![]() |
[מבצע] אירוח אתר בחינם !
שלום רב,
אירוח אתר בחינם? כן ! בחינם לגמרי? בדיוק! ISRAKAL החליטה לצאת במבצע חודש מתנה ללקוחות חברות אחרות. מה?!איך!?כמה?! זה פשוט וקל, כל שעליכם לעשות הוא להציג הוכחת רכישה בחברה מתחרה לאחד מנציגינו ולקבל אירוח למשך חודש במתנה. ללא כל התחייבות מצידכם! אז יאללה מהרו להזמין כי המבצע מוגבל עד לסוף חודש אוגוסט 2009. קצת עלינו, ISRAKAL הינה חברה העוסקת במתן פתרונות אינטרנט למגזר הפרטי והעסקי כאחד. מאז היווסדה במרץ 2007 הוכיחה חברת ISRAKAL כי היא החברה המובילה בשוק פתרונות האינטרנט הישראלי בתחומים הבאים: אירוח אתרים, הקמת אתרים ואפלקציות מתקדמות, שירותי דוא"ל ,שרתי סאונד, שרתי משחק,שרתים יעודיים,שרתי מיני-יעודיים, שמות מתחם ועוד. לפרטים נוספים, www.IsraKal.co.il Sales@israkal.co.il 052-6938539 |
מהלך לא הכי חכם שיש
אבל בהצלחה |
ציטוט:
בכל אופן, תודה רבה !8-) |
23:23 (אחלה שעה |קורץ|) האתר של העסק שלך לא עובד
|
ציטוט:
ע"י סקר שנערך או משהו דומה נראה לי ממש ממש לא מקצועי שאתה אומר שהחברה שלך הוכיחה משהו שאם אני אפתח חברה מחר אני גם יאמר שהיא הוכיחה... |
הנה, עוד אחד כמו ליאור מ speeds שמנסה "למצוא" לקוחות?
|
ציטוט:
אבל ההיתי בטוח שהוא יכחיש גם ככה ויגיד שאין לזה קשר והכול, אז אמרתי שכבר אין טעם.. מסתבר שיש עוד כמה בפורום שחושבים כמוני(חוץ מהמנלים ב inetkey) |
ציטוט:
ציטוט:
אם אין לכם משהו רלוונטי לנושא, אל תגיבו. זכותו לעשות את השיקולים שלו! |
ציטוט:
בנוסף,אבקש ממך לא להגיב בדיונים שאני פותח,אני לא מבזבז את זמני היקר על אנשים כמוך. רק אציין את דעתי עלייך,אתה עוד בא להתלונן? בשבועיים האחרונים קיבלתי 2 לקוחות "מרוצים" שהתארחו אצלך. במקום לשבת כאן ולחפש את מי לעקוץ לך תנסה לשחזר את הדיסק קשיח שלך, אה כן והפלאפון ש"פתאום" התקלקל. יש לך הרבה עבודה, אתה עסוק בדברים אחרים, אבל אלו הם השיקולים העיסקיים שלך, המשך יום מהנה גם לך :) נ.ב, חוקי הפורום בתוקף גם על המשתמש שלך, דווח ! אדם לאדם זאב?|קורץ| וכל שאר המתחכמים שיהיה לכם יום נהדר ! |
ציטוט:
האתר לא עובד? ספציפית לך כנראה, תבדוק את המחשב שלך! זמינות השרת הינה בערך כמו הגיל שלך, פרחח ! |
ציטוט:
לא פלא שזה לא פעל... מה עובר עליך? תירגע קצת אתה לא שם לב מה אתה אומר בהצלחה |
ציטוט:
מה עובר עלי? אני רגוע. סה"כ פתחתי דיון הגיעו חכמי הפורום בניסיון להרוס את הדיון. אין באתי בכוונה רעה ללקוחות INETKEY, לא דיברתי ולא פניתי ספציפית ללקוחות של X או Y. אלו הן ההחלטות שלי וזהו השיווק שלי, אבקש להפסיק עם התגובות הלא רלוונטיות לנושא. |
גם אני לא באתי אליך בכוונה רעה , סה"כ שאלתי, זה מוזר שכולם פתאום מציעים דברים בחינם ללקוחות חברות מתחרות.
ובאמת כדאי שתירגע קצת אתה כבר לא יודע מה אתה אומר. עריכה: האייפי השני של הדומיין שלך לא מחזיר פינג 81.218.229.187 האתר שלך לא עובד לכולם, כדאי שתסדר את זה - http://intodns.com/israkal.co.il ד"א ממש לא חכם מצידך לרשום בטבלה של האירוח האתרים "זמינות השרתים 99.9%" , גם אני יכול לרשום 100% אם טקסט ולא יעזור כלום , אני מציע לך להשתמש במוניטור של host-tracker כדי שתהיה לפחות קצת אמיתי. בהצלחה. |
ציטוט:
מר דניס היקר, התעסק בעניינים שלך, יש לך הרבה עבודה לעשות כפי שזכור לי. תדאג קודם כל לעצמך,כי לי אין צורך לדאוג. ערב נעים, |
ציטוט:
למה? אתה שואל בטח.. אז התשובה פשוטה מאוד , שאת היחס הזה אתה יכול להביא ללקוחות שלך ויחס כזה לא מגיע לשום לקוח. אההה וגם לא למשתמש בפורום כי הם לא עשו לך כלום. וכן כן אתה עכשיו תגיב עם תגובה של אחד מהשכונה , שיהיה .. גם אני יודע לרדת לרמה כזאת וכל אחד אחר פה. |
ציטוט:
את היחס הזה אני אתן ללקוחות שלי? חלילה, יש משפט האומר "יחס גורר יחס", אצלי לפחות הלקוחות מקבלים יחס חם מקצועי מהיר ואדיב. אתה מוזמן לברר זאת מול לקוחות שלי. ערב טוב גם לך, |
|חחח קטן||חחח קטן||חחח קטן||חחח קטן|
|
ציטוט:
ממש לא . שלא תחשוב שאני קשור לתחום ומנהל איזה חברה ממש לא. |
IsraKal.co.il חבל שאתה מגיב לכל דבר אתה סתם מוריד את הרושם שאנחנו חושבים עליך ומה שקרה לדניס זאת בעיה בהארד דיסק שממש לא קשורה אליו , זה כמו שתקנה אוטו וידוע שביצור של 1 מתוך כמה מליונים של מכוניות מכונית אחת עלולה להרס אחרי זמן די קצר , אז יכול להיות שהוא נפל על הארד דיסק כזה ועכשיו אם ככה אתה מדבר אל אנשים שיהיו יכולים להיות לקוחות עתידיים שלך אתה יכול המשיך לחלום כי אף אחד לא יקנה מבנאדם שמתייחס ככה לאנשים אחרים , היחס שלך זה יחס ברמה של ילד בן 10 בשכונה.
|
אני ממש לא באתי בקטע של לפגוע לך בנושא.
סך הכל יידעתי אותך שהאתר שלך לא עבד בשעה X וכמו שדניס רשם כנראה שיש לך בעיות DNS בשרת שכדאי לסדר בשביל שיעבוד לכולם בצורה תקינה. אז במקום לצאת עליי עדיף שתטפל בבעיות. |
מה אתם רוצים ממנו? כל עסק יעשה מה שהוא חושב לנכון כדי להביא יותר לקוחות ולהגדיל את הרווח שלו אחרי הכל זאות הסיבה שכל אחד פה הקים את העסק שלו, כדי להרוויח כסף ובמקרה הזה לקוחות=כסף ככה שזה טבעי שהוא ירצה להגדיל את קהל הלקוחות שלו בכל דרך שמתאפשרת טובה או לא טובה אף אחד פה לא ישפוט חוץ מהמספרים שיבאו בסופו של דבר מצעד זה
לילה טוב שיהיה לכם |
מישהו חייב למחוק את כל התגובות כאן
בן אדם הציע הצעה עסקית, מה אתם יוצאים עליו כאילו הוא פושע.. ואללה אנשים קנאים פה שלא יאמן שיהיה לך בהצלחה.. |
שיהיה בהצלחה, צעד נבון ביותר!
|
לפותח האשכול, "השתיקה שווה זהב" , שמשמיצים אותך, כבעל עסק, עדיף שלא להגיב,
יהיה הרבה יותר חכם לפנות למנהלי הפורום . ולכל אלו שמפקפקים בדרך העסקית של פותח האשכול, זאת זכותכם, אבל זה נראה לא מקצועי שאתם עושים את זה באשכול שלו שנועד למשיכת לקוחות. אישית, לא הייתי קונה משהו מכל אחד שלקח חלק בדיון הילדותי הזה. אני רק אתן לכם דוגמאות, כדי שתבינו למה אני מתכוון. ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
מקווה שתקבלו את ההודעה הזאת כביקורת בונה ושלא תתנפלו עליי. ;P |
ישראקל- אחלה דרך להביא לקוחות ואני לא רואה בה שום דבר פסול. מה שכן, כדאי שתלמד להתנהל מעט מול אנשים בפורום, כי אתה עלול להוציא לעצמך תדמית רעה גם בוויכוחים שאתה 100% צודק בהם.
משמיצים- נכנסתם כאן לוויכוח מיותר עם איש שמנסה להשיג לקוחות בצורה תחרותית וחכמה. הוא לא עושה שום דבר פסול, ואני מאחל לעוד אנשים לחשוב על שיטות חכמות כאלה כדי להשיג לקוחות. זה נקרא להילחם על הלקוח. |
רואים שהפורום הזה עמוס בילדים שמנהלים "עסק" וקוראים לעצמם חברה. שום לקוח לא שייך לאף חברה הוא לא חפץ.
|
בגלל שנאת חינם חרב בית המקדש!
כל הכבוד על הרעיון הנפלא שיהיה בצלחה! |קורץ| |
אין שום דבר רע בפתיחת הנושא אבל התגובות למגיבים גרמו לי למחוק אותך מרשימת האחסונים שאני ינסה בעתיד...
|
בהחלט אהבתי את סגנון השיווק שלך. לדעתי זה רעיון מבורך אבל לא תמיד הכי טוב כי המתחרה שלך יכול להציע חודשים איחסון חינם |Rolleyes|
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ