![]() |
התייעצות| אתר תיווך
היי,
שוב אני עומר בראזני ואני רוצה להתייעץ איתכם על משהו נוסף :). היני רוצה לפתוח אתר "תיווך" כזה, עלות כניסה לאתר הינה: 5$ לחודש (בערך: 20 שקלים). באתר יוצג תוכן על כל חברה ואתר באינטרנט, מי שלוחץ נגיד "אחסון אתרים" מקבל רשימה של כל החברות וסיקור, לדוגמא: *לוגו של החברה* Shev.com: שב הינה חברת אחסון אתרים בלה בלה בלה בלה. *ביקורות על החברה* הרעיון יצליח? מי שרוצה להיות שותף שייצור קשר. |
יש היום אינדקסים כאלה בחינם.
השאלה היא מה יש לך להציע שאין להם? |
תוכן ייחודי ואמין!
|
לא יצליח.
אף אחד לא ישלם אם זה לא אתר עם מספיק מוניטין וקהל. אתה אתר חדש ולא תוכל לקדם אותו בגוגל כי התוכן לא ייראה לבוטים של החיפוש. עלויות הפרסום במידה ובאמת תלך על זה יהיו הרבה יותר גבוהות מההכנסות שלך. כמובן זוהי דעתי.. מה שלא יהיה, בהצלחה! |
אתה יכול לעשות רעיון דומה:
לעשות לוח כזה חינם, שכל אחד יכול לפרסם ולהיכנס לאתר ללא תשלום. להוסיף פרסומות של גוגל (או כל חברה אחרת) ולהוסיף אפשרות להופיע בראש הרשימה בתוספת תשלום של X ש"ח לחודש (למפרסמי עסקים). כמובן אל תצפה להכנסות מהירות, אתה תצטרך להשקיע הרבה זמן וכסף בשביל לפתח את האתר הזה למקור הכנסה חודשי. אם אתה מעוניין בעזרה בהקמה (עיצוב, תיכנות, אחסון, קידום וכו') צור קשר בהודעה פרטית. |
למה שמישהו ירצה לשלם כדי להיות בראש דף של אתר חדש לא מוכר וללא מוניטין?
אני חושב שזה מיותר. |
ציטוט:
אין לך פה איך לעשות כסף גדול ממנויים אתה יכול לעשות מה שכולם עושים להקים עוד אתר לדחוף אדסנס ולראות לאן זה יתקדם אין לך שם הרבה עבודה ולנסות לא יזיק |
אני לא אמרתי שזה איזה רעיון גאוני.
אבל אם הוא רוצה להקים אתר, הצעתי לו כמה רעיונות אחרים. |
חחח אתם מצחיקים,
facebook מפסידה מיליונים בזמן שצ'אט קטן מרוויח מיליונים, למי שיש כלכליסט שיקרא, אם FACEBOOK היו שמים 5$ נגיד לחודש ומחצית מהגולשים עזבו הם היו עדיין מרוויחים מליונים. ואני מתכוון שאנשים ישלמו לי בכניסה לאתר. (אי אפשר להכנס ללא כסף) |
תחשוב על עצמך, נכנס לאתר שרוצה ממך 5$ (לחודש!) בשביל לראות ביקורות ? היית רץ ומשלם ?
|
תשמע זה בעיה לדרוש ממישהו ישלם על משהו שהוא לא רואה.
אם אתה רוצה לפתוח שירות כזה, אתה צריך גם לבנות חלק שיהיה פתוח לכולם.. |
יש כבר אתר מצויין כזה,אמין ביותר...
zap.co.il יש שם מלא חנויות ועם מלא ביקורות ודירוגים על חנויות ומלא ביקורות של לקוחות,וניסיונות הגנה של החנויות על אותן ביקורות... ככה שהסיכוי שלך להתחרות באתר כמו זאפ הוא קלוש,ועוד שזאפ הוא בחינם ואמין ביותר... |
חחח זה לא מעניין אותי להתחרות בזאפ!
תראה, FaceBook.com מפסידה מיליונים הם לוקחים חצי מיליון בערך על פרסום לחודש \ חצי שנה. צ'אט קטנטן של ישראלי מרוויח בנתיים מיליונים כי הוא נותן לאנשים לצ'וטט רק עם 10 אנשים אחרי זה זה יעלה כסף. FaceBook מפחדים על הגולשים שלהם! תחשוב שאם הם היו לוקחים 5$ לחודש חצי היו עוזבים? הם היו מרוויחים הרבה יותר ממה שהם מרוויחים עכשיו. FaceBook = נכס = כסף! |
ציטוט:
פייסבוק לא מפסידה כלום יש להם רווחים ענקיים, ההוצאות על הפרסום רק עוזרות להם בעתיד להשיג יותר רווחים |
חחחחח
זה מצחיק מאוד! FACEBOOK מפסידה מיליונים!! הם פוחדים שאנשים יעזבו! |
תחשוב רגע, למה להפעיל אתר אינטרנט שאתה מפסיד בו סכומי עתק...?
אני בטוח שהבנאדם שפייסבוק שייך לו, לא היה רוצה עסק כושל שלוקח לו כסף מהכיס... אז פייסבוק לא מפסידה כסף..., אולי היא לא מרוויחה הרבה אך בהחלט החברה לא בהפסד כספי. |
ציטוט:
תחשוב בהיגיון או שתקרא שוב מה שקראת בכלכליסט, לא רשום שם שהם בפשיטת רגל |
sSTL, באמת שבלי להעליב - ובלי לפגוע - אבל,
אני מנחש (תקן אותי אם אני טועה), שהמומחים והאנליסטים של פייסבוק קצת... קצת קצת יודעים יותר ממך. וקצת קצת קצת בטח חשבו על כל מהלך שחשבת (או שתחשוב), ומצאו סיבות למה לא לעשות את זה. גם אני, עם הידע המוגבל שלי מבין את הדבר הבא. אם פייסבוק תדרוש כסף - אנשים חדשים יפסיקו להירשם ואנשים "ישנים" לא ישלמו. מכיוון שכמות האנשים תקטן - הרי כבר לא תיהיה שום סיבה להיות בפייסבוק, ולכן עוד אנשים יעזבו. וכן הלאה וכן הלאה. |
אף אחד לא יעזוב,
הם לא יותר טובים ממני, איך אתה מסביר שצ'אט מאוד קטן מרוויח מיליונים בחודש? והוא לא מומחה גדול כל כך בכלכלה? ובכלכליסט לא רשמו שהם פושטים רגל רשום כותרת: "בזמן שפייסבוק, טיווטר וYoutube מפסידה מיליונים צ'אט קטן מרוויח מיליונים", תחשבו בהיגיון, אם יהיה שירות ממש טוב (ניקח את DirectAdmin) למה שאנשים יעזבו אותו? וילכו למקום אחר? בואו תסבירו לי. |
הכוונה למפסידה כסף שיכלה לקבל ולא בהפסדים
|
יש פה הרבה ספאם
FACEBOOK מרוויח מליונים רק על זה שאנשים משחקים במשחקיה שלהם בקזינו שמע ומשלמים להם כסף עכשיו FACEBOOK YOUTUBE וכדומה לא יכולים להפסיד כסף זה אתר אינטרנט הם משלמים רק על דומין ,אחסון ותחזוק על האתר שלהם כמה זה כבר יעלה להם כל זה?מליונים? YOUTUBE השרתים של גוגל FACEBOOK של מיקרוסופט ועוד הם מפסידים הכוונה פעם הרוויחו 100 מליון בחודש היום מרוויחים 80 מליון בחודש והאתר הצאט הקטן הזה משתמשים בו הרבה אנשים לשיחות וידואו עולמיות עסקים וכדומה עכשיו לשאלה שלך במידע ואתה רוצה לפתוח אתר כזה לדעתי להתחלה צריך לעשות אתר חינמי אחרי כמה זמן לעלות תשלומים שאנשים ידעו שזה אתר שווה ששווה ליכנס לדעת ביקורות על אחסון על דברים שונים |
נו ומה אמרתי פה?
תן לי מילה אחת שאמרתי שהם מפסידים מפסידים. |
תן לי להתייחס לזה:
ציטוט:
תקרא שוב את הכתבה הזאת עוד לא הבנתי מה הפואנטה שלך מפייסבוק שאלת שאלה נתנו לך תשובה בנוגע לשאלה, פתאום אתה מכניס פה מידע על פייסבוק אומרים לך שזה יותר פשוט ממה שזה נשמע ואתה חוזר על עצמך בלי להגיע לכלום |
חחחח... הלוואי שכולנו היינו מפסידים ומסכנים כמו פייסבוק....
בוא נגיד שפייסבוק החברה הזו היא לא חברה של כמה ילדים מחוצ'קנים. היא חברת ענק... והיא יודעת שאם היא תדרוש תשלום עבור השירות אולי אולי אולי ושוב פעם אולי היא תרוויח יותר,אבל זה יהיה לטווח הקצר... לטווח הארוך היא תפסיד. כל פייסבוק זה האנשים שרשומים שם... זה כמות הכניסות שיש לה... זה הפירסומות שהם מציבים שם,שהם מרוויחים יפה מאוד מזה... אם הם יגבו כסף אפילו יותר מחצי לא ימשיך עם זה,ועוד במיוחד בתשלום חודשי... וגם המון מפרסמים לא ירצו יותר לפרסם באתר הזה... מהסיבה הפשוטה שכמות הגולשים תרד משמעותית... וגם דבר כזה יפחית מערכה של פייסבוק ברשת וגם תפתח פירצה לתחרות,כרגע לפייסבוק אין תחרות ולא יהיה מישהו שיוכל בכלל להתחרות בה... ברגע שהיא תהפך ליותר מסחרית ותתחיל לגבות תשלום יפתחו עוד שירותים כמו פייסבוק ללא תשלום... ואז אלה שעזבו את פייסבוק יעברו למתחרים החינמיים.... אז בעצם מה עשו בזה? אולי רווח חד פעמי,וזהו... ואז גם אם ירצו לחזור להיות חינמיים,זה יהיה דיי בלתי אפשרי,זה פגם באמינות! קח למשל את גוגל,אין מתחרים ראויים למנוע חיפוש האדיר הזה,פשוט לא קיים... למה הם לא לוקחים כסף? הרי מנוע כזה אדיר! שווה את הכסף... הם חושבים גם לטווח הארוך ולא לטווח הקצר... זה מה שהופך חברה לחברת ענק ולא ל"חברת ענק" של רגע. ולזאפ כרגע אין מתחרים,אם דוד שלי בן ה 60 שלא מבין כלום במחשבים או אינטרנט יודע לגלוש באתר הזה,יודע למצוא שם ביקורות על מוצרים וחנויות ואפילו מעביר ביקורת... זה אומר הכל... למה שילכו על משהו בתשלום שיש משהו שהוכיח את עצמו והוא איכותי בצורה מופלאה והוא עוד בחינם... לעומת אתר חדש ששם המידע הוא פחות אמין ופחות מנוסה שלא כל החנויות מכירות את האתר ויכולות ל"הגן" על עצמם מבפני ביקורות כמו זאפ... לכן אני לא רואה כל דרך להצליח כשיש אתר ענק כמו זאפ.. מילא זה היה אתר קטן או אתר בתחילת דרכו,אז התחרות הייתה אפשרית... |
קראתי שום בפעם האלף!!!
והבנתי, פייסבוק מרוויחה בין 3-4 מיליון בחצי שנה. ולעומת זה הצ'אט מרוויח בין 5-6 מיליון בחצי שנה. |
לא קראתי את המאמר אבל בוא נגיד שאם פייסבוק תהפך בתשלום היא רק תפסיד... עומדים מאחורי פייסבוק חברות ענק ומנהלי חשבונות ענק..
מירוסופט רכשה 1.6 אחוז מפייסבוק ב 246 מיליון דולר! זה סכום ענק! שווי פייסבוק עומד על -15.4 מיליארד דולר (כ-450 דולר למשתמש) וזה לשנת 2007! אני בטוח שזה עלה מאז... ועוד מידע קטן ההכנסה שלה עומדת על $500,000,000 וזה מידע משנת 2007,אני בטוח שזה עלה מאז... שוב לא מסתכלים על הטווח הקצר והעכשיו... חברות ענק אמיתיות מסתכלות לטווח הארוך,ועדיף להפסיד קצת בהתחלה ולהרוויח יותר בטווח הארוך.. ויש הבדל בין פייסבוק לבין הצאט.. אי אפשר להשוות,זה כמו שתשווה את שו האלקטרוניקה לשוק האוכל.. אין קשר בין השניים,ומה גם שהצאט הזה בטח התחיל בתשלום (ואם לא אז תוך זמן קצר מאוד נהפך להיות בתשלום)ופייסבוק לא... |
אחי זה לא קשור!
אם לפייסבוק 30 מיליון אנשים, הם שמים 5$ לחודש. חצי (15 מיליון) עוזבים. 5 * 15 = 75 מיליון דולר בחודש!! |
ומה עם חודש אחרי זה?
שוב פעם עוזבים אנשים וכבר כמעט לא מצטרפים חדשים בגלל שזה עולה כסף. |
למה נראלך?
אתה תעזוב את DirectAdmin? לא! אתה תעזוב את PayPal שהם גוביים עמלה? לא! |
אגב,
יוטוב לא מפסיד כסף, הם פשוט מוציאים הון תועפות על תעבורה, והם עדיין לא החזירו את ההשקעה.{שזה פשוט סיבה מעולה לגוגל לשדרג את YOUTUBE ולשדר HD}. |
זה נקרא להפסיד,
אני מתכוון על רווח נקי |
לדעתי מאתר כזה תחילת דרכו יהיה קשה מאוד להרוויח.
אויל בטווח הארוף תוכל להתבסס, אבל עדיין.. זה מידע נפוץ שאתה מציע בתשלום. |
ציטוט:
לאט לאט במצב כזה יעזבו את פייסבוק וילכו למתחרים... כי בתכלס רק האנשים והרשומים עשו את פייסבוק למה שהיא היום... אז סבבה הרוויחו מזה,אבל המניות של החברה ירדו במאה אחוז,הרבה מפרסמים יעזבו והם יצטרכו להוריד בעלויות הפירסום... שלא נדבר על ההחרמה שתיהיה לרשת הזו... המון קבוצות יקומו בעקבות זה... זה יהרוס מין חברויות,קבוצות שיש שם... ציטוט:
אתה תעזוב את הבנק בגלל שהם גובים עמלה? הרי זול להחביא את הכסף מתחת לבלטות... ואם יקום משהו כמו פיפאל שיציע ללא עמלה יעזבו את אותו שירות.. כל עוד לא קיים ככזה דבר אז לא יעזבו... כי אין תחליף לזה... כמו מונופול... אתה לא תעזוב את חברת החשמל כי אין עוד שירות כזה... ושוב אתה עושה פה סלט בתחומים שלא קשורים אחד לשני בכלל! |
sSTL בלי להעליב, לדעתי אתה פשוט מחפש דרך קלה להשיג כסף, ואני לא מדבר רק על האשכול הזה.
|
ציטוט:
"YOUTUBE השרתים של גוגל" זה אומר שזה בחינם ? שזה לא עולה כסף ? "FACEBOOK של מיקרוסופט ועוד" ממש לא. יש למיקרוסופט בסה"כ קצת פחות מ2% בפייסבוק. כל אתר יכול להפסיד כסף, צאו מנקודת הנחה כזו. עכשיו, להגיד שיוטיוב מפסיד זה נכון, אם מסתכלים על זה בצורה הישירה. אבל חשבת לרגע כמה אנשים מחפשים סרטונים וכדו' בגוגל קודם כל וכמה הוא מוסיף לחיפושים בגוגל ?שלהזכירך יש קישורים ממומנים בצד וכדו'. בקיצור בואו נסכים שצריך לחשוב לטווח הארוך :) |
כל כך הרבה שטויות באשכול אחד
יש דבר כזה שנקרא מודל עסקי , וקצת בעייתי לעבוד עם מודל עסקי שמבוסס על תשלום חודשי שיש לך מתחרים עם אמינות וקהל גדולים יותר. באתרים עם מודל חינמי הכסף בא מפרסומות ולפעמים קורא שהאתר גומר את החודש בהפסד (בד"כ שהמשקיעים יכולים לספוג) עקב תעבורה , הפסד שהם מוכנים לקבל כדי להגדיל את כמות הגולשים. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ