![]() |
חברת אוקסרב קנתה את ביג הוסט
שלום לכולם חברת אוקסרב קנתה אמש את חברת ביג הוסט את החברה ינהל אושר כהן בעל חברת ישראגיים מטרת החברה היא לנקות את כל השם הרע שהיה לחברה עד כה אנחנו מקווים שכל לקוחותינו יהיו מרוצים.
חשוב לציין שחברת ביג הוסט בשרת יעודי לבד (את מפרט השרת ניתן לראות באתר) ואינה בשיתוף אם שום חברה אחרת חברת ביג הוסט כרגע תספק קבלות תחת חברות אוקסרב בע"מ וישראגיים (עסק פטור) בעוד כחודש חברת ביג הוסט תירשם אם שמה כעסק פטור כתובתינו באינטרנט http://big-host.biz http://bighost.co.il בעדכון dns |
מזל טוב
|
מזל טוב ובהצלחה :)
|
למה מזל טוב??
נועם טרח להשאיר לכם שם "מאוד טוב" שישאר לתמיד. לפי דעתי תסגרו את החברה, תעבירו את הלקוחות אליכם, ותיפטרו מביג הוסט. רק חרא יש על השם הזה. |
שמע מישהו קנה חברה אחרת מה אני יגיד לו? הלוואי שלא תצליח?"!
|
יש לה שם רע וזה אתגר בשבילי ובשביל אושר להוציא את השם הרע הזה ואני בטוח שאנחנו נצליח
|
נכון שלחברה יצא שם רע מאוד אבל בעזרת חברתי "ישראגיים" ובעזרת חברת "אואקסרב" אנו ננסה לרצות את כל הלקוחות של חברה זו ולהעלות את הרמה בחזרה.
|
ציטוט:
|
קניתם "חברה" שנסגרה?
מגניב |
תיקון לתגובה הקודמת שלי:
תסגרו את ביג הוסט, ותעבירו את הלקוחות אליכם. פחות צרות על הראש. |
ציטוט:
|
מזל טוב!
בהצלחה. |
תודה מושיק :qqb007:
|
בהצלחה לכם חבר'ה למרות שאני לא מבין הייתם מעבירים ת'לקוחות אליכם וסוגרים עניין.
למה אתם צריכים לדאוג לשם שלהם?=\ |
יופי זה אומר שאני יקבל את הכסף שהחברה חייבת לי ממך ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
LOL:qqb007: |
ציטוט:
|
רפי , אני לא מבין אותך בכל אשכול אתה מנסה "להרוס" כל מה שפותחים , בונים , מעצבים וכדומה , אם זה היה תלוי בי ממזמן לא היית פה.
ואני שם לב לזה כל אשכול שאתה שם יש מריבה ואתה כותב שטיות ומבלבל סתם קישקושים מה יוצא לך מי זה ? יעני שאתה גבר ? הייתי רוצה לראות על כל אשכול שלך עם הייתי נכנס בך כמו שאתה עושה לכולם מה היית אומר ? אה תחשוב פעמיים לפני שאתה כותב משהו למה כבר התחלת לעצבן אותי אם השטיות שלך האלה. בברכה , |
פששש...
יפה מתן!!! מזל טוב, ובהצלחה! |
בהצלחה מתן!
אבל מה כבר קנית מביג הוסט חחח. 2 לקוחות? |
חאלס לרדת על ביג הוסט,אני לא מבין מה נועם עשה לכם רע.
ולזה שמעליי אז מתן לא קנה לקוחות אלא תעיצוב דומיין ותשרת,מתן תקן אותי אם אני טועה. ובהצלחה אוקסרב אחלה חברה רק גודלת וגודלת ואוכלת תשוק בלי מלח חח.:qqb006: בהצלחה מתן,אושר ויניב.:qqb007: |
תודה רבה דור
|
אוקסרב בע"מ ? אתה בטוח ?
|
מזל טוב , שיהיה בהצלחה!
|
ציטוט:
|
אני עוד מחכה לתשובה על השאלה שלי ואני רציני לא צחקתי
|
חח הוא רצה שאני אתן לו ריסיילר ושרת רדיו והוא "יתן" לי את הדומיין והעיצוב .
משמע , הדומיין ישאר בבעלותו כיון שאני אישית לא מוצא לנכון להוציא 260 שקלים על קניית הבעלות אליי על חברה שיש לה שם כל כך גרוע .. בכל אופן , שיהיה בהצלחה |
ציטוט:
תאמין לי שהמצב היה יותר גרוע אם לא הייתי כאן. אני היחיד פה שנכנס במעתיקנים, וברמאים. יש הרבה שבאים אליי לicq ומודים לי שנכסנתי בחארות שדפקו אותם. ואני היחיד שיש לו את הביצים להכנס בחצי פורום אם צריך! אתה עוד מהחראות האלו שמגנים על הגנבים והרמאים. זה מראה קצת על האישיות שלך. |
ציטוט:
סה"כ אנחנו אנשים שבאים לעזוב זה לזה, ובמקרה זה אנחנו לוקחים על עצמנו אחריות גדולה ואתגר ענק שהוא להרים את החברה הזאת בחזרה ולדאור שכולם ייצאו מרוצים! ככה אני לא מבין מה אתה קשור לפה בכלל.... |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
לנקות את כל השם הרע שיש לחברה זה עבודה קשה ובשביי זה אתגר ואני אוהב אתגרים אני לא יודע מה המנהל השני עשה לחברה וזה לא מעניין אותי אני יודע שאני יצליח לקדם את החברה וליצור לה שם טוב! |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה שמנהל החברה הקודם חייב לך או עשה לך מבחינתי זה לא אכפת לי אני פתחתי את החברה מחדש מ 0 ואני יקדם אותה אבל כמו שרשום באשכול אושר כהן מנהל החברה אם הוא ירצה להביא לך פיצוי כלשהו(למרות שלא ניראה לי) אז שיביא לך בכיף |
ציטוט:
|
ציטוט:
הרגתה אותי... מה נהייתה לי בולדוזר? חחחחחח:qqb006: או אמנון לוי? אחי תרגיע שום דבר לא נעשה בגללך זה שאתה מדבר זה לא אומר שאתה צודק... נ.ב שהיה בהצלחה... |
ציטוט:
אין דבר כזה פשוט |
ציטוט:
ולא קיבלתי כסף חזרה כדי לך לסגור פינות כאלה ולא אחרים יכנסו בך חזק (ואני יהיה אחד מהם) |
ציטוט:
|
בהצלחה
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ