו , ואני מדבר על משקל של בן אדם , אם אתה 70 קילו אתה יכול לשתות יותר אלכוהול מבן אדם ששוקל 40 קילו וכך גם קופיאין , וכל דבר אחר .

Matan Levy:
ציטוט:

יש כמה וכמה פרמטרים שלא מאפשרים להשוות את שני המקרים..
אחד חוקי האחר לא, באחד משתמשים X באחר משתמשים Y, האחד עולה Z האחר עולה W וכ'ו...

ונניח שאלכוהול וקפאין מסוכנים יותר ממריחואנה, באופן כללי מכל הכיוונים.
למה מריחואנה אסור, ואותם מותר?
מה קשר בין חוקיות לבין מדע ? ועוד פעם הנתונים שהבאתי הם נתונים מדעיים , אתה כן יכול להשוות כי בכל מוצר יש חומר פעיל , אין קשר בין מחיר .

להזכירך אלכוהול היה אסור בארה"ב למשך תקופת היובש כי הוא נחשב לסם , עניין חוקיות זה עניין פוליטי ולא מדעי , חברי כנסת וועדות נבחרים קובעות את עניין חוקיות הסמים ולא חוקרים , החוק חוקק לפני שנים רבות ומאז יצאו מחקרים חדשים , החוק היבש מלא בדעות קדומות כמו הדעה שמריחאונה הורגת (לא תועד מקרה אחד בארץ) , או שאקסטזי גורם לאנשים לקפוץ מחלנות (היו 2 מקרים בשנות ה70 אבל זה היה תאונה ולא תוצאה ישירה של החומר) וזה שווה ערך למי שקורא לרטלין סם .

מריחואנה חוקית באמסטרדם שהיא מדינת איחוד אירופי , למה ? כי הם יותר מתקדמים ונאורים מאיתנו .
כך גם קנדה , ספרד , ועוד מדינות איחוד אירופי שבהם החזקת סמים קלים מותרת .

SlipY 22-06-09 19:02

אפשר גם לקבל הרעלת מים...
כל דבר בכמות שלו..

Vitalist 22-06-09 23:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Slash (פרסם 723109)

נשמע מופרך.....
חוץ מזה זה ברור שהייתה לו בעייה בריאותית כלשהי ובגלל הבעייה הזת ההתנהגות המטומטמת שלו גרמה למותו.....

sheeze 22-06-09 23:54

לא הבנתי מה הפואנטה בכל הנושא הזה. להגיד ש-XL הורג? גם סרטן הורג וגם אוטו שדורס אותך ב-100 קמ"ש.
בכל דבר צריך לדעת להשתמש...

Slash 23-06-09 00:35

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Vitalist (פרסם 723320)
נשמע מופרך.....
חוץ מזה זה ברור שהייתה לו בעייה בריאותית כלשהי ובגלל הבעייה הזת ההתנהגות המטומטמת שלו גרמה למותו.....

אתה מוזמן לקרוא על זה , זה לא כזה מופרך .

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:36.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ