![]() |
ביקרות על אתרי downow
|
ח'ח.... ראית שירד לכם ה PR ?
|
כן שחכתי לעשות בדף שפוצים תגי mata
וגוגל חשבת שאתר מת |
נראה יפה מאוד אשמח אם תשפרו את קטגוריות משחקים להורדה יותר הורדות.
|
כן אנחנו עבודים על תכנים בלעדים לאתר
|
נראה נחמד, שפר משמעותית את העיצוב.
באיזה ארץ האתר מאוחסן? |
הרסתם,הקודם היה הרבה יותר יפה,אני חושב שכדי שתרכוש עיצוב כמו שצריך,בכל אופן בהצלחה
|
אני חושב שזה עיצוב אחד היפים אני לא יודע מה איתכם
|
פשש יאללה איזה חיתוך. המבין יבין :)
סתם, לדעתי העיצוב מאוד יפה ונוח ובכלל האתר נראה פשוט לגלישה מה שנקרא. מה שכן אני רואה שכמה דברים עדיין לא פעילים באתר, וזה טיפלה חבל אבל אני מאמין שבקרוב הכל יעבוד (כמו שצריך וגם יותר מההכירות שלי איתכם :)). המון בהצלחה, שי. |
חח כן זה דברים שיקחו לנו כמה ימים ורוב הדברים שאנחנו באמת צריכים באתר עובדים אז החלטנו לעלות אותו כך
|
אתם לא מתביישים?
לפני חודשיים בערך, אחד פירסם פה בפורום שהוא רוצה לקנות עיצוב לאתר הורדות, אתר ההורדות הזה. הכנתי את העיצוב ובסוף גם לא קיבלתי כסף בגלל טמטום שלי שסמכתי על הבן-אדם הזה. עשיתם העתקה כמעט גורפת מהעיצוב שהכנתי וזה ממש מגעיל. העיצוב: http://www.siz.co.il/my.php?i=nndjdhkokznm.jpg בכל מקרה, הנה תצלום מסך של התאריך יצירה של הקובץ PSD: http://www.siz.co.il/my.php?i=gzid2zgzy50k.png http://www.siz.co.il/my.php?i=mmadwkifwztg.png תצלום מסך מתוך הפוטושופ: http://www.siz.co.il/my.php?i=d0nuomiyxwyn.png |
אני לא יודע מה קורה עם האתר הזה אבל אני מגבה את שילה ב100 אחוז
שילה עיצב את האתר מזמן והראה לי את זה וזה פשוט בדיחה מה שהם עשו |
זה בפירוש העתקה של העיצוב של שילה, הוא הראה לי אותו לפני מלא זמן, זה ממש לא בסדר.
יצאתם ממש לא מתביישים. |
אחד שילמנו עלהסקיצה שלך מחצית מהסכום לקיריל וראינו שדפקת אותנו אז לקחנו את הרעון שהוא בעצם מה שאנחנו רציני ועשינו לבד אתה עוד חייב לנו 200 שקל או קיריל פעם הבא שאתה מתחיל עבודה תלמד לסיים ועם זה אתה המעצב שלנו זה יותר מבושה אני רוצה החזר על אי סיום עבודה שלנו לפי שאתה בא להתלונן ויש קבלות של שליחת מקדמה ואני חושב שהם שילמתי לך 200 שקל ואתה הכנת מה שאני רציתי לאתר שלי ודפקת אותי זכותי להשתמש ברעיון הזה במיוחד שהוא היה אמור להיות שלי אני את שלי עשיתי שילמתי לך את הכסף
מה שאומר שאתה שלא תחזיר לי את הכסף העיצוב הזה שלי |
תאמת לא מפתיע אותי שהעתקם את העיצוב משילה, העיצוב הקודם שלכם היה מועתק מIDOWN ...
בכל מקרה אתר נחמד, חצי מהלינקים מובילים לעמוד הראשי. יהיה לכם תחרות מאוד קשה נגד IDOWN והורדות.נט, אני לא רואה שום סיבה להוריד מהאתר שלכם ולא משלהם. |
אחד לא מעותק 2 שילה הזה היה אמור להכין לי את העיצוב לפי הבקשה שלי ודפק ברז אנחנו שילמנו מקדמה הוא לא ביצע את המוטל אז המשכנו האלה וזה זכותנו כמו שאתה רואה הסקיצה של אתר מופנת לאתר שלי דף ראשי אף מעצב לא מתחיל עבודה בלי מקדמה הוא והשותף שלו קיריל באמת אתה מגזים והעיצוב הקודם של אתר זה סתם גירסא ניסיון של המערכת זה עיצוב שלנו
שוב הוכחות לגבי התשלום יש לנו תשלום של אישור מהבנק אני מבקש או שתיתן לי את psd הזה או שתחזירו לי את כספי |
שילו, קודם כל אנחנו לא מתביישים! תקרא ביקורת נגד קיריל בביקורות!
זה קיריל שדפק אותך ואותנו. שילמנו לו את הכסף ולא רק שלא המשכתם את העיצוב כי הוא טען שאתה לא רוצה להמשיך בגלל שלא מוצא חן בעינינו השילוב שעשית. אז למה שאנחנו נתבייש? שכולם ידעו שאנחנו לא מתביישים בזה שלקחנו את העיצוב שלנו!. אגב אני הכנתי את הPSD והעיצוב שלך נראה בהרבה שונה משלנו. קיצר זה לא העיצוב שלך..והוא לא מועתק משום מקום. |
אור בעיני הוא שותף של קיריל הוא עבד איתו הכין דברים לי מה שמסרנו לקיריל היה קשר עין ועם נעלמו ביחד ויחדיו ולשם כך הוא שותך מלא לקיריל לפני התשלום או יראו לנו סקיצה של החלק העליון אחר התשלום בנו לנו את הדף הראשי
בקשנו שינוי שינו לנו את העמוד הראשי עם עבדו יחדיו לא יודע מי דפק את מי הנדפקים היחדים כאן זה אנחנו אני רוצה את הpsd או את הכסף חזרה עד אז אין להם בכלל אליל לבקר אותנו |
האתר יפה...
בנוגע לסיפור עם העיצוב אם הבנתי נכון אתם שילמתם לקיריל, שילה התחיל לעצב שילמתם לקיריל שברח לקחתם את העיצוב שראיתם, ושיניתם אותו (רואים שזה שינוי ולא עיצוב מחדש כי הכל מדויק, הפיקסלים יושבים באופן מושלם אחד על השני אם שמים את 2 העיצובים אחד על השני) אני לא הייתי משתמש בעיצוב במקרה כזה, שילמתם סתם למישהו זה כמו שאני יחפש מישהו ברחוב ישלם לו כסף ואז ילך למכולת ויקח משם כמה דברים - זאת גנבה, לא שילמתם לאותה מכולת (במקרה הזה לא שילמתם למעצב) לכו לחפשו את קיריל תדרשו ממנו את הכסף ותעבירו אותו אל שילה (תחפשו אותו בכל דרך, אפילו אם צריך להגיע אליו הביתה) וגם אשמח לדעת למה באמת העתקתם את העיצוב הקודם מiDown? גם שם יש איזשהו סיפור? |
לא איכפת לי..את העיצוב אני יצרתי מ0
עובדה : http://i28.tinypic.com/15pgzkz.jpg העיצוב שלי יותר משוכלל, יותר מדף אחד שהוצג פה. אני יכול להראות עוד 200 חלקים ואפילו תאריכים ללפני מה שהוא הציג פה..אין לי כוח להווכח איתו כי את שילו אני לא מכיר. לעומת את קיריל אני מכיר ואני שונא סתם בן אדם שקרן, גנב. ומנהלים תנהלו אשכול זה הוא נהיה בדיחה. |
ציטוט:
אתה קונה דירה והקבלן בורח אתה חייב לפועלים משהו?! ואל תגיד שזה עיצוב מועתק העלתי הוכחה שאני עיצבתי מחדש. נא"נ |
ציטוט:
פה אתה קונה עיצוב שהוא בבעלות המעצב, ואתה קונה אותו מה"פועל" (קיריל) שבעיקרון היה אמור לקנות מהמעצב שים לב לזה אם אתה מעצב למה בעצם קניתם עיצוב מהתחלה? |
לא לא אחרי ששלמנו לקיריל הוא לא ברח הוא התחיל לעבוד על עמוד אחרי שישלמנו בהתחלה הראה חלק העליון אחרי התשלום התחיל לעבוד על יתר הדף כמו שאתה רואה
סיים ולא אבנו את הדף הראשי ביקשנו משהו אחר בבלוק מאמרים של העיצוב הוא שינה ואז אמרנו יפה תשפר כמה דברים ותתחיל דף שני אמר אין בעיה מחר יהיה מוכן משם עד שזה היה מוכן עבר חודש ואז אמר שהמעצב לא רוצה לעצב והם נעלמו ביחד והכסף איתם בעינה שילה עבד על קיריל בשיתוף פעולה מלאה |
ציטוט:
כשאני קונה דירה היא בבעלות הקבלן. אני לא הכרתי את שילו. קיריל לא הסכים לתת את שמו או דרך ליצירת קשר. הוא אמר שהוא יהיה אחראי על העיצוב. המעצב הוא הפועל ואני הבעל ולא להפך. ואתנו דפקו חזק ולא להפך. ואנחנו חיכינו כמו מטומטמים אחרי ששילמנו ולא להפך. ואני לא עיצבתי כי לא היה לי זמן בתקופה ההיא ולא ידעתי שלעלות אתר במערכת חדשה תעלה לנו ביוקר זמן וכסף. עד כה הפסדנו מעל 2000 שקל. אולי אני הגיש תביעה על קיריל ? |
ציטוט:
|
לפי איך שיתבצע העיסקה המעצב הוא הפועל כי קיריל סגר מחיר גבוה כניראה מהמעצב אנחנו נתן לקיריל מה אנחנו רוצים הוא העביר למעצב וקיבלנו מהם תוצאות בהתחלה ואז אמר שמעצב לא רוצה לעבוד יותר ושתיהם נעלמו יחדיו עם הכסף
|
ציטוט:
מה גם, מלכתחילה הצבתי דרישה שאני רוצה מקדמה, ובכל זאת הסכמתי להמשיך בעיצוב בלי מקדמה. |
ציטוט:
דיברנו איתך ? פנינו אליך? אתה מכיר אותי? אתה מכיר את השותפים שלי? לא |
שאנחנו ביקשנו את פרטי של המעצב של קיריל קיבלנו סירוב אנחנו שילמנו מקדמה מהתחלה מ 175 המחיר שהינו צריכים לשלם זה 300 שקל אותך דפקו מכיון אחר אותי דפקו מכיון אחר אבל אני שילמתי וזה היה הררעיון שלנו לעיצוב של אתר את ביצעת אותו ברגע שנדפקנו ביניו משהו חדש ולא עתקנו כולם מימך אבל ממש כלום אולי את את התמונה של הכפתורי התחברות שזה גם שלנו בעיני העיצב שאתה עשיתי שלי אחרי שאני שילמתי כסף על זה
|
ציטוט:
אנחנו לא מכירים את שילו אנחנו מכירים את קיריל ונגמר הסיפור. העיצוב נבנה מהPSD שלי בלבד! אין צורך להגיב כאן יותר הזכויות שלנו בלבד אם יש בעיה בעינך שילו ואתה רוצה לתת לי מידע על קיריל תשלח לי בפרטי. אני רוצה להגיש עליו תלונה ואשמח אם תעזור גם לי. ותפסיק להוציא את השם האתר בדיבה למה גם זה אסור כנגד החוק. האתר שלי נבנה מהPSD שלי בלבד. ואותך אני לא מכיר. |
ציטוט:
אפילו ילד בן 5 יבין שאתה טועה. למה אתם מנסים להכחיש את העובדה שאתם העתקתם מהעיצוב? יכול להיות יותר שקוף מזה? עוד משהו, אני לא קיבלתי שום כסף, אז איזו רשות יש לכם להשתמש בעיצוב? אז מה אם קיריל קיבל כסף, זה לא אמור לעניין אותי כי אני בכלל לא מתעסק עם הבן-אדם ואני הבנתי שהוא בסה"כ המקשר של העסקה. יכלתם במקום להעתיק פשוט לפנות אלי ולנסות לדבר איתי ולהגיע לפשרה, וזה ממש מרתיח שפשוט ברחתם מאחריות ולא ניסיתם אפילו לדבר איתי. |
הנושא סגור.
אל תנסה להפנות אליך. כפי שאני אומר אני לא מכיר אותך ולא הכרתי אותך. מטעמי אתה מתחזה ומבחינתי קיריל היה המעצב. ומה זה העתקתם מהעיצוב? צבעים דומים? לא! בלוקים דומים לא! רק 2 כפתורים מסריחים וחלק עליון שהוא טאבים. הטיילים, הסידור, העמודים הם יחודית לי. אני לא יודע על מה אתה מדבר. ומה איכפת לי שלא קיבלת כסף...אני לא נתתי לך אותו ואני לא הבטחתי לך כלום. וגם כבר נמעסתם עליי ברצינות. "למה לא חיפשתם אותי"? למה אנחנו חייבים לך משהו? ואיזה פשרה? זה העיצוב שלי, הרעיון שלי, התוכן שלי. הבאתי לך הוכחה שהPSD שלי. זה כמו שעשיו SSKIZA יבוא ויגיד לכל המעצבי הפורמים למינהם שכל העיצובים שהם מעצבים הם שלו. כי כל העיצובים די דומים אחד לשני רק צבעים שונים.. קיצר לא רציתי להגיד את זה..ביי. אגב מבחינה חוקית אני צודק אם יש לך עורך דין קרוב משפחה או מישהו מוכר תשאלו. |
ציטוט:
אם אתה חושב שכן תביא הוכחות ההגיון פשוט אומר שלא! תחשוב קצת אל תיהיה תקוע בדעה הטועה שלך זה לא יוביל אותך לשום מקום הכי חשוב גם להיות מוסרי גם אם החוק איכשהו בצד שלך |
גאק? אני מוסרי.
אני לא מכיר את שילו מה אתם לא מבינים? לא מכיר ולא מכיר ולא מכיר ולא מכיר. לא סגרתי איתו כלום כלום כלום כלום. לא הבטחתי לו כלום כלום. והוא לא הבטיח לי כלום כלום. ואני לא צריך להביא הוכחות כי כבר הבאתי הוכחה שהPSD שלי. ועובדה קיימת. אל תנסה להיות עורך דין מכיוון שדוד שלי הוא עורך דין למעלה מ20 שנה והוא מכיר את הסיפור עם קיריל. ומה אתם רוצים מכל זה? שאני יגיד מה? מה יצא לכם מי ? מה אתם חושבים שיכול לצאת מי זה? שילו אשם שהוא התעסק עם קיריל ואני אשם שאני התעסקתי עם קיריל. אני לא מכיר את שילו שוב להזכירכם..ואני הכי מוסרי שבעולם זה אתם שמוציאים עלי שם רע בדיבה ואם זה היה פנים מול פנים זה היה נסגר אחרת אבל החלטתם להיות עבריני מקלדת ומשגעים לי את האשכול |
ציטוט:
העיצוב של שילו נעשה לפי בקשתנו צבעים סיגנון הכל דרך קיריל אנחנו שילמנו והכל שוב פעם ששילמנו עמדנו רק מול קיריל שמה הוא הציג לנו התקדמות והכל ואז עבר מלא זמן ולא חזרו אלינו והוא אמר שהוא לא יכול לעצוב לנו כי אנחנו לוחצים עילו וזה ברגע שהבנו שקיריל ביטל עיסקה הסקיצה שהוא נתן לו זה לפי בקשתנו הבנו שאנחנו צריכים להמשיך לבד ולאור התפנה זמן להכין את העיצוב בעצמו וזה מה שעשינו כך ששילו זה משהו שצץ אתמול בלילה ואני לא רואה בזה שם דבר ראה כי העיצוב שאתר שלי והעיצוב של שילו היו לפי הדרישות שלי עם הוא היה מסיים יש מצב שהעיצוב שלו היה באתר שלי דפקו אותו והמשכנו לבד ואני חושב שיצא לנו הרבה יותר יפה כי זה בדיוק מה שביקשנו מקיריל ושוב פעם הסיקצה של העיצוב הזה לא היית מתקיימת בלעדי הדרישות שלי זה לא שראיתי את הסקיצה והחלטתי שזה העיצוב שלי זה כך היה בראש שלנו לעשות את אתר בלעדנו לי היה את הסקיצה בגלל זה אין לנו חרטה אתה יכול לשואל את המקודד שקידד לנו אם אנחנו רמאים או משהו בסיגנון עם העיצוב היה מעותק הוא הכל מדיוק שילמנו 700 שקל לפי מה שסגרנו עם המקודד |
עזוב סקיצה מיצה..העיצוב לא תואם לשלו. רק 1% שדומה כל השאר שלנו.
מעצב לא ברמה בכלל. |
ציטוט:
בנוגע לאתר, שכחתי לציין שכדאי לך להחליף לוגו... אולי לקחת את של שילה |
ציטוט:
אתם כנראה לא מתכוונים ליסוג מהדעה המקובעת שלכם, וזה כנראה גם לא יקדם אתכם לשום מקום ככה. שיהיה בהצלחה. |
ציטוט:
דרך אגב, יהיה לך ממש קשה להצליח בתחום הזה... אני לא הייתי מנסה אפילו, idown והורדות.נט פשוט יותר טובים. בהצלחה! |
ציטוט:
כפי שאמרתי נא"נ |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:20. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ