![]() |
תיראו איזה חוצפה, האנשים עוברים כל בקורת.
תראו העיצוב שהכנתי והצגתי לפני כמה שבועות
http://hiphopf.hostate.net/hosting/ קיצר הצעתי לחברה בשם Serv-L לקנות את העיצוב ב 100 שקל כולל תכנות, הם אמרו שישלחו את הכסף, אני אמרתי שהם יקבלו את העיצוב ברגע שאני יראה קבלה או שהכסף יגיע. קיצר היום אני נכנס ומה אני רואה? בלי לשלם ובלי כלום. http://serv-l.net/ -אני דורש מהחברה או תשלום או שתורידו את העיצוב או שאצתך לפעול בשיטות שלי. |
מקרה עצוב , אגב מה הם בדיוק השיטות שלך?
כאחד שבעצמו עובד שלא כחוק. (תקן אותי אם אני טועה) |
המצב קשה:qqb008:
|
ממש בושה מה שהולך פה!
|
אני משתמש בזה רק אם אני חייב אין מה לעשות,
מה אני יטבע אותו? הילד בן 12. |
ציטוט:
בנוסף לזה פוטושופ לא חוקי אז על מה יש לך להתלונן? מה שנישאר לך זה להמשיך ואיך הם השיגו את העיצוב? |
לא משנה בן כמה הוא זה ממש חוצפה , כמו שאני יקח עיצוב של אלמוג[סתם דוגמא] ושים אותו באתר שלי !
ממש חוצפה! |
ממש בושה !!! והם דפקים הם לא יכולים לשנות את התמונה של הכפתורי אלה אם הם יכנסו בפורטו שופ וישנו תמונה תמונה...
זה דבר שאתה צריך ללמוד תראה להם רק תמונה על תראה להם את האתר כולל תכנות(תמונה מוקטנת). |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה שכן לא הורידו זכויות יוצרים
|
ציטוט:
בגלל שלא יהיה להם את התמונות מה שהם עשו זה מאוד פשוט תלחצו קובץ-->שמירה השם וזהו! (בדפדפן למעלה) וזה שומא לכם את הכול תמונות +דפים. |
פשוט אין מה להגיד
|
אתה ממש לא חשבת לפני?
מי מראה עיצוב ככה? אפילו החברות הכי גדולות לא מראות ככה עיצוב למכירה. מראים בתור תמונה מוקטנת, עכשיו אתה יכול לתבוע אותו תאמין לי, הפרת זכויות יוצרים. איזה דפוק הוא לא הואריד תזכויות יוצרים אפילו~!! תשלח לו אימייל באיום לתביעה |
ציטוט:
בתור אחד שהיה לקוח שלך בעבר, אני יודע... |
ציטוט:
אגב מה רכשת ממני אני סקרן... |
ציטוט:
רכשתי ממך עיצוב, אם זה באמת מעניין אותך להיזכר אתה יכול לפנות אלי לפרטי, זה לא צריך לעניין אף אחד אחר. אני פושט נורא אוהב את האנשים שלא נרשמים כחוק בעצמם, עובדים ככה חודשים ואז פתאום כשהם נרשמים הם מתחילים להעיר לאלה שעדיין לא רשומים. |
ציטוט:
|
אין זכות להגן על אפחד אזמה אם הוא לא היה רשום עדיין הוא עכשיו רשום והוא יכול להגיד מה שבא לו.
בעצם הוא לא יילך לתבוע לקוחות שלו מ 2003 אבל מהשכן הוא יכול להרשות לעצמו לקוחות חדשים יותר. בושה מה ההיגיון להראות ללקוח עיצוב כל כך ריק בלי תוכן ועוד מתוכנת |
בל מה הכי דפוק? הם גנבו ואפילו לא יודעו לתכנת אותו! חח אבל זה ממש בושה לחברה... לגנוב עיצוב..
|
בעע, להעתיק עיצוב זה דבר אחד, אלב לגנוב עיצוב ולשים אותו כאתר זה כבר ממש עובר כל גבול.. מקווה שזה יטופל...
|
לא מצפה להם עתיד ורוד..
|
עשית טעות בזה שהראת להם ככה את האתר
|
ציטוט:
ובאמת מה אתה יכול לעשות כבר? כולנו יודעים שיש חרא של אנשים וקיימים הרבה כאלה.. ובגלל זה צריך לפעול בדרך חכמה יותר.. מי שאשם פה זה אתה אחי כי שיטות העבודה שלך הם לא מקצועיות. הלקוח אמור לקבל את העיצוב שלך רק לאחר קבלת הכסף.. קיצר נראה לי שאכלתה אותה.. ופעם הבאה תדע מה לעשות. ואגב איך אתה קשור ל-HipHop Fighters? |
חחח מסכן.
ובאמת, מהם השיטות שלך? ובהחלט לא היית צריך להראות להם תעיצוב ככה. |
הדיונים פה מתגלגלים לענייני חוק וכדומה,
פתור את בעיית ההעתקה עם החברה, לא נראה לי שזה צריך לעניין את כולם :\ |
א.אנחנו שילמנו לך,זה אפ' הגיע אליך ואתה אמרת לי באיסי קח את העיצוב ושלחת לי אותו!
ב.בכל מקרה חבר שלי עיצב משו פי אלף יותר יפה אבל כרגע אני מחכה למשהו. ג.זה בכל מקרה עיצוב מסריח!!! ד.פחחח אני לא יודע לשנות את זה בפוטושופ|?! ידפוק אני מעצב+מתכנת! ה.אני בן 14 ולא כדאי לך אפ' לנסות לתבוע אותי.. |
ציטוט:
הייתי ממליץ לך לדבר קצת יותר יפה ואת התגובות שלך על העיצוב שמור לעצמך כי זה ממש לא מעניין אותנו לשמוע שהעיצוב הזה "מסריח" !!! |
ציטוט:
ב- לא מעניין אף אחד. ג- דעות של גנבים לא מעניינות אף אחד פה. ד- מה הקשר? ה- את זה עוד ניראה. |
ציטוט:
תגיד כבר הבאת בייד? |
ציטוט:
|
ציטוט:
איך אתה כל פעם קורע אותי מחדש חחח.:qqb007: |
חברה העיניין סודר זו הית אי הבנה לגבי העיצוב אנחנו חשבנו שהגיע אליון הכסך אבל לא נורא סגרנו את העיניין מנהלים בבקשה לינעול את האשכול
|
יוו מה אני ההיתי עושה להם
איזה חוצפה יש לאנשים של היום |
ציטוט:
|
איזה גנון.
יש איזה מנהל שעדיין איכפת לו ממה שקורה כאן? |
ציטוט:
|
הפסדתה עיצוב אבל הם הפסידו את כל הכסף שהם השקיעו בחברה עצמה , במצב הזה מעט אנשים יקנו מיהם שהיו מודעים לכך שהם גנבו את העיצוב..
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:39. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ