![]() |
עיצוב חדש | מפורסם פעם שנייה עקב...
העיצוב פורסם אבל ירד מהנושאים החמים מהר כי לא הייתי רשום כדי להגיב...
רק היום קיבלתי את הודעת האישור באימייל בשביל להירשם.. =] אז... אני מאור.. בן 15 בקרוב... =] מעצב בתלת-מימד ובדו-מימד.... מתכנת בסיסי בHTML =] אז הנה העיצוב: http://readme2.fxp.co.il/silvercase/ מקווה לקבל יותר רייטינג ותגובות בונות... ואם אפשר הערכת מחיר ממקצוענים :qqb014: רפי... אני מבקש ממך מעכשיו לא להגיב... לא רוצה בעיות... תודה =] ו... תחשוב בתור מה תצא מכאן אם תגיב... תחשוב טוב =] |
ציטוט:
בכל מקרה, העיצוב כבר הוצג כאן לפני כן. לא יודע למה אתה מציג אותו שוב=\ (איזה חמודה אמה ווטסון:) ) |
יפה מאוד אהבתי!אבל חרשתם עם הקטע שהמחשב מסתובבב תעשו משהו יותר מקורי ויפה =]
ד"אאני מכיר אותך מפורום אחר (קוראים לך שם SKATEFREAK אם אני לא טועה... עשית איזשו פרוייקט עם סקייטבורדים לא?) |
כן זה אני... =] פשוט נרשמתי עם הכינוי המלא אבל משהו הסתבך עם האימיילים אז נרשמתי מחדש והכינוי הקודם תפוס ע"י =]
אמממ... העיצוב הבא שלי יהיה עם כניסה מורכבת הרבה יותר כנראה... תודה על התגובה =] |
האההאמממ! (שיט השתעלתי..)
http://point.wserv.co.il/fp/fp.html האההאמממ! (לא רומז כלום בתגובה הזאת...) |
יפהה
|
רפי... ביקשו ממך יפה לא להגיב אבל יצאת אידיוט פעמיים כנראה...
ומה באת להגיד כשהצגת תעיצוב שלי ושל אור? |
ציטוט:
|
אמממ... TJ... זה בן אדם עם בעיות כידוע לי... אבל אם אפשר להתעלם מההודעות שלו בבקשה?
הן לא מוסיפות כלום חוץ מוויכוחים =] |
ציטוט:
הוכחתי משהו מסויים. אני לא אזכיר אותו כדי לא להכנס איתך לוויכוח סתמי שוב. ==שימו לב== עיצוב של אור, לעומת העיצוב של....לא זוכר את השם. |
ציטוט:
|
זה לא עיצוב של אוררר! זה עיצוב שלי ושל אור! יש מבין?
|
ציטוט:
חחחח... יש אותו דבר גם באתר האיחסון של החברה שרביט. בכל מקרה עיצוב יפה לדעתי.. |
עיצוב חמוד מאוד, הפלאש נראה לי קצת כבד מדי. לוקח לו זמן להיטען...
בהצלחה :) |
ציטוט:
אשמח לקבל הערכת מחיר ממומחים =] תודה =] |
אולי הערכת מחיר אחת? בכל זאת? מצטער על ההקפצה... פשוט המון צפיות לאומת התגובות...
|
200-300 ש"ח.
תחליט:) |
אודה לך אם לא תיהיה ציני =] הבאתי לך אתר נדיר =] או שאתה לא כזה...
תודה בכל מקרה... |
רפי קיבלת אזהרה על ספאם.
ביקשו ממך ואתה לא מבין. עיצוב יפה. קצת מזכיר לי החבילות להצבעים את העיצוב של אנטרסרב של יוני.. |
ו... מה תגיד אם אני לא מכיר את יוני [בשם הפרטי לפחות...]? =]
אמממ... אשמח אם תראה לי תעיצוב המדובר... לא ראיתי את זה מעולם =] ותודה על התגובה [הערכת מחיר בבקשה... :(] |
ציטוט:
הספמתי?!?! נתתי תגובה רציונלית!! לא ירדתי עליו! לא כלום! תוריד את ההזהרה מייד! |
350-400 ש"ח.
יוני - YMWD Enter-Serb.biz או משו כזה.. |
ציטוט:
אתה חושב שזה לא מוצדק? תתלונן. |
אהה... יוני הזה =] ברח לי =] אמממ... לא רואה דימיון... לא בצבעים לפחות.. אולי בצורה ובסמלים
של מערכות ההפעלה =] רפי אמרתי לך שאתה תצא ככה בסוף... לא נורא =] והמחיר לדעתי גבוה מה שכתבת... אבל תודה בכל אופן =] מעריך את הדיעה שלך =] |
ציטוט:
הודעה נשלחה לאלון |
רפי קח בהיגיון... באתי וביקשתי שלא תגיב כי אני לא מחבב תתגובות שלך... מה בקשתי?
שלא תעשה משהו... לא שתעשה משהו... להוריד ממך עבודה... הגישה שלך לא נכונה... לדעתי.. |
ציטוט:
הפורום שייך לך? מי אתה שתגיד לי איפה ומתי להגיב?? זה שהוכחתי שאתה מעתיקן, אני צריך לקבל על זה אזהרה?!?!?! ציטוט:
עכשיו זה לא ספאם, אלא תגובות לא רציונליות?? |
ומה זה בידיוק תגובות לא רציונאליות? =] יפה =]
וביקשתי יפה... לפחות היית עונה יפה ולא בציניות =] |
http://hosts.co.il/forums/showpost.p...24&postcount=5
http://hosts.co.il/forums/showpost.p...24&postcount=5 http://hosts.co.il/forums/showpost.p...6&postcount=10 בבקשה לך, הודעות ספאם* / לא ראציונאליות*, לקשי ההבנה שביניינו. ואני מבקש גם מפותח האשכול להפסיק להגיב באופן מופרז*. |
ציטוט:
שימו לב!! תפסתי אותך על חם! אין לך שום תירוץ!! עשית טובה לחבר הכל כך טוב שלך!! שימו לב!:: זה: זה ההוכחה שלי שהוא מעתיק!!! זה לא ספאם!! תכנס ללינק ותבין! זה!!:: שימו לב! זה בתגובה שלי למילים הלא יפות שפותח האשכול אמר עליי! ציטוט מהם!: ציטוט:
ומה עוד?! תראו מה פותח האשכול אמר עליי ולא קיבל אזהרה!!!! ציטוט:
אז לי מגיע אזהרה!?!?! |
אהבתי מאוד
|
אם לא היית מגיב לא היית יוצא כזה... אמרתי דבר נכון לגמרי... והכל ניגרם עקב התגובות שביקשתי שלא תגיב..
ידעתי שזה יגיע לזה... לא מגיב יותר =] תודה =] |
למה מי אתה שתגיד לי לא להגיב??
אז אני אומר לך אל תיכנס לפורום! |
כן אתה קיבלת את המגיע לך,
ואל תבוא אלי בפרטי ותתחיל לאיים. שגלעד\אלון "יטפלו" בי. וגם אם הוא ציין שאתה אידיוט, תציין את כל השיח ביינכם ולא רק "חלקים נבחרים". וכנראה לאיש יש סיבה, הוא ביקש ממך לא להגיב למרות שזאת זכותך המלאה להגיב. כנראה שיש לו סיבה שאתה והוא כבר הסתכסכתם. אני לא יכנס ביינכם אני מטפל במקום שאני רואה לנכון לטפל בו. יש לך תלונה על משהו? אני יחזור שנית - תתלונן. |
ציטוט:
|
אבל העיצוב מועתק!!
בגלל שהוכחתי את זה קיבלתי אזהרה!!! ואף אחד לא מאיים עליכם. אמרתי משהו, הודעות נשלחו לגלעד ואלון. שניכם תקבלו את האזהרה בחזרה. |
אוקי.
האשכול ינעל. פותח האשכול קיבלת אזהרה. אתה מספים בצורה בלתי פוסקֲת. ואתה מעליב משתמשים. בלי שום קשר לרפי חטואל הזה. |
יפה האמה הזאת !!!!! :qqb008: :qqb015: חחחח
עיצוב נחמד :) . אני מצפה מהעיצובים הבאים שלך להיות גבוהים מאוד !! יש כישרון, בהצלחה ! |
רפי בתור אחד שמכיר אותך כבן אדם טוב ועם המוןןןןןןן חיבה עליך..
באמת באמת עדיף שהפעם לא תגיב מכל הודעה ששלחת באשכול הזה יצאת במילים יפות לא משהו. העיצוב לא מועתק איך אפשר להעתיק מעצמך? להעתיק עיצוב שאתה הכנת? אתה לא חושב שזה קצת מפגר? העיצוב הוכן גם ע"י המעצב הנ"ל וגם ע"י אור חבל על הוויכוח שלך. גם אחרי שביקשו ממש יפה לא להגיב אתה ומגיב באופן לא רלוונטי ובציניות כל כך בישביל מה? להוכיח שאתה יודע לעקוץ? שאתה יודע לעצבן? אתה מוריד מהמיקצועיות שלך לא חבל? לא רצו תתגובות שלך אתה צריך לבוא בגישה הפסד שלהם שיהיה בהצלחה! לא אמרתי את זה כנגדך כי אני מכיר אותך כאיש מיקצועי אבל פה הייתה ילד קטן ואתה יודע את זה מקווה שלא תכעס ואולי תבין אותי. בקשר לעיצוב: אחלה עיצוב לדעתי פלאש תותח רק הסמלים למעלה מועתקים מTM וגם לסימלונים הקטנים האלו יש להם זכויות..=] בהצלחה במכירה שווה לפחות 350 ש"ח (לילדים כמובן) |
טוב, הריב מיצה את עצמו.
יום טוב, נעול. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ