![]() |
עזרה בהגדרת WampServer
שלום חברים!
אני משתמש בתוכנה לניהול שרת ביתי שנקראת WampServer רציתי את עזרתכם בעניין ההגדרה שלך התוכנה הבעייה שקיימת היא שכאשר אני מעלה מערכת PHP ברוב במערכות שאני מתקין על השרת-תוכנה אני רואה את האתר בצורה מוזרה עם חלקי קוד המופיעים ואי פירוש נכון של הקוד דומה מאוד לצורת הצפייה בקובץ דרך הלינק הפנימי של הDA כשהלינק נראה כך http://name.com:2222/CMD_FILE_MANAGE...html/index.php כשהעלתי את המערכות לשרת הם נצפו נכון ולכן אין שום קשר להגדרה או שגיאה במערכות PHP עצמן. הבנתי שמשהו בתוכנה לא מוגדר נכון אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון תודה רבה מאוד לעוזרים! |
|
ציטוט:
הבעייה הייתה בהגדרת הPHP לקחתי את ההגדרות מן השרת שלי והתאמתי אחד אחד והכל תקין כרגע אני אשמח אם מישהו ישלח לי קובץ php.ini עם הגדרות מומלצות כך שאני אהיה בטוח תודה מראש! |
להיות בטוח שאתה לא נכנס דרך הקבצים.
ההגדרות שבאות עם זה זה הגדרות טובות. עכשיו עלה על דעתי עוד משהו - אתה אוליי עושה HTML קוד:
<? |
ציטוט:
ולצערי הבעייה חזרה על עצמה... עכשיו הוא מציג לי שגיאות קבצי PHP |
אם תיתן לנו:
1. קובץ לדוגמא שלא עבד בעבר (וככה נגיד לך למה הוא לא עבד) 2. את פירוט השגיאה נוכל לעזור הרבה יותר. |
שלחתי לך ה"פ
|
שים באתר קובץ php עם התוכן הזה
PHP קוד:
|
ציטוט:
|
פתח את php.ini
חפש: short_open_tag = Off החלף ל- short_open_tag = On |
ציטוט:
|
שלחתי לך כבר בה"פ בדיוק מה הבעייה מלפני שבוע.
|
אולי תשתפו פה, כי גם אני עם אותה בעיה מציקה.
|
PHP מתריע על כל שגיאה שיש בקוד.
השתמשת בפונקציה שלא קיימת? בום - שגיאה. קראת לפונקציה עם פחות מידי משתנים? בום, שגיאה. אני לא אמשיך לתת דוגמאות, אבל ניתן עוד 2 אחרונות. השתמשת בקוד הבא: HTML קוד:
<?php רגע! חלקיכם תגידו, אין שום בעייה בקוד!. וזאת טעות... אתה השתמשת במשתמש $text בלי להגדיר אותו! היית צריך להוסיף למעלה, מעל ה-while, HTML קוד:
$text = ""; עוד דוגמא. HTML קוד:
if($_POST[message] != "") { דבר ראשון - השתמשנו במשתנה שלא בטוח שהוא קיים בכלל - היינו צריכים לבדוק if(isset($_POST[...])) כדי לגלות האם הוא נשלח וקיים בכלל. דבר שני - מה זה? מה זה המשתנה HTML קוד:
$_POST[message] היינו צריכים לכתוב HTML קוד:
$_POST['message'] אני לא הולך להסביר למה כמה איך והיכן עכשיו בפרוטרוט, אבל, בהרבה מקומות אומרים לשרת "תעשה טובה - תתעלם מהשגיאות האלה. למה שלנו יהיה אכפת?" (...) תקראו על error reporting. אפשר להגיד לו "תעשה טובה ...", אבל זה להמשיך לתכנת בצורה מאוד לא טובה. כשאתה מפתח - זה כמעט "חובה" לראות ולתקן את כל השגיאות. לעומת זאת - כשאתה מריץ את האתר - אתה צריך להגיד לו - "תעשה טובה - אל תראה שום שגיאה. אף לא אחת." (אלא תשמור לי אותם בקובץ שרק לי תיהיה גישה אליו). חצי עמוד על PHP. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ