![]() |
אתר איחסון חינמי למכירה
http://290mb.com
נמכר כולל הכל עד היום הרווחתי מהפרויקט 20 דולר. (לא היו הרבה איחסונים, לא פרסמתי) למה מוכר? עקב חוסר זמן לנהל. אשמח להצעות. בלי הערות. |
כמה חשבונות יש באחסון פעילים? וכמה אתה מצפה שנשלם בסביבות על החשבונות כולל הדומיין? לא כולל השרת.
|
תפרט בבקשה מה זה "כולל הכל" וכמה אתה מבקש עבור הכל?
|
היי,
אין חשבונות באחסון פעילים, היום מחקתי את כולם (היו 5) ושלחתי להם גיבויים. מצפה שנשלם? 200 לפחות (יש לי הצעה כבר מכמה) כולל הכל הכוונה - עיצוב, קידוד, דומיין מי שקונה וצריך גם ריסיילר יוכל לקנות אצלי בהנחה |
אז זה לא "הכל כלול" זה מגיע בלי השרת
|
זה לא שיש שרת ייעודי שהוא כלול, אני עובד דרך ריסיילר
|
יש לאתר מערכת cms לניהול?
אמ כן, ואפשר לעשות שינויים והכול בלי לערוך תעיצוב וכול זה.. דבר איתי בעצם אני לא מבין מה יש פה לקנות ? אתר? |
הוקפץ לבקשת המשתמש.
|
האתר למכירה:
200 שקל (דומיין + עיצוב + קידוד + ריסיילר 3 גיג'ה למשך חודש) לאחר מכן הריסיילר יהיה במחיר של 50 שקל בלבד לחודש (מעסק שפתוח מ2005) פוטניצאל ענקי עם קצת השקעה!!! עריכה: מי שמעוניין ללא הריסיילר המחיר 170. |
צור קשר >אני ידבר איתך מחר.
|
בן, אתה לא מחובר במסנג'ר.
|
זה לא מראה לי שמישהו הוסיף אותי..
בכל מקרה,אני מחובר.. |
הוספתי אותך לICQ
|
אפשר לקבל מחיר בה"פ
|
כמה GB הריסיילר?
|
3
|
וזה מספיק ? את המערכת ניתן להתקין בקלות או שזה מסובך? יש פאנל ניהול?
|
אין מערכת בכלל. זה ידני.
זה מספיק להתחלה, אם תצטרכו תוכלו להגדיל. אבל תמיד כדאי להתחיל מקטן. |
אין איחסונים
אין רווחים כרגע אין מערכת אז אתה מוכר ב 170 שקל(לא כול להאיחסון) מה בעצם? את הדומין? |
ציטוט:
לאתר עצמו היו איחסונים, והיו רווחים. אם היתי עכשיו מתחיל לחזור להשקעה שעשיתי פעם היתי שוב מרוויח ושוב היו איחסונים. אין לי זמן וכוח. אני מוכר ב170 שקל את הדומיין, העיצוב ובעצם האתר. ופוטניצאל להרוויח. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:10. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ