![]() |
מכירים את האתר monster tamplate? אני יודע איך להוריד משם בחינם!
אני לא יודע אם זה קשור לכאן
סליחה מראש! גיליתי איך אפשר להוריד משם בחינם! כל מי שרוצה מוזמן לבוא אליי לאייסי 874270 ואני יגיד לו:) |
מתי כבר יתנו לך באן מתי, יש לך אתר שכולו עיצובים גנובים, כל פעם בא עם הודעות ומפרסם שטויות
אתה פשוט לא מתאים לפה מה אני יגיד לך מעבר לכך.. |
העיצובים לא גנובים העיצובים שלו חינמיים
|
מה זה האתר הזה ?
|
שב בצד ילדון פצפון:)
פירסמתי את ההודעה לפני דקה וכבר 4 אנשים באו לאייסי שלי ושואלים אותי |
שרקי בויי: תקרא חוקים, תדפדף בפוסטים קודמים תתחיל להכנס למסגרת...
|
ציטוט:
|
אני רואה שאתה גם יודע איך להיטבע בהרבה כסף..
|
חח מה אני יגיד לך
אני מחכה לאליס שיתבעו אותי:) מה יגידו לי? שגנבתי עיצובים חינמיים? זה כמו שאתה תפרסם הורדה למשחק ואני יביא את המשחק לאתר שלי אמאלה תטבע אותי אולי תרוויח שקל וחצי לממתק |
אני לא מתכוון לטבוע אף אחד זה לא התפקיד שלי..
אבל אתה ידידי הקט יכול לאכול אותה מפני שהאתר שלך מכיל לינקים לא חוקיים. בהצלחה שיהיה לך. |
אני אתן לך עצה קטנה
זה שאתה משתף נובים אחרים כמוך במידע הזה אז זה מראה את הרמה האמיתית שלהם ושלך בן אדם שיש לו כבוד עצמי לא אומר כבוד לאחרים אלה כבוד לעצמו לא ישתמש בדברים שלא הוא הכין והתאמץ בשביל ההם. במקרה של קניית עיצוב זה מקרה אחר כיוון שאותו אדם משלם על המוצר ! קיצר אתה נוב מסריח(מצטער על הביטוי) והלוואי שסוף סוף תקבל באן בפורום ככה אולי רמת הקהילה פה תעלה במקום שיהיו אנשים מעפנים כמוך! |
א. אתה סתם נוב,קיבלת אזהרה תתחדש.
2. לתבוע* - תביעה*. 3. אמנם האתר שלך מכיל עיצובים חינמיים אבל TM אלה בהחלט לא עיצובי חינמיים. נוב ! |
שי רק אזהרה נתת לו?
תן לו באן אנשים כאלה לא צריכים פה |
ציטוט:
א. אתה סתם נוב,קיבלת אזהרה תתחדש. תתחדש חחחח... |
דור,
למי אתה מדבר?? |
זה חוקי ?
|
ציטוט:
קרעת אותי עם מה שרשמת לו. אל תבהל לא התכוונתי אלייך :). |
ציטוט:
|
חח אתם יודעים כמה אנשים פונים אליי באייסי ברגע זה?
כרגע 5 מבקשים ממני אבל הוסיפו אותי 13 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תאכלו ת'לב אבל מוסיפים אותי בשביל זה ולהגיד לך לאן אתה יכול לדחוף את האזהרה שלך? לתחת של בריטני ספירס:) |
ציטוט:
|
נתחיל מזה
שהוא לא יודע איך זה לא פעל לו אפעם והוא סתאם מספים. =] |
ציטוט:
|
חברה, בתכלס לא הייתם רוצים לקחת עיצוב מ-TM? בו נגיד שאני היתי מת שיהיה לי עיצובים של TM...אבל אני לא באמת ילך לקחת ממנו עיצובים וזה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
וואיי..
איזה יופי. עכשיו קיבלת באן זאת אומרת 7 אזהרות זהות! =] |
אני לא מת לעיצוב של tm ואני יגיד לך למה?
את אותו עיצוב שנותנים לך כביכול בtm לעוד אנשים יכול להיות!! אני מעדיף לשלם את המחיר שמשלמים לtm למעצב פרטי ושיכין לי משהו בלעדי לי ולא שלעוד אתרים יהיה את אותו עיצוב גם אם האתר הוא ברמה הכי גבוה שיש! |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:40. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ