![]() |
למי שאין כסף לDirectAdmin
היי,
זה שוב עומר, למי שאין כסף לDirectAdmin זה המקום. אני מוכן לתת פאנל DirectAdmin בלי הגבלה למשתמשים, תמורת סכום נאה חד פעמי העומד פחות מ15$. מסנג'ר - administrator@co.il אין הגבלת מלאי יום טוב ומעולה! |
ברור לך שמדובר במשהו שמנוגד לתנאי הרשיון של DirectAdmin נכון?
|
לא, נקודה!
יש לי עם DirectAdmin הסכם לגבי משהו שהם עשו לי... |
אתה מוכן להציג את ההסכם הזה ?
|
ברור,
כל מי שרוצה שיבוא אליי למסנג'ר אני יראה לו. |
אשמח לקבל פרטים ופירוט על ההסכם עם חברת directadmin בהודעה פרטית.
|
ציטוט:
במידה והראה שזה בסדר אשמח לקנות ממך. |
אשמח לקבל בפרטי...
|
יש מצב שההסכם בא תחת הכותרת WAREZ?
|
מעניין, הסכם אישי שלך מול DA.
לפי תנאי הרשיון של DA, כלל לא ניתן לעשות Re-sell לרשיונות (גם במידה ויש לך אצלם מעל ל-100 רשיונות), במידה ורוכשים רשיון שהוא Internal License לא ניתן למכור אותו הלאה וגם לא להשכיר אותו הלאה לשרת שלא יושב תחת חוות השרתים שלך. החוקים הנ"ל תקפים גם לרשיונות "Bulk" (כלומר, מחירים שמקבלים לקוחות "מועדפים" לאחר שרכשו מעל ל-20 רשיונות). |
מי שרוצה אני נותן במסנג'ר,
הסיבה קניתי 2 רישיונות, אחרי זה לא קיבלתי כלום לא יודע למה, DirectAdmin טענו שקיבללתי והיה חודשיים של וויכוחים..! אחרי זה יצרתי קשר עם PAYPAL והם נתנו לי למכור 3 רישיונות ללא תשלום כפיצוי (לא כולל ה2 שקיבלתי ממה שקניתי שאותם אסור לי למכור). |
אז PAYPAL אישרו לך?
אתה רציני? |
בנאדם אתה נשמע לי ממש מסטול , תחליט מי נתן לך את האישור ובלי לחרטט פה שטויות שאתה לא מבין בהם..
אתה יודע שיכולים לתבוע אותך על דבר כזה? |
DA נתנו לי את האישור.
PAYPAL יצרו איתם קשר - PAYPAL זה ביטוח כזה על הכסף שלך אתם לא יודעים? |
תהיה בריא... פייפל נתנו לך את האישור? זה כמו להגיד שישראכארט נתנה לי אישור כזה.
|
לא ממליץ להתעסק איתי
בן אדם לא אמין משהו לפני שבוע הוא הציג את עצמו כמאבטח ורצה כמעט התחנן שאני אקנה ממנו אבטחה אני לא מאמין שיש לך הסכם עם DA בכל מקרה אשמח אם תציג אישור רשמי שלהם |
גם לי יש הסכם שותפות עם מיקרוסופט על וינדואוז...
תמחקו תמחקו את האשכול הזה, בושה שהוא יהיה מהודעות הפורום |
אני קראתי את כל האשכול הזה...
יכול להיות שבאמת הייתה לבחור בעיה ואז שהוא פנה לפאיפל ופתח קריאה להחזר כספי הם הגיעו להסכם בינהם למה אתם ישר שוללים אותו? למי שלא מכיר את פאיפל יש לך ביטוח על הכסף שלך ולכן אם הוא שילם בפאיפל ולא קיבל את המוצר או שיש בעיות עם המוצר, עד 45 יום יש לו אישור לבקש לפתוח חקירה ובסוף פאיפל תהווה סוג של מגשר. יכול להיות שבשביל למנוע אי נעימויות או הפסד כספי DA הסכימו באישור מסויים שהוא ימכור 3 רשיונות מתוך ה5 כמו שהוא אמר כאן. כמובן שמי שירכוש, יהיה עליו לברר שזה אכן המקרה וכי באמת יש לו אישור להפיץ את הרשיונות האלה. אני לא מכיר את הבחור ולא בא מטעמו אבל יכול להיות שיש משהו בדברים שלו וכולכם סתם קפצתם עליו. |
ציטוט:
יצא לי לא פעם לעבוד עם ה"ביטוח" הכסף של פייפאל וזה לא עובד ככה בכלל קודם כל קשה לי להאמין שלבחור הייתה בעיה עם DA חברה יחסית גדולה בדרך כלל פונים עליהם ישירות והם כבר מסדרים הכל והביטוח בפייפאל כן מגשר בין הגורמים אבל לא מגיעים ל"דילים" כאלו במיוחד לא עם DA |
ביטוח של פייפל לא מכסה בשום אופן מוצרים לא ממשיים (כמו DA למשל)...
|
Shreder - במקרים מסויימים הוא כן..
LABS - תאמין לי שהנסיון שלי עם פאיפל גדול מאוד... הייתה לי תקופה שהיה לי עסק בארה"ב, המחזורים בפאיפל בפאיפל היו יחסית גדולים מאוד, אתה תתפלא לדעת על איזה מקרים אנשים פתחו חקירת אירוע.... אני לא יודע באיזה מקרים אתה נתקלת או מקרי "ביטוח" שאתה התנסית בהם אבל תאמין לי שזו מערכת מאוד גדולה ומתוחכמת ויש הרבה אנשים שעומדים מאחוריה ומנהיגים אותה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ