![]() |
עיצוב פורום חדש // InsaneForum
http://imgsrc.co.il/images/99INSforum.png
השקעתי הרבה, היה קשה למצוא רעיונות חדשים לפורום, הכל כבר חרוש. מצפה להרבה תגובות :) ד"א העיצוב למכירה בפרטי. |
מ בהכי קצר ..
לפי דעתי תשאיר צבע המסגרת הכתומה, אבל את העיגול שבפנים תשאיר לבן ותמלא תוכן .. אל תתעצל.. |
תודה, עוד?
|
כל העולם עושה תסגנון הזה, אבל סוף סוף מישהו עושה את זה באמת יפה ולא חובבני כמו כולם ...
זה אותו כיוון כמו כל מה שיש היום אבל שונה, יפה מאוד, אהבתי. |
נראה טוב מאד, אבל יותר מדי כתום.
|
יפה מאוד, אהבתי לאללה..
אין לי מילים לגבי העיצוב, מה שכן המקודד אחר כך צריך לשבור את הראש חחחח.. :) |
חד גוני ונטול מחשבה. סתם דוגמא לכך, מה קורה כשיש 200 מחוברים בו זמנית? איך הבלוק הזה מתרחב?
|
ציטוט:
אבל זה יהרוס את העיצוב .. אפשר לשפר את זה בת'כלס, בקטנה..לא משהו רציני. |
בשביל להתאים את העיצוב הזה למערכת פורומים צריך לבנות אחת חדשה :X
|
אהבתי מאוד...
הצבע הכתום מעורר עניין |
ציטוט:
אם באמת מישהו ילך לתכנת את זה אני יהפוך את זה לבלוק רגיל, חוץ מהנטיעה למטה. ציטוט:
ביקשתי תגובה על עיצוב לא על תיכנות. |
בחירת צבע נחמד...
|
ציטוט:
תגובה על העיצוב? אין בעיה. קטן מידי, הרבה שטח לבן, יותר מידי כתום, לוגו לא מקורי סתם פונט עם אפקט קטן, המבנה לא פרקטי ולא שימושי, לא חשבת על זה שהעיצוב צריך להיות אתר. ומה הקטע של הקרדיט המסיבי הזה? כאילו שמישהו באמת יגנוב לך את העיצוב ... |
סביר..
לא יותר מדי מיוחד, חישוב לא נכון של גדלים והטיות, צבע אחיד, קצת יבש.. למרות שהדף דיי מלא, לי זה נראה ריק כזה.. כאלו חסר משהו. |
ציטוט:
וקרה לי כבר שגנבו עיצוב שלי בגלל שלא שמתי קרדיט, לא חוזר על זה שוב. הצגתי כאן עיצוב לא תיכנות, על מה אני אמור לקבל ביקורת? בכל מקרה, תודה על התגובה, אל תגיב כאן יותר. עוד? |
עיצוב יפה אבל קצת קשה לי לראות איך מישהו יצליח לקודד את זה
|
בכללי עיצוב נחמד מאוד
אבל אני לא אהבתי ממש את העיצוב של רשימת הפורומים, כמו שאמרת "הכל כבר חרוש" לגבי הקידוד, אם מישהו ירצה לקנות את העיצוב אז תציע לו להרחיב קצת את הבלוק של רשימת המחוברים ותוסיף חיצים יפים, והמקודד יקודד את זה ככה שהרשימה של המחוברים תהיה מן סוג של פריים, ואם יש יותר מחוברים ממה שהוא יכול להכיל אז יהיה אפשר לנווט ביניהם באמצעות החיצים. (מצטער על ההסבר הלא ממש מובן, אם אתה רוצה שאני אסביר לך יותר טוב אתה מוזמן ליצור קשר :) ) |
ציטוט:
אם הוא לא יצליח תמיד אפשר לעשות שינויים. |
אני לא רואה פה שום בעיית קידוד,
עיצוב חמוד ביותר, וסליחה שאני אומר, אבל מקודד שלא יכול לקודד את זה הוא חובבן |: |
חולקו שני אזהרות למשתמשים שלא יודעים לשמור על הפה וכאן תם הדיון על הקידוד.
|
עיצוב יפה, יש בו משהו מושך.
כל הכבוד =] |
הבאר והלוגו נחמדים מאוד.
התיבות הכתומות דיי מאוסות אחרי כמה שניות זה כבר שורף בעניים. אני מבין שרציתי לעשות משהו שונה אבל החזרה של הצבע הכתום פה ממש הורסת את העיצוב. לדעתי תמצא דרך לשלב עוד איזה גוון או שתיים שישברו קצת את האחידות. בהצלחה. |
נראה נחמד מאוד :)
בהצלחה |
יותר מדיי כתום לא ממש נוח לעין תנסה לשחק עם עוד צבע רך / עדיין ותמלא במקומות שאמורים לתפוס את העין, בהצלחה.
|
wesell , תוכנית שותפים
וואלה יפה אחי רק תשלב עוד צבע עם הכתום .
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ